Is het erg als je tweede naam niet op je vliegticket staat?

Zowel je voor- als achternaam op het ticket moeten identiek zijn aan je reisdocument. Het is voldoende om alleen met je voornaam te reizen; de tweede naam is niet verplicht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op twitter.com

Wat als je 2e naam niet op je vliegticket staat?

Tweede naam vergeten op je vliegticket? Ben je je tweede naam vergeten in te vullen op je vliegticket? Dat is niet erg, een tweede naam invullen is niet verplicht. Het is in ieder geval wel verplicht om zowel je voor- en achternaam identiek in te vullen zoals deze op jouw reisdocument staat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cheaptickets.nl

Welke namen moeten er op je vliegticket staan?

Geef altijd de achternaam op die in je paspoort staat. Het is belangrijk om de juiste naam in te vullen. Je mag namelijk niet met een vlucht mee als de naam in de boeking en de naam in je paspoort niet overeenkomen. Tip: Geef alleen je meisjesnaam op, deze blijft hoe dan ook altijd in je paspoort staan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op transavia.com

Wat als je naam verkeerd op je ticket staat?

De naam op je ticket moet letterlijk overeenkomen met de naam op je identiteitskaart of paspoort. Komt dit niet overeen, dan mag de luchtvaartmaatschappij je de toegang weigeren. Er bestaat ook geen recht waarop je beroep kan doen om de foute naam kosteloos recht te zetten. je geen zorgen te maken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op wegwijzer.be

Hoeveel namen op vliegticket?

Vul je éérste naam volgens paspoort of identiteitsbewijs in en dus niet alle (doop)namen. Op een ticket past slechts een max. aantal karakters. Dit is de reden dat wij vragen om slechts je eerste naam.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klantenservice.vakantiediscounter.nl

Kan ik de naam op een vliegticket wijzigen?

41 related questions found

Kan je de naam op vliegticket veranderen?

Kan ik een ticket overdragen aan een andere persoon / de naam van een passagier veranderen? Het is helaas niet mogelijk om een ticket over te dragen naar een andere persoon.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op airbelgium.com

Wat kost naam wijzigen bij KLM?

KLM schrapt de 50 euro kosten voor naamswijziging op vliegtickets die via de reisagent zijn geboekt. De maatregel werd in april 2014, zeer tegen de zin van de ANVR, ingevoerd. Klanten die zelf via de website van KLM hadden geboekt, konden wel gratis de naam wijzigen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op travmagazine.nl

Waarom tickets op naam?

Als tickets op naam / gepersonaliseerd worden verkocht, dan is dat op uitdrukkelijk verzoek van de organisator / artiest. Hiermee beogen de artiest en de organisatie om ongewenste handel in tickets te voorkomen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.ticketmaster.nl

Kan je een vakantie op een andere naam zetten?

Als eerste moet uiterlijk 7 dagen voor aanvang van de reis aan de reisorganisatie gemeld worden dat iemand anders de reis in uw plaats gaat maken. Er moeten bijvoorbeeld vliegtickets en vouchers voor hotels en autoverhuur aangepast worden en de reisorganisatie mag hiervoor wijzigingskosten in rekening brengen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op maxvandaag.nl

Wat moet je bij naam invullen?

Bij “Eerste voornaam” hoeft alleen de eerste voornaam ingevuld te worden, dus geen roepnaam of voorletter en heb je meerdere voornamen dan hoef je alleen de eerste in te vullen. Bij “Achternaam” moet de achternaam/familienaam ingevuld worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tui.nl

Welke voornamen invullen Transavia?

De naam moet exact overeenkomen met de naam zoals deze op je paspoort staat Heb je meerdere voornamen? Dan hoef je alleen je eerste voornaam in te voeren. Ben je getrouwd? Vul dan je meisjesnaam in.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op transavia.com

Welke naam staat er op je paspoort?

