Is Flexa van Sikkens?

Tot onze merken behoren bekende namen als JOZO, Sikkens en Flexa. We hebben een permanente leiderschapspositie op het gebied van duurzaamheid. Van daaruit zetten we ons in om steden en omgevingen levendiger te maken, te beschermen, en kleur te geven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op sikkens.nl

Welke verf is beter Flexa of Sikkens?

Aantal m² per liter verf

Het rendement van die destijds gekozen Flexa Powerdek muurverf is 10 m²/L dus met de 10 liter kan 100 m² gesausd worden ongeveer. Daarnaast is de droogtijd gemiddeld 5 – 6 uur bij 20 °C per laag. Bij een Sikkens verf is dit ongeveer gelijk maar wel met een beter dekkend resultaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verbouwkosten.com

Van wie is Flexa?

Flexa maakt onderdeel uit van AkzoNobel, de wereldwijde marktleider op het gebied van coatings. Flexa staat voor kleur en innovatieve producten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op flexa.nl

Welk merk is beter Flexa of Histor?

Radar deed onderzoek naar budgetverf voor de muren en daarin scoorden zowel de Histor Monodek (3,9) en Flexa Powerdek Muren en Plafonds (5) ver onder de voldoende. De Alpha Projectex van het A-merk Sikkens scoorde in dat onderzoek met een 7,4 het hoogst.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verfonline-xl.nl

Welke muurverf is beter Sigma of Sikkens?

Een schilder die al jaren met Sigma werkt zal niet overstappen op Sikkens. Toch hebben deze merken onderling kleine verschillen. Zo heeft bijvoorbeeld de Sikkens rubbol XD een UV filter, zodat hij beter tegen de zon kan en de glans langer zal blijven. De Sigma S2U heeft als grote voordeel dat hij slijt- en krasvast is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verfmenger.com

Beste Muurverf Test Vergelijk [Lidl-OK-verf 15 vs Sigma 85 euro]

19 related questions found

Waarom is Sikkens zo duur?

Het is voor verfproducenten duurder geworden om verf te maken als gevolg van de gestegen grondstoffenprijzen. Het Nederlandse AkzoNobel, een van de grootste verfmakers ter wereld en bekend van merken als Flexa, Cetabever en Sikkens, berekent de hogere productiekosten door.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Welke verf professionele schilder?

Daarom mogen tegenwoordig professionele schilders binnen alleen nog acrylverf gebruiken. Een ander voordeel van acrylverf is dat het sneller droogt en minder verkleurt. Acrylverf is een waterverdunbare verf waardoor de verf wat moeilijker aan te brengen is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ggschilders.nl

Wat is beter Sikkens of Sigma?

Sigma en Sikkens ontlopen elkaar op dat vlak niet veel, dus je maakt met beide een goede keuze. Wel is het belangrijk om goed te kijken naar het type verf dat je kiest. Wij zorgen er als online speciaalzaak voor dat je gebruik maakt van de verf waar ook vakschilders mee schilderen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verf-plaza.nl

Waar komt Flexa verf vandaan?

Ons hoofdkantoor staat in Amsterdam en we hebben 46.000 medewerkers in 80 landen. Tot onze merken behoren bekende namen als JOZO, Sikkens en Flexa.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op sikkens.nl

Is Sikkens een goed merk?

Sikkens is een goed merk, dus dan horen de producten ook van goede kwaliteit te zijn. Die beredenering is niet gek, maar vergeet niet dat je vaak goedkoper uit kunt zijn als je toch voor professionele verf kiest. Bovendien ligt de kwaliteit dan ook een stuk hoger.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op schildersvak.nl

Waar wordt Sikkens verf gemaakt?

Sikkens is een verf producerend bedrijf dat in 1792 werd opgericht in de Nederlandse stad Groningen en in 1939 verhuisde naar Sassenheim. Het is een van de pijlers geworden van de huidige divisie Coatings van het concern AkzoNobel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Waar verkopen ze Flexa Pure?

De Pure by Flexa collectie en zijn exclusieve handgeschilderde A4 formaat stalen zijn verkrijgbaar in verf- & behang speciaalzaken als Onlineverf.nl. De lakken zijn watergedragen, de Pure muurverven Zijdemat en Kalkmat zijn (nagenoeg) vrij van oplosmiddelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op onlineverf.nl

Wat is het verschil tussen Flexa Creations en strak op de muur?

