Is de iOS 14 goed?

iPhone 14 is een compleet toestel waar alles op zit. Goede camera's, een scherm van hoge kwaliteit en een batterijduur voor een dag. Als je iPhone 11 of ouder hebt, dan is een upgrade de moeite waard. Daarnaast is er dankzij iPhone 14 Plus een extra keuze als je een groot scherm en een langere batterijduur wil.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is iOS 14 goed?

iOS 14 is een fantastische upgrade die een aantal essentiële functies toevoegt aan het iPhone-besturingssysteem. Widgets, de app-bibliotheek en verbeterde Siri-mogelijkheden maken het gemakkelijker om informatie te krijgen en de gebruikerservaring aan te passen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Waarom is iOS 15 beter dan 14?

Nieuwe functies. Het grootste deel van de verbeteringen in iOS 15 zit hem in de updates van veel van Apple's eigen apps . Er zijn ook enkele nieuwe functies die in meerdere apps werken, zoals Shared With You en Focus, die het leven veel gemakkelijker zouden moeten maken wanneer de nieuwe versie later dit jaar arriveert.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op translate.google.com

Heeft iPhone 14 problemen?

De nieuwe iPhone 14 Pro en Pro Max, die sinds vorige week vrijdag verkrijgbaar zijn, kampten met een probleem bij het gebruik van de camera in de apps van derden. De camera op de achterkant kon dan gaan trillen. Dat gebeurde bijvoorbeeld in de apps van Snapchat, Instagram en TikTok.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat is het verschil tussen iOS 14 en iOS 15?

In het najaar van 2021 komt Apple met een update voor iPhones. Wat is er nieuw in iOS 15 en wat is het verschil met iOS 14? Met de update naar iOS 15 starten je apps sneller op en komen er een hoop mooie nieuwe functies bij. In Facetime verandert er veel, Safari krijgt een nieuwe look en er is een nieuwe focus mode.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

iPhone 14 - The Good, the Bad and the UGLY.

25 related questions found

Is iOS 15 nog veilig?

Je kunt gebruik blijven maken van iOS 15 en iPadOS 15 als je dat wilt, om wat voor reden dan ook. Daarbij zal Apple ook de nodige ondersteuning blijven bieden voor eventuele beveiligingsupdates. Hierdoor kun je in ieder geval de tijd nemen om iOS 15 te installeren op een moment dat jou het beste uitkomt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Is het verstandig om iOS 16 te installeren?

Het is verstandig om de nieuwe iPhone update altijd snel te installeren. Met iOS 16 krijg je een aantal handige nieuwe functionaliteiten. Ook is je iPhone met de nieuwe update weer sneller en goed beveiligd. Met iOS 16 haal je alles uit je iPhone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Is de iPhone 13 of 14 beter?

De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 13 en 14

Zo heeft de iPhone 14 een groter werkgeheugen (6 GB vs. 4GB), een grotere batterij (3.279 mAh vs. 3.227 mAh) en een nóg helderder display dan de iPhone 13. Verder zijn de camerasensoren van de iPhone 14 lichtsterker, waardoor ze beter presteren bij weinig licht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Waarom geen iPhone 14 kopen?

Je mist Pro-functies

Met zijn 1169 euro is de iPhone 14 Plus ongeveer net zo duur als de Pro-iPhones van 2022 en eerder, zoals de iPhone 13 Pro. Maar geavanceerde functies ontbreken. Je mist bijvoorbeeld een telelens om goed te zoomen en een ProMotion-scherm dat het display sneller ververst en energiezuiniger maakt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Waarom de iPhone 14?

iPhone 14 (Plus) review: conclusie

De sprong van de iPhone 12 naar de 14 is groot en die vanaf de 11 zelfs enorm – alleen al het scherm en de camera zijn de upgrade waard. De hoge prijs van de iPhone 14 maakt de iPhone 13 van vorig jaar echter ook aantrekkelijk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Welke toestellen krijgen iOS 14?

Welke apparaten ondersteunen iOS 14? – De iPhone 6s en nieuwer ondersteunen iOS 14. Oudere apparaten vallen helaas af.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Waarom een iPhone 14?