Op officiële documenten, zoals uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs, blijft uw eigen achternaam staan. U kunt wel bij de aanvraag van een paspoort of identiteitskaart aan uw gemeente vragen ook de achternaam van uw partner in uw paspoort of op uw identiteitskaart te vermelden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op justis.nl

Is een tweede naam verplicht?

Het is immers geen verplichting. Is een voornaam leuk genoeg voor jullie baby, dan is dat toch ook helemaal goed. In het dagelijks leven zal je alleen de eerste naam van je kindje gebruiken. In de meeste gevallen wordt de tweede of derde naam eigenlijk nooit gebruikt, behalve voor officiële gelegenheden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zwangerenportaal.nl

Hoe krijg je een tweede naam?

Voor het toevoegen, wijzigen of verwijderen van of één of meerdere voornamen is een uitspraak van de rechter nodig. Voor de voornaamswijziging heeft u een advocaat nodig. Namens u kan de advocaat in een verzoekschrift aan de rechter vragen om het toevoegen, wijzigen of verwijderen van één of meer voornamen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op simmelink.nl

Welke naam op ticket Corendon?

Corendon Airlines draagt zorg voor het luchtvervoer van de persoon, wiens naam vermeld staat op het vervoersbewijs (d.w.z. de vliegticket, of enig ander in kopie afgegeven vervoersbewijs).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op corendonairlines.com

Hoe naam op ticket?

Namen op uw vliegticket dienen volledig gelijk te zijn aan de gegevens op uw paspoort of identiteitskaart! Dit geldt voor uw achternaam en eerste volledige voornaam. Geeft u bij boeking daarom de correcte gegevens door.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op effeweg.nl

Kan je tickets die op naam staan verkopen?

Nee hoor, dat is in principe geen probleem (tenzij bij het event expliciet is vermeld dat de tickets op naam staan – klik hier voor meer informatie).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op help.ticketmaster.nl

Hoe zie je of tickets echt zijn?

Let op de barcode: bij sommige neptickets wordt hij erop gekopieerd en kun je verschil zien in de dikte van de lijntjes. Check ook of de naam overeenkomt met de verkoper. Dubbelcheck ook of de aangegeven rang op het kaartje klopt met de officiële zaalverdeling van het concert waar je naartoe wilt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op npo3fm.nl

Wat kost naam wijzigen bij Transavia?

Je mag altijd 1 gratis wijziging maken per passagier: voornaam, achternaam of geboortedatum. Geslachts- en paspoortinformatie kun je altijd gratis wijzigen. Als je meer dan 1 wijziging wilt maken rekenen we toeslagen. Je betaalt €50 wijzigingskosten per enkele reis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op transavia.com

Wat kost vlucht annuleren KLM?

U kunt uw vlucht wijzigen. De wijzigingskosten zijn EUR 250. U betaalt ook het tariefverschil (indien van toepassing).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klm.sr

Kan je vliegticket van naam veranderen TUI?

Kan ik mijn boeking wijzigen en wat zijn de kosten? Online is het nog niet mogelijk om je boeking te wijzigen. Wil je jouw boeking wijzigen dan kan de hoofdboeker contact opnemen met het Customer Service Center of met zijn/haar reisadviseur. Een wijziging kan alleen door de hoofdboeker worden gedaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tui.nl

Hoeveel voornamen op vliegticket Ryanair?

Bij boeking moet je de namen opgeven zoals ze in je paspoort staan. Ik heb 4 voornamen en ik heb ze allemaal voluit vermeld, net als in mijn paspoort.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op startpagina.nl

Wat als je vlucht gewijzigd wordt?

Bij een schemawijziging van uw vlucht heeft u verschillende rechten. Zo heeft u recht op vergoeding van de door u extra gemaakte kosten en mogelijk recht op compensatie voor uw geleden tijdsverlies. Dit alles op basis van Verordening 261/2004 en het Verdrag van Montréal.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rechtenvanvliegtuigpassagiers.nl