Hoe werken Zalando broek maten?

Om een breed scala aan maten en pasvormen aan te bieden, verkopen we verschillende maatcollecties. Door gebruik te maken van het filter "Pasvormen" in de shop kun je kiezen tussen Standaard, Positiekleding, Grote maten, Petite en Lang.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zalando.nl

Hoe werken de maten op Zalando?

Om je kledingmaat voor jeans en broeken te bepalen, meet je je heupomvang. Meet je borst en taille om de maat van je kostuum te bepalen. Meet op het breedste punt van je borst en bepaal de omtrek van je taille door het smalste punt van de romp te meten. Voor overhemden is het belangrijk de boordmaat te weten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zalando-lounge.nl

Hoe werkt de maten van broeken?

Jeansmaten worden aangegeven in inches, bijvoorbeeld 30/32. Het eerste cijfer geeft de taillemaat aan en het tweede cijfer de binnenbeenlengte. Bepaal je inch-maat door een goed passende jeans op te meten. De binnenbeenlengte wordt gemeten vanaf de bovenkant van het binnenbeen tot aan pijp.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 247jeans.com

Hoe bereken je maat broeken?

De maat van je broek bepalen kan soms heel lastig zijn. Om de maat van je broek te berekenen heb je de omtrek van je taille en heupomvang nodig. Meet weer het smalste gedeelte van je taille en het breedste gedeelte van je heupen en kijk in de tabel wat je confectiemaat is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op shootz.nl

Wat betekent maat 32 34?

Een jeans maat wordt als volgt weergegeven: 34-32, 38-36 enz. Het eerste getal is de taille maat in inches en het tweede getal is de lengte maat in inches.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jachensen.nl

24 UUR OVERLEVEN IN EEN ROZE LIMO - met BIBI! || Fan Friday

39 related questions found

Wat betekent broekmaat 36 32?

De gangbare lengtematen zijn 30 inch, 32 inch, 34 inch en soms zelfs 36 inch of zelfs 38 inch. 30 inch is de korte maat, 32 inch is de regular maat, 34 inch is lang en 36 inch is extra lang. Koop je een broek in de juiste lengtemaat? Dan moet ze niet verkort (of verlengd) worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ilsevanderschraelen.be

Welke maat broek heb ik Zalando?

Voor de meeste items kun je meer informatie over de maat vinden onder 'Fitting' op de productpagina. Je vindt hier in de meeste gevallen de maat die het model draagt, de afmetingen voor deze maat en informatie over de pasvorm. Ook vind je er een link naar de algemene maattabellen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zalando.nl

Wat betekent 34x34?

Een jeans maat wordt als volgt weergegeven: 34-32, 38-36 enz. Het eerste getal is de taille maat in inches en het tweede getal is de lengte maat in inches.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.quora.com

Wat is een normale taille maat?

De taillemaat wordt genomen boven de heupen, onder de ribben, op het smalste punt. Positioneer uw meetlint rond uw middel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ekoi.com