Hoe vaak moet je je ondergoed vervangen?

Hoewel we de meeste mensen heus dagelijks een schoon setje aantrekken en het onderstuk regelmatig op hoge temperatuur wassen, doe je er alsnog goed aan om de boel eens in de zoveel tijd te vervangen. Om precies te zijn: één keer per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op linda.nl

Hoelang kan je 1 onderbroek dragen?

Volgens Philip Tierno, professor microbiologie aan de New York Universiteit, was je idealiter je ondergoed na één draagbeurt. Toch heeft het geen échte grote gevolgen voor je gezondheid als je een slip of boxershort twee dagen achter elkaar draagt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op goedgevoel.be

Hoe vaak moet je je onderbroek wisselen?

Ons advies voor het verschonen van je ondergoed

De mensen die je al ruikt voordat je ze ziet, dat zijn de mensen die hun ondergoed maar 1x per jaar verschonen. Succes ermee, verschoon je ondergoed regelmatig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op sliponline.nl

Hoeveel dagen dezelfde onderbroek?

Laten we maar direct met de deur in huis vallen: het kan zeker kwaad om een aantal dagen achtereen dezelfde onderbroek te dragen. Elke onderbroek zit vol met bacteriën, of je het nu wil of niet. Hoe langer je dezelfde onderbroek draagt, des te meer bacteriën zich in de stof kunnen nestelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op manners.nl

Wat gebeurt er als je een week geen ondergoed draagt?

Doordat je geen ondergoed draagt, bestaat er ook geen barrière meer. Hierdoor zal je dus juist weer meer last krijgen van irritaties. Ook zul je nu opmerken, dat je sneller onfris ruikt tijdens het sporten. Je zult je natte kleren dus meteen moeten uittrekken na een work-out.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vriendin.nl

Dit gebeurt er als je een week geen ondergoed draagt

15 related questions found

Is het beter om zonder ondergoed te slapen?

Mét ondergoed versus zonder ondergoed

Slapen zonder ondergoed heeft nog meer voordelen. Je lichaam kan beter afkoelen waardoor je beter slaapt. En ook je algemene slaapkwaliteit kan aanzienlijk verbeteren. Verschillende experts geven aan dat de ideale slaapkamertemperatuur tussen de 15 en 19 graden Celsius ligt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mamaplaats.nl

Hoeveel procent van de mannen trekt niet dagelijks een schone onderbroek aan?

Eén op de drie mannen trekt niet elke dag een schone onderbroek aan. 10 procent van de mannen doet dit drie, twee of één keer per week. Dat blijkt uit onderzoek van Smartstudentdeals.nl in samenwerking met Noviodata.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nu.nl

Hoe komt het dat mijn onderbroek nat is?

In het kort

Soms maakt uw vagina meer vocht. Bijvoorbeeld rond uw eisprong, door de pil, bij opwinding bij seks en als u zwanger bent. Voorkom problemen: Was de ingang van uw vagina alleen met lauw water. Gebruik geen zeep of spoelingen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op thuisarts.nl

Waarom zit er een vakje in je onderbroek?

Dit 'zakje' zorgt ervoor dat de spanning op je vagina met nauwsluitende kleding minder wordt. Het extra stukje stof zorgt ervoor dat het daar beneden beter kan 'ademen'. Bovendien beschermt het je vagina tegen schade, zoals van de dikke naden van een spijkerbroek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

Waarom remsporen in onderbroek?

Een harde prop ontlasting in het laatste gedeelte van de darm blokkeert de uitgang. Pas als de darm erg vol zit, voelt het kind aandrang. Soms loopt er een klein beetje dunne ontlasting langs de harde ontlasting weg. Hierdoor ontstaan remsporen in de onderbroek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op isala.nl

Hoeveel onderbroeken heb je gemiddeld?

Dat blijkt uit een enquête bij 2.000 Britse vrouwen, uitgevoerd door ondergoedfabrikant Dr. Beckmann. In de meeste ondergoedlades liggen 20 doordeweekse onderbroeken. Ruim 58 procent van de ondervraagde dames meent dat ze het liefst een zedig, wit slipje dragen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nieuwsblad.be

Kunnen onderbroeken bij normale was?

In de meeste gevallen kun je ondergoed dus op 30 graden wassen. Is het echter nodig om 'hygiënisch schoon' te wassen (bijvoorbeeld door bovenmatige tekenen van gebruik), dan is 60 graden de beste keuze. Check wel altijd even het wasvoorschrift in je ondergoed.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cleanipedia.com

Kunnen alle onderbroeken bij elkaar in de was?

Handdoeken en ondergoed samen wassen – Sommige mensen vragen zich af of je ondergoed apart moet wassen, maar handdoeken en ondergoed kunnen prima samen in de wasmachine en dat geldt ook voor sokken. Let er wel op dat je de juiste kleuren bij elkaar in de wasmachine doet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Hoe moet voor een man een onderbroek zitten?

Belangrijk is dat hij niet schuurt of knelt. Onze vuistregel: Je onderbroek moet zo lekker zitten dat je niet meer doorhebt dat je hem aanhebt. Er zijn fijne stoffen op de markt die aanvoelen als een tweede huid. Maar de stof moet ook een beetje duurzaam zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hemdvoorhem.nl

Hoe vaak schone broek?

Broeken. Broeken kun je het beste na twee keer dragen wassen. Vaak is de pasvorm iets uitgerekt, zijn er plooien in gekomen of zit er een vlek in (oeps). Door hem te wassen zit hij de volgende keer weer perfect.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op beautify.nl

Waarom een open kruis?

Ouvert (open kruis)– verrassend en sexy

Dat maakt meteen duidelijk wat een ouvert is. Ouverts zijn slips of body's met een open kruis zoals bh's, die je borsten gedeeltelijk of helemaal tonen. Als er een prijs gegeven zou worden aan het meest sexy dessous, dan zouden ouverts in de top eindigen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hunkemoller.nl

Wat is het verschil tussen een string en een onderbroek?

Een string is een soort onderbroek of zwembroekje dat al dan niet de schaamstreek bedekt en verder bestaat uit een touwtje of smal stukje stof om het middel en door de bilspleet. Een string bedekt de billen niet in tegenstelling tot slips en veel andere soorten ondergoed.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Waarom kruipt een onderbroek omhoog?

Het opkruipen van de pijpjes kan verschillende oorzaken hebben. Draag jij boxershorts die niet goed aansluiten aan je been dan kan dat zorgen voor omhoog kruipende pijpjes. Ook de verkeerde maatkeuze kan ertoe leiden dat de boxershorts niet optimaal zitten waardoor je boxershort omhoog kruipt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op sliponline.nl

Wat is de witte afscheiding in je onderbroek?

Uit je vagina verlies je soms wat slijm/vocht, dit noemen we afscheiding. Het is normaal dat er afscheiding uit de vagina komt, dit is hoe je vagina schoon en gezond blijft. Normale afscheiding is meestal helder of wit van kleur. Soms lijkt het wat geel als het opdroogt in je onderbroek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op degynaecoloog.nl

Wat gebeurt er als een vrouw nat wordt?

Als de opwinding toeneemt wordt de vagina vochtiger. De binnenste schaamlippen zwellen en de clitoris komt wat naar voren en wordt stijf. Sommige vrouwen krijgen het warm en gaan sneller ademhalen, soms zwellen de tepels en borsten en gaat de huid een beetje prikken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op asz.nl

Heb je elke dag afscheiding?

Een vrouw heeft constant te maken met hormoonschommelingen. Hormonen hebben veel invloed op de hoeveelheid vaginale afscheiding die je aanmaakt. Zo kun je onder andere meer afscheiding produceren tijdens het gebruik van de pil, tijdens de menstruatiecyclus of door seksuele opwinding.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gezondheidsplein.nl

Wat voor ondergoed dragen de meeste vrouwen?

Tijdens het uitgaan draagt 36% een string, 27% draagt overdag een string. 38% van de vrouwen geeft aan dat haar partner haar het liefst ziet in een sexy lingeriesetje, en 50% draagt weleens sexy ondergoed voor speciale gelegenheden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op flair.nl

Hoeveel procent van de mannen doet nooit de was?

Kleine wasjes, grote wasjes: vooral de vrouw stopt ze in de wasmachine. Uit onderzoek blijkt namelijk dat ruim een kwart van de mannen nooit de was doet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Hoeveel mensen dragen geen ondergoed?

Volgens onderzoek draagt 5 tot 7% van de mannen nooit een onderbroek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op boxers.nl

Kun je slapen met een string?

Het kan geen kwaad om af en toe een string te dragen, maar heb je regelmatig last van infecties, dan kies je beter voor een gewone onderbroek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hln.be