Kan de iPhone 13 in de zee?

iPhone 13 (mini, Pro en Pro Max)
Met hun IP68-classificatie kunnen ze dertig minuten tot wel zes meter onder water overleven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tele2.nl

Kan een iPhone 12 in de zee?

Het korte antwoord: ja, maar tot op zekere hoogte. Of in dit geval 'diepte' (pun intended). De iPhone 12 heeft namelijk een IP68-classificering. Dit betekent dat de iPhone 12 tot een maximale diepte van 6 meter onder water kan voor maximaal 30 minuten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.nl

Wat kan de iPhone 13 meer?

Verbeterde camera in de iPhone 13

De gewone iPhone 13 heeft betere beeldstabilisatie. Apple past ook sensorverschuiving toe, wat al eerder in de iPhone 12 Pro Max werd gebruikt. Hierdoor kan de sensor in de lens fysiek meebewegen, waardoor foto's en video's met veel beweging scherper zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Kan iPhone 11 tegen zout water?

Alle nieuwere toestellen sinds de iPhone 7 zijn waterbestendig. Veel modellen hebben een IP67-nummer, wat inhoudt dat je zo'n toestel maximaal 30 minuten kunt onderdompelen in water van maximaal 1 meter diep.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Kan je telefoon tegen zout water?

LG adviseert de telefoon niet in warm water te gebruiken, er niet mee te zwemmen en deze niet in zout water te gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op belsimpel.nl

is the iPhone 13 Waterproof? Here's the Truth

35 related questions found

Hoe goed is de iPhone 13?

Apple iPhone 13 behoort tot de beste smartphones van dit moment. Het toestel is dankzij de A15 chip razendsnel, heeft een uitstekende camera en de batterij gaat een dag mee. Heb je iPhone 12? Dan krijg je niet veel nieuwe functies, tenzij je kleine updates van bijvoorbeeld de camera en het scherm belangrijk vindt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is de iPhone 13 sterk?

Apple zet de iPhone 13 in de markt als het beste model voor de gemiddelde gebruiker en dat vinden we meer dan terecht. De prijs-kwaliteit verhouding is prima, zeker als sommige camerafuncties zoals de macrofoto's en betere lenzen van de iPhone 13 Pro wel kan missen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Hoelang kan iPhone 13 mee?

Batterijduur iPhone 13

De iPhone 13, met een batterijcapaciteit van 3240 mAh en een accuduur van ongeveer 19 uur, kan deze iPhone gemakkelijk een dag meegaan. De Pro variant heeft 3 uur meer batterij dan de iPhone 13.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Wat is IP68 waterdicht?

IP68: volledig waterdicht

Is je smartphone IP68 waterdicht, dan kan deze voor een onbepaalde tijd ondergedompeld blijven. Je hebt dus alle tijd om je smartphone te vinden als hij in het zwembad valt. IP68 is getest tot 3 meter diep.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Hoe krijg je water uit je oplaadpunt iPhone?

Als je iPhone of Lightning-accessoire nat is

Tik de iPhone voorzichtig tegen je hand met de Lightning-connector naar onder gericht om overtollige vloeistof te verwijderen. Laat de iPhone achter in een droge ruimte met enige luchtstroom.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Hoe weet je of je iPhone waterschade heeft?

De meeste iPhones en iPods zijn uitgerust met een vloeistofschade-indicator die u aan de buitenkant van het apparaat ziet. Een vloeistofschade-indicator wordt geactiveerd wanneer deze in contact komt met water of een andere vloeistof die water bevat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Hoe krijg je water uit je telefoon?

Het eerste wat je moet doen als je smartphone in contact komt met water, is het toestel zo snel mogelijk uitschakelen. Als de accu verwijderbaar is, haal deze er dan uit. Leg het toestel ergens te drogen, en zorg dat het water dat in het toestel beland is niet te veel beweegt in de behuizing.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Is een refurbished iPhone waterdicht?

