Is 30 seconds een leuk spel?

Hoewel je snel en goed zal moeten nadenken, is 30 SECONDS® zeker geen zware kost. Daarom is het het ideale spel om op tafel te leggen voor even een snel potje. De regels zijn in een minuut voor iedereen duidelijk en iedereen speelt mee. Met de beperkte speelduur zit je er ook geen hele avonden aan vast.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 999games.nl

Welke 30 seconds is het leukst?

Het is een stand alone spel. Dit houdt in dat je geen ander spel nodig hebt om dit spel te spelen. 30 Seconds Everyday Life is een oranje variant van de bekende spellenserie 30 Seconds. In 2017 werd dit spel de winnaar van de verkiezing Speelgoed van het Jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cynspirerend.nl

Wat is het doel van 30 seconds?

Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 999games.nl

Hoe lang duurt 30 seconds?

30 is het magische getal. Een potje 30 seconds duurt ongeveer 30 minuten. Afhankelijk van het aantal teams, met 3 teams duurt een spel ongeveer 40 minuten. Speel je het spel zonder dobbelsteen dan gaat het iets sneller.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kubuspuzzel.nl

Wat voor soort spel is 30 seconds?

Het bordspel '30 Seconds' is uitermate geschikt voor op feestjes en partijen. Dit spel zal gespeeld worden in teams en is bedoelt voor grote gezelschappen. Een lid van een team krijgt dertig seconden de tijd om enkele begrippen te omschrijven, dit kunnen er maximaal vijf zijn per kaartje.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op spelregels.eu

30 Seconds... in 3 minuten

20 related questions found

Wat is het beste spel aller tijden?

Er kan er maar één de beste zijn en als we het hebben over de beste open world games aller tijden wordt die koppositie vervuld door The Witcher III: Wild Hunt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op xgn.nl

Wat mag niet bij 30 seconds?

Wat mag niet bij 30 SECONDS®:
  • Een van de namen of een deel van de naam op de kaart noemen.
  • Namen die van de naam op de kaart zijn afgeleid (bijvoorbeeld een vertaling) noemen.
  • Tactieken als “klinkt als” of “rijmt op” gebruiken.
  • Naar een letter of letters van het alfabet verwijzen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 999games.nl

Kun je 30 seconds met 2 personen spelen?

30 Seconds - het spel

Je speelt in duo's en je wisselt dus elke beurt af wie raadt en wie omschrijft. Je kan 30 seconds met 3 spelers spelen, maar het wordt pas echt leuk vanaf 4 spelers, omdat je dan als duo's kan spelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cynthia.nl

Hoe word je beter in 30 seconds?

Focus op wat je wilt bereiken

Als je maar 30 seconden de tijd hebt, ben je super gefocust. Je bent alleen nog maar bezig met je doel bereiken: zoveel mogelijk woorden raden. Je denkt ondertussen even aan niks anders. Als het op communicatie aankomt, hebben we die focus vaak veel minder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op decommunicatiehelpdesk.nl

Hoeveel mensen 30 seconds?

Het spel kan worden gespeeld vanaf circa 12 jaar met minimaal 3 tot maximaal 24 spelers. Je speelt in teams, waardoor je 30 seconds heel leuk kunt spelen met een grote groep. Speel je het spel met 3 personen, dan is er 1 persoon die voor beide partijen de begrippen omschrijft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op weethetsnel.nl

Is 30 Seconds Nederlands?

30 Seconds: Nederlandse Editie | Game Mania.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gamemania.nl

Wat is Dirty Seconds?

Het doel van Dirty Seconds is ervoor te zorgen dat je teamgenoot binnen 30 seconden zoveel mogelijk begrippen weet te raden die er op het kaartje staan. Voor ieder geraden begrip krijg je een punt. Het team dat als eerste 30 punten haalt, wint!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Wat is Party en co?

Party & Co Original is een doldwaas spel, een geheid succesnummer op feestjes en spelletjesavonden. Het combineert de beste elementen van de leukste gezelschapsspellen. Het gaat er steeds om een van de vijf soorten opdrachten in het spel binnen 30 seconden te doen. Nu met 2.000 nieuwe vragen en opdrachten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Wat is het originele Keezenspel?

Keezen is een Oud-Hollands bordspel voor minimaal 2 tot maximaal 8 personen. Keezen kan worden omschreven als een combinatie van mens-erger-je-niet en pesten. Keezen heeft een hoog 'pestgehalte' en naast enig tactisch inzicht speelt ook geluk met de speelkaarten een belangrijke rol.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Hoe werkt 30 seconds Junior?

Over het spel

Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 999games.nl

Hoe werkt het spel 5 seconden?

Het spel begint met dezelfde kaart totdat een van de spelers de vraag in 5 seconden kan beantwoorden en zijn pion één vakje mag opschuiven. Als geen enkele speler binnen de 5 seconden op de vraag kan antwoorden en het opnieuw aan de beurt is van de eerste speler, dan mag deze laatste zijn pion één vakje opschuiven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op megableu.com

Kun je 30 seconds online spelen?

En hoe handig is het als je 'm gewoon altijd uit je broekzak kan toveren, waar je ook bent? Met de online 30 Seconds app speel jij een spel wanneer het jou uitkomt. Check hier alle ins en outs.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tele2.nl

Kan je keer op keer alleen spelen?

Je kunt Keer op Keer ook solitair spelen. Je probeert dan in 30 worpen zoveel mogelijk punten te halen. Je houdt het aantal worpen bij door na elke worp een schuine streep in een letterveld boven de kolommen te zetten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op spellenwijs.nl

Hoe maak je zelf 30 seconds?

Het doel is om per ronde in 30 seconden de meeste begrippen die op een kaartje staan te raden. Je kunt 5 begrippen per beurt raden. Des te meer begrippen je raadt, meer stappen je vooruitzet op het speelbord. Wie als eerst bij de finish komt wint!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op drukbedrijf.nl

Hoe speel je Time's up?

DOEL VAN HET SPEL:
  1. Time's Up! is een coöperatief spel dat bestaat uit 3 verschillende spelrondes. Probeer tijdens een ronde zoveel mogelijk kaarten te raden! ...
  2. Het team van de speler die aan het woord is, mag onbeperkt blijven raden. ...
  3. Daarna is het spel voorbij!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cdn.svc.asmodee.net

Hoe speel je het spel Wie ben ik?

1. Wat is Wie Ben Ik? Wie Ben Ik (of Wat Ben Ik) is een spel waarbij spelers moeten raden welk mens, dier of beroep er op het briefje staat dat op hun voorhoofd is geplakt. Elke speler probeert dit te achterhalen door enkel ja of nee vragen te stellen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op weethetsnel.nl

Wat is de moeilijkste spel?

FromSoftware-spellen: Sekiro en Dark Souls

Dit zijn twee titels die erom bekendstaan dat de moeilijkheidsgraad flink is opgekrikt. De games dwingen de speler om methodisch te werk te gaan. Na elke bocht kan een vijand je opwachten, en die heeft er weinig moeite mee om je een kopje kleiner te maken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op redbull.com

Wat is het meest verkochte spel?

Tetris. Het decenniaoude puzzelspelletje Tetris voert de lijst aan. Het in elkaar schuiven van verschillende rechthoekige blokjes is sinds de jaren 80 nog altijd ongekend populair. Het spel heeft fysiek bijna 70 miljoen exemplaren verkocht, waarvan 35 miljoen op de handheld Game Boy.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl