Is DELTA glasvezel goedkoper dan Ziggo?

Het gigabit-abonnement bij Delta Fiber is ongeveer 20 euro per maand goedkoper dan bij Ziggo. Waar dan Ziggo ook een veel lagere uploadsnelheid bij dit abonnement levert.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op totaaltv.nl

Is Delta beter dan Ziggo?

Delta biedt de hoogste internetsnelheid (150 Mbps) en 200 uur TV opnemen. Als je gewoon TV wilt blijven kijken via Ziggo, dan heb je aan Internet only voldoende. DELTA biedt dat voor de laagste prijs. De op een na voordeligste keuze is Online.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op heveadorp.nl

Wat is goedkoper Ziggo of glasvezel?

Glasvezelinternet is momenteel vaak wat goedkoper dan het kabelinternet van Ziggo, met hogere download- en vooral uploadsnelheden. Bij kabelinternet bedraagt de uploadsnelheid vaak maar 10 procent van de downloadsnelheid, terwijl die bij glasvezel even hoog is als de downloadsnelheid.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Kan Ziggo gebruik maken van Delta glasvezel?

Op de meeste adressen waar DELTA glasvezel aanbiedt, levert KPN daarom alleen diensten via de traditionele koperen DSL lijn. Ziggo biedt zelfs helemaal geen diensten via glasvezel tot in huis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op delta.nl

Waarom lopen klanten weg bij Ziggo?

Heel veel klanten geven aan weg te gaan bij kabelaar Ziggo na een extreem hoge inflatiecorrectie van gemiddeld 8,5 procent per 1 juli. Bij het populairste Internet Complete-abonnement moeten klanten per maand zelfs 6 euro per maand meer betalen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op emerce.nl

Wordt internet goedkoper met glasvezel?

19 related questions found

Kan ik met glasvezel bij Ziggo blijven?

Een bijzondere stap van Ziggo. De kabelgigant gaat stapsgewijs over op glasvezel. De geruchten gingen al enige tijd. Nu is dan eindelijk toegegeven dat Ziggo ook consumenten via glasvezel gaat aansluiten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op internetten.nl

Is het verstandig om glasvezel te nemen?

Overstappen is niet noodzakelijk, maar glasvezel is wel het meest toekomstbestendige netwerk van dit moment. De snelheden zijn hoger, de up- en downloadsnelheden zijn gelijk en er is weinig ruis op de lijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op internetten.nl

Hoe kom ik van DELTA af?

Ik wil mijn contract annuleren

Je kunt de overeenkomst schriftelijk of telefonisch annuleren. Stuur je brief binnen 14 dagen naar: DELTA Energie B.V. Onze klantenservice is te bereiken via 0118 - 22 55 00 (normaal tarief) op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op deltaenergie.nl

Waarom gaat Ziggo niet over op glasvezel?

Glasvezel heeft een andere architectuur en techniek dan een kabelnetwerk. Glasvezel heeft een gelijke hoge download- en uploadsnelheid. Ziggo heeft een veel tragere uploadsnelheid. Glasvezel heeft minder vertraging (betere ping).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op internetvergelijk.nl

Is DELTA glasvezel gratis?

DELTA Fiber installeert de glasvezelaansluiting gratis. Wil je gebruikmaken van een glasvezelabonnement, dan betaal je de kosten van de aanbieder. Je bent niet verplicht om een abonnement af te sluiten. Ook het laten plaatsen van de aansluiting in jouw woning is niet verplicht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op oisterwijknieuws.nl

Waarom is Ziggo zo veel duurder?

Waarom wordt Ziggo steeds duurder? De prijsverhogingen van de abonnementen zijn volgens Ziggo het gevolg van hogere kosten, zoals energie die nodig is voor het netwerk en de datacenters.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ct.nl

Kan mijn Ziggo goedkoper?

Tot nu toe moesten klanten van Ziggo altijd een tv-abonnement bij hun internetaansluiting nemen. Het goedkoopste pakket was daarom voorheen de combinatie tussen 75 Mbps internet en online tv via Ziggo Go, voor 48,50 euro per maand. Daar komt nu een optie zonder online tv bij, voor 42,50 euro per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat is de beste aanbieder van glasvezel?

Beste uit de Test

In het eerste kwartaal van 2023 beoordeelde ons panel KPN Glasvezel als beste glasvezelprovider. De klanten van KPN beoordelen de kwaliteit van internet, televisie en telefonie als goed. Dat is bij de andere providers niet altijd het geval.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Kan ik Netflix kijken via DELTA?

Kan ik Netflix kijken via de interactieve tv-ontvanger? Het is nog niet mogelijk om direct te Netflixen via de interactieve tv-ontvanger van DELTA. In onze appstore zijn wel steeds meer apps beschikbaar, zoals YouTube en Pathé Thuis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op delta.nl

Is glasvezel aanleggen gratis?

Het aanleggen van glasvezel door KPN NetwerkNL is over het algemeen gratis, wanneer een hele wijk aangesloten wordt. Ligt er al glasvezel in jouw wijk, maar niet naar jouw huis? Dan zijn de aansluitkosten over het algemeen voor jouw rekening.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Waarom niet kiezen voor glasvezel?

Glasvezel is nog niet overal beschikbaar

Beschikbaarheid is (nog) het belangrijkste nadeel van glasvezel. Waar vrijwel elke wijk en elk bedrijventerrein inmiddels DSL heeft, geldt dat nog niet voor glasvezel. Het is een nieuw netwerk dat letterlijk per woning of bedrijfsgebouw wordt aangelegd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op eurofiber.com

Kun je glasvezel aansluiting weigeren?

U mag de glasvezelaansluiting weigeren. Houdt er dan rekening mee dat uw aanbieder het abonnement dat u nu heeft misschien niet meer kan leveren. Als u later alsnog een glasvezelaansluiting wilt, betaalt u waarschijnlijk aansluitkosten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consuwijzer.nl

Welke providers werken samen met DELTA?

Delta Fiber, wat is dat? Delta Fiber NL bv is een aanbieder die glasvezel aanlegt op verschillende plaatsen in Nederland. Het bedrijf is onderdeel van het Zweedse investeringsfonds EQT, samen met de merken Caiway, Glasvezel Buitenaf en Zeelandnet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Is DELTA glasvezel verplicht?

Nee hoor, je bent dit niet verplicht. Het is wel zo dat we nu langskomen voor het maken van een gratis huisaansluiting. Je woning is dan voorbereid op de toekomst en het moment dat jij of misschien de volgende bewoner wil overstappen naar glasvezelinternet. Je hoeft dus geen glasvezel abonnement te kiezen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op delta.nl

Wat is het verschil tussen KPN en DELTA?

Is DELTA van KPN? Nee, DELTA is geen onderdeel van KPN. DELTA Fiber Nederland is een aanbieder van internet-, telefonie- en televisiediensten onder de merknamen DELTA en Caiway en via haar eigen kabel- en glasvezelnetwerk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op delta.nl

Heb je betere WiFi met glasvezel?

Dat is logisch want we doen steeds meer online en steeds meer apparaten zijn aangesloten op het internet. Met glasvezel heb je in ieder geval het snelste en stabielste internet omdat je je verbinding met niemand deelt. Maar ook je WiFi in huis en in je tuin (zeker met deze zomerse temperaturen) moet goed geregeld zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op glasvezelhelmond.nl

Is glasvezel duurder dan kabel?

Een glasvezelabonnement is niet duurder of goedkoper dan een abonnement via een ander netwerk. De prijs hangt af van welk abonnement je neemt en welke provider je uitkiest. Via onze providerpagina zie je welke providers abonnementen aanbieden op ons netwerk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpnnetwerk.nl

Is een huis met glasvezel meer waard?

Uit onderzoek van de Universiteit van Colorado blijkt dat een huis met glasvezel ongeveer 3% meer waard kan zijn. Dit is vooral belangrijk in afgelegen gebieden waar internetverbindingen soms niet zo snel zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op internetvergelijk.nl