De tweedehands iPhone 8 refurbished is waterdicht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je Apple smartphone in het water valt. De iPhone 8 refurbished heeft een zeer goede schermkwaliteit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iused.nl

Hoe waterdicht is de iPhone 12?

Het is belangrijk om te weten dat de waterbestendigheid van de iPhone 12 geen permanente functie is en na verloop van tijd kan afnemen. Het is ook niet volledig waterdicht en Apple adviseert gebruikers om hun telefoon niet opzettelijk onder te dompelen in water of bloot te stellen aan waterstralen onder hoge druk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.gsmpunt.nl

Is 80% batterij goed?

Als je batterijpercentage op 80% zit, functioneert alles dus nog steeds zonder prestatieverlies. Denk er wel aan dat vooral bij oudere modellen een perfect functionerende batterij natuurlijk niet dezelfde prestaties levert als die van een nieuwer model.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op swappie.com

Is 85% Batterijconditie goed?

Batterijconditie van minimaal 85%

Als de batterijconditie boven de 80 procent zit, dan werkt je toestel zoals je gewend bent. Pas als de conditie van de batterij onder de 80 procent zit, wordt het toestel bijvoorbeeld langzamer en gaat de batterij sneller leeg.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Hoe houd je je Batterijconditie goed?

Voorkom zoveel mogelijk dat de batterij onder de 20% zakt of zelfs helemaal leeg raakt. Laad de smartphone liever niet verder op dan 80%. Schakel Aangepast opladen (Android), Batterij beschermen (Samsung), of Geoptimaliseerd opladen (iPhone) in. Gebruik een originele of gecertificeerde oplader en kabel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Is de iPhone 13 of 14 beter?

De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 13 en 14

Zo heeft de iPhone 14 een groter werkgeheugen (6 GB vs. 4GB), een grotere batterij (3.279 mAh vs. 3.227 mAh) en een nóg helderder display dan de iPhone 13. Verder zijn de camerasensoren van de iPhone 14 lichtsterker, waardoor ze beter presteren bij weinig licht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Is de iPhone 12 of 13 beter?

De voornaamste reden waarom de iPhone 13 beter is dan de iPhone 12, is het verbeterde camerasysteem. Zo heeft de iPhone 13 grotere lenzen en verbeterde beeldstabilisatie, hierdoor zijn foto's altijd scherp. Ook de batterijduur van de iPhone 13 is beter, deze gaat 2,5 uur langer mee dan die van de iPhone 12.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Waarom iPhone 13 duurder geworden?

Volgens onze bronnen bij enkele mobiele providers ontstaat er op korte termijn een zorgwekkende schaarste aan iPhones. De tekorten zullen als eerste ontstaan bij de iPhone 13, maar ook andere modellen ontspringen de dans waarschijnlijk niet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Hoe herken je een echte iPhone 13?

IMEI-nummer: Controleer het IMEI-nummer van de iPhone om te zien of het overeenkomt met het model van de iPhone en of het IMEI-nummer geldig is. Dit kan je doen door de telefoon app te openen en *#06# in te toetsen. Het IMEI-nummer zal dan op het scherm verschijnen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fair-repair.be

Is de iPhone 13 beter dan de 11?

Conclusie. Apple iPhone 13 (mini) is een beter toestel dankzij de krachtigere A15 Chip, het scherpere en extra valbestendige OLED scherm, de betere camera's en 5G ondersteuning. Maakt dat je allemaal niet uit en hoef je niet het nieuwste, dan is iPhone 11 ook een goed toestel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Waarom is de iPhone 13 Pro niet meer te koop?

Het zijn hoge prijzen, want na de lancering in september 2021 had de iPhone 13 Pro een startprijs van 1159 euro. Bij de iPhone 13 Pro Max was dat 1259 euro. De iPhone 12 Pro (Max) kreeg na de release in 2020 dezelfde startprijs.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl