Hoeveel XP naar Barcelona?

Voor een vlucht van Amsterdam naar Barcelona ontvang je 5 XP. Voor een vlucht van Amsterdam naar Bangkok ontvang je 12 XP, beide in de economyclass. Vlieg je businessclass, dan gaat sparen drie keer zo snel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op creditcardvergelijking.nl

Hoeveel XP bij co2 compensatie?

Per 2.000 gedoneerde miles krijg 1 XP. Een donatie van 20.000 miles levert dus 10 XP op. Mocht je dus nog XP tekort komen tegen het einde van je kwalificatieperiode dan is dit een handige manier om je saldo aan te vullen. Naast het feit dat je natuurlijk de goede doelen helpt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op insideflyer.nl

Hoeveel XP voor goud KLM?

De voordelen van het Flying Blue Gold-niveau, vanaf 180 XP: Verdien 7 Miles per uitgegeven euro. Krijg toegang tot onze lounges en neem 1 gast mee. Uw gast dient exact dezelfde vlucht als u te nemen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klm.nl

Hoeveel XP met Transavia?

Voor €5 per persoon, per vlucht, krijg je 250 miles én de XP. Veruit de meeste vluchten zullen in de Medium categorie vallen, dus je verdient 5 XP.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op insideflyer.nl

Hoe lang blijven XP geldig?

Hoe lang zijn eXperience Points ( XP ) geldig

Aan het eind van het kwalificatiejaar wordt gekeken hoeveel je bij elkaar hebt gevlogen, je nieuwe status bepaald en vervolgens de XP teller weer op 0 gezet. In tegenstelling tot award miles is het niet mogelijk om de vervaldatum van XP te verlengen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ikvliegveel.nl

10 things you should know BEFORE visiting Barcelona

29 related questions found

Hoe krijg je meer XP KLM?

Elke keer dat u met KLM of een van onze partnerluchtvaartmaatschappijen vliegt, krijgt u XP. Het aantal XP dat u krijgt hangt af van uw reisklasse en bestemming. Zodra u genoeg XP heeft verdiend, heeft u automatisch het volgende Flying Blue-niveau behaald en kunt u meteen van uw nieuwe voordelen genieten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klm.sx

Hoe lang zijn Flying Blue XP geldig?

Geldigheid van uw Miles. In het Flying Blue-programma blijven Miles geldig als u eens in de 2 jaar een vlucht met KLM en AIRFRANCE of een van de andere SkyTeam partners maakt. Als u binnen die periode niet vliegt, dan komen de gespaarde Miles te vervallen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op americanexpress.com

Wat kost het om 1 ton CO2 te compenseren?

De prijs voor Europese emissierechten bedraagt 96,45 euro per ton CO2, een nieuw record. Een deel van die prijsstijging is te verklaren door de hoge prijzen voor gas. Die zorgen ervoor dat Europese energiebedrijven vaker overstappen op kolen en die stoten bij verbranding tweeënhalf keer zoveel CO2 uit als aardgas.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op europa-nu.nl

Hoe kan ik mijn CO2 uitstoot compenseren?

Er zijn zoals gezegd drie manieren om CO2 te compenseren: door CO2 uitstoot te voorkomen (energiebesparing), te verminderen (duurzame energie) of door CO2 vast te leggen (bosaanplant). Aanbieders van CO2-compensatie maken vaak gebruik van verschillende projecten die credits produceren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op milieucentraal.nl

Hoeveel XP voor SAF?

- Your purchase of Sustainable Aviation Fuel (SAF) to help Air France and KLM achieve a better energy mix, reduce their CO2 footprint and get closer to their decarbonisation targets. For every 2000 Miles spent, you get rewarded with 1 XP.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gathering.tweakers.net

Wat kun je met XP?

U kunt prestaties en expertpunten (XP) verdienen die aangeven wat u allemaal in een game heeft bereikt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Hoeveel moet je vliegen voor Platinum?

Het Flying Blue-programma heeft 1,6 miljoen leden in de Benelux, waarvan 31.000 deelnemers de Platinum-status hebben. Om daarvoor in aanmerking te komen, moeten zij per jaar minimaal 60 vluchten maken of 70.000 level miles sparen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zakenreis.nl

Hoeveel mensen zijn Platinum for Life?

Afgelopen jaar hebben de Platinum for Life leden bijna 45 miljoen miles gespaard en 3,6 miljoen euro bijgedragen aan de omzet bij KLM alleen. Van de 26.000 Nederlandse Platinum leden bereikten er dit jaar 296 de Platinum for Life status. Wereldwijd zijn 160.000 Platinum deelnemers.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op insideflyer.nl

Hoeveel XP Amsterdam New York?

Door een American Express Flying Blue Platinum creditcard te nemen ontvang je jaarlijks 60 XP en heb je nog “maar” 40 XP nodig voor het behalen van level 2 (Silver) van het Flying Blue-programma. Een retour naar New York in Premium Economy levert je 40 XP op en i.c.m. een AMEX creditcard ben je al Flying Blue Silver.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cardmapr.nl

Is Flying Blue gratis?

Flying Blue is het gratis loyaliteitsprogramma van Air France – KLM. Met dit programma ontvangt u elke dag voordelen, zelfs als u niet aan het reizen bent. Ontvang Experience Points (XP) en ga naar het volgende deelnemersniveau. Het Flying Blue-programma is toegankelijk voor iedereen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op americanexpress.com

Hoeveel XP nodig voor Gold?

Om naar een hoger niveau te gaan heeft u de volgende XP nodig: Silver - 100 XP. Gold - 180 XP. Platinum - 300 XP.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op americanexpress.com

Hoeveel Flying Blue miles nodig voor upgrade?

Wilt u genieten van het comfort van Business Class op uw Economy vluchten? Met onze upgrade award is dit mogelijk binnen Europa vanaf slechts 10.000 Miles.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op miles-and-more.com

Heb je met Flying Blue Silver Sky Priority?

Als Flying Blue Silver member heb je geen SkyPriority Boarding meer, maar heb je ook nog voorrang bij het boarden, je hebt namelijk recht op Priority Boarding (nadat onze Gold en Platinum members geboard zijn).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op twitter.com

Hoe krijg je SkyPriority?

SkyPriority krijgen

U kunt SkyPriority niet los aanschaffen, maar er zijn een aantal manieren om het te krijgen: Vlieg in Business Class of Premium Comfort Class. Behaal het Gold- of Platinum-niveau van ons frequent flyer-programma Flying Blue. Word een SkyTeam Elite Plus-deelnemer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klm.nl

Hoe krijg je Flying Blue Silver?

Voor de Flying Blue Silver status heb je 100 XP nodig. Dat betekent dus dat je 20 enkele medium-haul vluchten in Economy moet maken. Ofwel 10 medium-haul retourvluchten in diezelfde klasse. Boek je een retour met een overstap (in een ander land) dan hoef je nog maar vijf reizen te maken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op insideflyer.nl

Wat houdt Flying Blue in?

Via het programma kunnen reizigers punten (miles) sparen met elke kwalificerende vlucht met de maatschappijen van FB en de partners in de Skyteam alliantie. Die miles kun je dan later weer besteden, als je er genoeg gespaard hebt, voor gratis vluchten, upgrades, autohuur, hotelovernachtingen en veel meer extra's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op insideflyer.nl

Is Transavia ooit neergestort?

Sinds de eerste vlucht tussen Amsterdam en Napels in 1966 heeft Transavia nog nooit een dodelijk ongeluk gehad. Ook is er nog nooit een vliegtuig verloren gegaan als gevolg van een incident.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op amsterdamyeah.com