Hoe veilig is WeTransfer?

Wij zijn ISO 27001-gecertificeerd. Je bestanden worden gecodeerd wanneer ze worden overgedragen (TLS) en wanneer ze worden opgeslagen (AES-256). Eens je bestanden veilig zijn opgeslagen, zijn ze alleen toegankelijk via de unieke snelkoppelingen die naar de afzender en ontvanger worden verstuurd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.wetransfer.com

Is WeTransfer te vertrouwen?

Veelgebruikt, maar toch af te raden

WeTransfer – WeTransfer is een Nederlandse dienst die dus valt onder de Nederlandse wet- en regelgeving. Je kan er dus vanuit gaan dat ze netjes omgaan met je privacy. WeTransfer maakt echter gebruik van servers op verschillende plekken in de wereld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.decos.com

Hoelang blijft een WeTransfer?

Als je upload via de gratis service

Wanneer je transfers via de gratis service (op https://wetransfer.com) verstuurt, zijn deze 7 dagen beschikbaar. Daarna vervallen ze en worden ze van onze servers verwijderd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.wetransfer.com

Is WeTransfer niet meer gratis?

Je kunt je aanmelden met je WeTransfer-account. Als je je nog niet hebt geregistreerd, kun je een gratis account maken via de app of upgraden naar WeTransfer Pro of WeTransfer Premium vanuit de app.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.wetransfer.com

Waarom WeTransfer gebruiken?

We kunnen vaak maar 5 of 10 MB aan bestanden per keer via de mail sturen. Maar via WeTransfer kun je maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op seniorweb.nl

Everyone’s safety - Data privacy and security in advertising

40 related questions found

Wie is de eigenaar van WeTransfer?

Bas Beerens is Executive Chairman en oprichter van bestandenverzendsite WeTransfer. In dit interview met het AD geeft hij zijn belangrijkste tips voor de werkvloer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op deondernemer.nl

Waar worden WeTransfer bestanden opgeslagen?

Je kunt alle e-mailtransfers die naar je WeTransfer-account zijn verstuurd, bekijken en downloaden op het tabblad met ontvangen transfers in de app. Alle gedownloade bestanden worden opgeslagen bij 'Bestanden' of 'Downloads' op je apparaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.wetransfer.com

Hoe verzend je via WeTransfer?

Ga naar wetransfer.com op je mobiel, pak de link, stuur deze naar jezelf en open hem op je pc. Makkelijk. 😎 Je hoeft je bestanden maar één keer te uploaden en je kunt de link daarna delen met zoveel mensen als je maar wilt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.wetransfer.com

Is WeTransfer Nederlands?

WeTransfer is een Nederlandse down- en uploaddienst waarmee grote bestanden tot twintig gigabyte verstuurd kunnen worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Kun je WeTransfer doorsturen?

Zorg ervoor dat je bent ingelogd en ga naar het deelvenster 'Verstuurd'. Daar kun je de muisaanwijzer op de betreffende transfer plaatsen, waarna er twee opties worden weergegeven: de transfer doorsturen of de downloadlink kopiëren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.wetransfer.com

Hoe veilig grote bestanden versturen?

De makkelijkste oplossing: bestanden comprimeren

Het kan dan helpen om het bestand te verkleinen. Een handige tool hiervoor is 7-Zip, WinRAR of een ander 'inpakprogramma' een uitkomst. Met dit soort software maak je bestanden kleiner zodat ze alsnog via e-mail te verzenden zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op trivision.nl

Wat als WeTransfer verlopen is?

We kunnen niets doen om een vervallen of verwijderde transfer nieuw leven in te blazen. Maar mocht je dit in de toekomst willen voorkomen, dan kun je je aanmelden bij WeTransfer Pro of WeTransfer Premium en een aangepaste vervaldatum instellen voor elke transfer die je verstuurt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.wetransfer.com

Hoe download je bestanden van WeTransfer?

Heel eenvoudig eigenlijk! Klik op de knop 'Bestanden downloaden' in de e-mail die je hebt ontvangen (vergelijkbaar met de onderstaande afbeelding). Je wordt dan doorgestuurd naar een downloadpagina op onze website.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.wetransfer.com

Hoe verdient WeTransfer geld?

Er moet natuurlijk ook geld worden verdiend en dat doet het bedrijf op twee manieren, namelijk via advertenties en een premium model. Met een WeTransfer Pro account krijgt een klant toegang tot de eerdere genoemde drie tools met alle extra's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lynx.nl

Is het toegestaan om een bestand met persoonsgegevens via je privé email te versturen of via een dienst zoals WeTransfer?

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt niet meer. In deze wetgeving is o.a. bepaald dat u niet zomaar gegevens van privépersonen naar een copyshop kunt sturen om bijvoorbeeld een mailing te laten verzorgen. Een adressenbestand aanleveren via mail of wetransfer is niet toegestaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op copyshopdenhaag.nl

Hoeveel kun je versturen via WeTransfer?

Met WeTransfer Pro kun je tot 1 TB aan transfers opslaan en bestanden tot 200 GB versturen. WeTransfer Premium geeft je de vrijheid om transfers zonder maximale bestandsgrootte te uploaden! Wil je veel transfers versturen? Geen zorgen, WeTransfer Premium kent ook geen opslaglimiet!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.wetransfer.com

Wat kost WeTransfer app?

De app is gratis te gebruiken, maar hierbij geldt wel een bestandsgroottelimiet van 2GB. Je heft deze limiet op wanneer je een abonnement afsluit op WeTransfer Pro. Dit kost 12 euro per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe groot mag een bestand zijn om te mailen?

Voor internet-e-mailaccount. zoals Outlook.com of Gmail, is de gecombineerde bestandsgrootte 20 mb (MB) en voor Exchange-accounts (zakelijke e-mail) is de standaardlimiet voor gecombineerde bestandsgrootte 10 MB.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.microsoft.com

Hoe kom ik bij mijn gedownloade bestanden?

Bestanden zoeken en openen
  1. Open de app Bestanden op je telefoon. Meer informatie over waar u uw apps kunt vinden.
  2. Je gedownloade bestanden worden weergegeven. Tik op Menu. om andere bestanden te zoeken. Als je wilt sorteren op naam, datum, type of grootte, tik je op Meer Sorteren op. ...
  3. Tik op een bestand om het te openen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Hoeveel GB gratis WeTransfer?

Gratis groot bestand versturen

Via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het 1 heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft. Anders is er ook een betaalde versie, WeTransfer Pro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op maxvandaag.nl

Waarom kan ik WeTransfer niet downloaden?

Download de Windows Firewall probleemoplosser. Zodra je deze opstart vink op Pas reparaties automatisch toe aan. Druk vervolgens op Het toestaan van delen van bestanden en printers aan. Laat de probleemoplosser zijn werk doen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op answers.microsoft.com

Wat is een email transfer?

Wat is een overboeking via e-mail? Met dit type geldoverboeking kunnen gebruikers geld verzenden tussen persoonlijke accounts in combinatie met hun e-mail en online bankieren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op moneytransfers.com

Hoe veilig is een Dropbox?

Dropbox is opgebouwd uit meerdere beveiligingslagen, zoals veilige gegevensoverdracht, versleuteling, netwerkconfiguratie en functies op toepassings- en gebruikersniveau. Ze zijn verspreid over de schaalbare, beveiligde infrastructuur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.dropbox.com

Hoe veilig documenten mailen?

Eén bericht versleutelen
  1. Klik in een bericht dat u opstelt op Bestand > Eigenschappen.
  2. Klik op Beveiligingsinstellingen en schakel het selectievakje Berichttekst en bijlagen versleutelen in.
  3. Stel uw bericht op en klik op Verzenden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.microsoft.com

Wat is het verschil tussen comprimeren en zippen van bestanden?

Als een bestand werd gezipt, is het kleiner dan het oorspronkelijke bestand en dus sneller te versturen of downloaden. Met een zip-programma kan je de bestanden comprimeren (kleiner maken) en daarna weer uitpakken (in hun oorspronkelijke vorm herstellen).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op onya.ucll.be