Creëer je eigen persoonlijke stijl in je interieur met de trendkleuren van Flexa Creations. Ga je liever voor eenvoud en zekerheid van perfect eindresultaat? Kies dan voor Flexa Strak in de Lak of Flexa Strak op de Muur. De basis-verflijn van Flexa voor topkwaliteit in actuele kleuren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op karwei.nl

Welk merk verf is het beste?

Door de kenmerken van alle muurverven met elkaar te vergelijken is de beste muurverf van de consumentenbond 2021 naar voren gekomen. De beste muurverf van de consumentenbond uit de test van 2021 is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verf.nl

Wat is de beste merk verf?

Welk merk verf is het beste? Is misschien een vraag die je jezelf stelt. Er vanuit gaande dat je net als iedereen het liefste schildert met een verf die heel goed dekt en fijn aan te brengen is raden wij je aan om te kiezen voor verf van professionele kwaliteit zoals muurverf van Sikkens, Sigma of Wijzonol.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verfwinkel.nl

Hoe lang gaat Sikkens verf mee?

Over het algemeen is verf van Sikkens van hoge kwaliteit en minimaal 1 jaar houdbaar. Helaas is de maximale houdbaarheid niet aan te geven. Dit is afhankelijk van de temperatuur, de luchtvochtigheid tijdens de opslag, de hoeveelheid verf die nog in het blik of de emmer zit en hoe (goed) het deksel is afgesloten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verfwebwinkel.nl

Is Histor een A merk?

Van Wersch maakte van Histor het grootste A-verfmerk in Nederland. Ruim zestig jaar later is Histor - dankzij hightech innovaties - hét merk voor de doe-het-zelver.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op histor.nl

Hoe is de verf van Action?

De ervaring met action lak is redelijk tot goed. Het brede assortiment wordt geprezen maar in meerdere reviews wordt aangegeven dat de dekking niet al te best is. Goedkoop kan dus duurkoop zijn als je meerder spuitbussen moet gebruiken voor je klus.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verflaag.nl

Is Flexa verf hetzelfde als Levis?

Daar wisten ze me te vertellen dat Levis en Flexa quasi hetzelfde zijn. Alleen is Levis voor de Belgische markt en Flexa voor de Nederlandse. De benaming primer komt in Nederland niet voor.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bouwinfo.be

Wat is beter Sikkens of Wijzonol?

De producten die Wijzonol maakt zijn ook van zeer hoge kwaliteit. Zo heeft bijvoorbeeld de Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak een mogelijke levensduur van 12 jaar. Dat is ongekend, want halen de beste buitenlakken van Sikkens en Sigma niet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op onlineverf.nl

Welke verf gaat het langste mee?

Hoogglans, gaat het langste mee, sommige merken tot 10 jaar. Zijdeglans, glimt dus niet, gaat lang mee. Halfglans, meestal één-pot-systemen, gaat wat minder lang mee.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op colorstore.nl

Heeft gamma Sikkens verf?

Verschillende Sikkens verf kleuren en lak kopen bij GAMMA

Bij Sikkens kun je terecht voor kwalitatief goede lakken waarmee je binnen en buiten je kozijnen en ander houtwerk een mooie nieuwe basis geeft. Ook heeft het merk allerlei soorten muurverf die je huis een heerlijke opfrisbeurt geven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gamma.nl

Hoe weet ik of een schilder goed is?

Waar herken je een goede schilder aan?
  • Eventuele stelposten in een offerte. Een goede schilder weet over het algemeen vooraf nauwkeurig in te schatten wat zijn werk kost. ...
  • Werkwijze en gebruikte materialen. Vergelijk schilders niet alleen op basis van hun prijs voor schilderwerk. ...
  • Herstel van kleine houtrot plekken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pen.nl

Wat is de beste verf voor kozijnen?

Het schilderen van binnenkozijnen kun je het beste doen met acryllak. Deze verf droogt sneller, ruikt niet, verkleurt nauwelijks en is minder milieubelastend. Je kunt ook alkydverf gebruiken, want dit geeft een betere dekking en heeft daardoor minder voorbehandeling nodig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gamma.nl

Is verf van Hubo goed?

Hubo Excellence lakken en muurverf

Op zoek naar een kwalitatieve verf met een prima prijs-kwaliteit verhouding? Dan is Hubo Excellence de beste keuze voor jou! Met Hubo excellence kies je voor betaalbare verf op waterbasis met een hoge dekkracht. Je bent verzekerd van een perfect en strak eindresultaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hubo.be