Hoe werken pak maten?

Maat en meetinstructies:
Kostuums hebben een confectiemaat zoals een 42, 43, 44, een lengte maat (oneven) zoals een 43, 45 en 47 of een buik/kwartmaat zoals een 646, 648 en een 650. Alle afmetingen zijn in centimeters gemeten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jachensen.nl

Hoe werken mannen maten?

Een jeansmaat wordt als volgt weergegeven: 34-32, 38-36 enz. Het eerste getal is de taillemaat in inches en het tweede getal is de lengtemaat in inches. Je kunt inchmaten omrekenen naar centimeters door iedere inch keer 2,54 te doen. Voorbeeld: een jeans met taillemaat 32 inch heeft een omtrek van 81 centimeter.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jachensen.nl

Wat betekent maat 30 32?

Jeansmaten worden aangegeven in inches, bijvoorbeeld 30/32. Het eerste cijfer geeft de taillemaat aan en het tweede cijfer de binnenbeenlengte. Bepaal je inch-maat door een goed passende jeans op te meten. De binnenbeenlengte wordt gemeten vanaf de bovenkant van het binnenbeen tot aan pijp.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 247jeans.com

Wat is maat M in cijfers?

Daarnaast zie je een overzicht van de Nederlandse confectiematen. Draag je maat M? Dan is jouw confectiemaat 38.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op freewear.nl

Wat betekent maat 34 32?

Maten en afmetingen kunnen variëren per fabrikant, merk en vorm. Een jeans maat wordt als volgt weergegeven: 34-32, 38-36 enz. Het eerste getal is de taille maat in inches en het tweede getal is de lengte maat in inches.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jachensen.nl

Hoe Neem Je Kleding Maten Op? | Heren

28 related questions found

Wat is het verschil tussen lengtemaat 32 en 34?

De gangbare lengtematen zijn 30 inch, 32 inch, 34 inch en soms zelfs 36 inch of zelfs 38 inch. 30 inch is de korte maat, 32 inch is de regular maat, 34 inch is lang en 36 inch is extra lang. Koop je een broek in de juiste lengtemaat? Dan moet ze niet verkort (of verlengd) worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ilsevanderschraelen.be

Wat is de volgorde van maten?

Formaat volgorde: lengte x breedte x hoogte.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dozenproducent.nl

Wat is de maat XL t?

Bij de tall man hemden staat een T vermeld achter de xl-maten, de T staat voor tall en de hemden zijn 7 cm langer aan de mouwen en aan de romp.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bigandtall.be

Wat betekent de P achter een maat?

Belangrijk om te weten is dat de P staat voor potmaat met daarachter de grootte in centimeters, een p9 pot is dus een pot van 9×9 centimeter. De C staat voor Container met daarachter de literinhoud. Een C1 pot is dus een container pot met een inhoud van 1 liter.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op plantbezorgd.nl

Hoe meet je je Broekmaat heren?

Meet de lengte van de zoom van een goed passende broek aan de binnenkant van het been. Meet tussen het kruis en de onderkant van de pijp. Bij broeken drukken we de maten uit in een W (de taillemaat) en een L (de lengtemaat).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op intercityonline.nl

Wat betekent maat 32x32?

Jeansmaten worden vaak weergegeven als 32/30. De 32 is in dit geval de breedtemaat en 30 is de lengtemaat. Als de lengtemaat te lang is dan kan een kleermaker de broek inkorten, veelal met behoud van de eigen onderkant. Broeken worden vaak weergegeven zonder lengtemaat, alleen maat 30 of maat 32 bijvoorbeeld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op maattabel.nl

Wat is de maat MT?

Zie je bijvoorbeeld de maat MS, dan staat deze voor Medium Short. Wat evenveel wil zeggen als de breedte van een Medium, maar de armen en benen zijn wat korter. Bij MT is dit omgekeerd, Medium Tall is de breedte van een medium, maar de armen en benen zijn wat langer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op thebreeze.be