De nieuwe iPhone 14 modellen zitten in een strak, modern jasje en hebben aan de binnenkant een nieuw en verbeterd ontwerp gekregen waardoor ze sneller én energiezuiniger zijn. Zo bevat de iPhone 14 een krachtige A15 Bionic chip en krijgt de iPhone 14 Pro de nieuwste, razendsnelle A16 Bionic chip.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Hoeveel GB heb je nodig voor iOS 14?

Controleer eerst hoeveel iPhone opslag ruimte je nu in gebruik hebt. Je kunt dit controleren via Instellingen – Algemeen – iPhone opslag. Houd er rekening mee dat de huidige iOS 14 en standaard apps 8GB opslagruimte al in beslag nemen op je iPhone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op irepair4u.nl

Kan ik iOS 14 nog downloaden?

Het is zover! Vanaf nu kun je iPadOS 14 en iOS 14 downloaden op je iPhone en iPad. Check hier alle ondersteunde apparaten en hoe je de updates veilig installeert.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Waarom is de iPhone 14 zo duur in Nederland?

Door personeelstekort kan er minder geproduceerd worden, waardoor er schaarste heerst. En schaarste voert de prijs op, zoals dat in marktwerking gaat. Bovendien is er bij de productie sprake van stijgende energiekosten, wat het fabriceren van een iPhone ook weer duurder maakt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Is de iPhone 13 echt het geld waard?

In het kort

Als je nu een nieuwe iPhone wil, is de iPhone 13 een voor de hand liggende keus. Deze smartphone is het minst verbeterd ten opzichte van de 12-serie. Er zitten nog steeds geen telecamera of 120Hz-scherm op het 909 euro kostende toestel, en dat is wat magertjes.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Welke iPhones verdwijnen?

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand! Vorig jaar waren het de iPhone 11, iPhone 12 mini iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max die na de iPhone 14-release het veld moesten ruimen. Deze toestellen worden niet langer door Apple verkocht – en ook niet meer geproduceerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is iPhone 13 Beter dan 11?

Conclusie. Apple iPhone 13 (mini) is een beter toestel dankzij de krachtigere A15 Chip, het scherpere en extra valbestendige OLED scherm, de betere camera's en 5G ondersteuning. Maakt dat je allemaal niet uit en hoef je niet het nieuwste, dan is iPhone 11 ook een goed toestel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is de beste iPhone op dit moment?

De beste iPhone van 2023

De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is de iPhone 14 net zo groot als de 12?

Bij iPhone 14 is er juist gekozen voor een groter scherm met de iPhone 14 Plus. Dit scherm is net zo groot als de Pro Max varianten van de iPhone 14 en 12.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op welcombij.nl

Is iOS 16 beter dan iOS 15?

iOS 16 is de nieuwste grote software-update voor de iPhone. Het is de opvolger van iOS 15 en bevat weer flink wat vernieuwingen. Met een gloednieuw toegangsscherm, vele verbeterde standaardapps en nog veel meer is er voor ieder wat wils.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Wat gebeurt er als je je iPhone niet update?

Als jouw iPhone geen nieuwe software updates meer ontvangt, kun je je toestel gewoon blijven gebruiken. Je gebruikt dan een verouderde iOS versie en hebt geen toegang tot de nieuwste functies. Je ontvangt nog wel beveiligingsupdates, maar wat minder vaak. Je iPhone is dus nog wel veilig in gebruik.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Hoeveel GB heb je nodig voor iOS 16?

Net zoals iOS/iPadOS 15 zal de zestiende versie minder ruimte in beslag nemen op je iDevice en tijdens het installeren. Toch heb je minstens ±2 GB vrije ruimte nodig op je iPhone of iPad wanneer je iOS 16 of iPadOS 16 wil installeren. Dit kun je controleren via Instellingen ▸ Algemeen ▸ iDevice-opslag.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Wat is de levensduur van een iPhone?

Duurzaamheid van mobiele telefoons

De levensduur van deze 'elektronische Zwitserse zakmessen' is eerder beperkt. Waar we bij Android over twee tot drie jaar spreken is de duurzaamheid van een iPhone toch ook maar drie tot vier jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com