Kan je iPhone 7 nog gebruiken?

De A10-chip van de iPhone 7 is ruim vijf jaar oud, maar kan nog steeds prima mee in deze tijd. In combinatie met 2GB werkgeheugen starten apps snel op, kun je probleemloos series op je toestel streamen en kun je zelfs populaire mobiele games als Fortnite spelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.nl

Hoe lang gaat de iPhone 7 nog mee?

Apple biedt gemiddeld 5 jaar software-ondersteuning aan iPhones, soms 6 jaar als de hardware krachtig genoeg is. Dat is veel langer dan bij Android!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.nl

Kun je iPhone 7 nog updaten?

De iPhone 6s (Plus) uit 2015 heeft nog de meeste updates gekregen en is ook ondersteund in iOS 15. Deze uitgebreide ondersteuning is met iOS 16 gestopt, Apple biedt de oudere toestellen zoals de iPhone 6s, iPhone SE en iPhone 7 geen ondersteuning meer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Welke iPhone kan je niet meer gebruiken?

Een voorbeeld: iPhone 5s en iPhone 6 zijn oudere modellen en worden niet meer ondersteund door Apple. Dit betekent dat je de iPhone 5s en iPhone 6 al niet meer kon updaten naar het nieuwste besturingssysteem iOS 13. Je kunt met een iPhone 5S en 6 dus niet de nieuwe functies en mogelijkheden van iOS 13 gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ipadleren.be

Wat te doen met oude iPhone 7?

Apple kan jouw apparaat innemen, maar ook bij andere winkels waar ze telefoons verkopen kun je je oude iPhone achterlaten. Als je iPhone verder nog in goede staat is, kun je hem ook bewaren. In geval van nood heb je altijd een werkend toestel achter de hand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op chapaesaflor.pe

Zo haal je ALLES uit je iPhone

45 related questions found

Kan WhatsApp op iPhone 7?

Om WhatsApp te kunnen gebruiken heb je vanaf 1 januari 2021 minimaal besturingssysteem iOS 9 nodig. Vanaf februari vorig jaar stopte WhatsApp al met het ondersteunen van iOS 7. Hierdoor viel het doek voor oudere modellen als de iPhone 3GS en de iPhone 4, waarvoor iOS 7 de laatste versie van het besturingssysteem is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op leapp.nl

Wat gebeurt er als je iPhone niet meer wordt ondersteund?

Als jouw iPhone geen nieuwe software updates meer ontvangt, kun je je toestel gewoon blijven gebruiken. Je gebruikt dan een verouderde iOS versie en hebt geen toegang tot de nieuwste functies. Je ontvangt nog wel beveiligingsupdates, maar wat minder vaak. Je iPhone is dus nog wel veilig in gebruik.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke iPhone kan nog WhatsApp?

Doordat iOS 12 vereist wordt voor het gebruik van de app kun je na 01/01/2023 WhatsApp alleen nog maar gebruiken op een iPhone 5s of nieuwer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Kan iOS 15.7 op iPhone 7?

iOS 15.7.3 update uitgebracht

Het gaat om deze modellen: iPhone 6s (Plus) iPhone 7 (Plus) iPhone SE (1e generatie, 2016)

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Wat moet ik doen met mijn oude iPhone?

Apple kan jouw apparaat innemen, maar ook bij andere winkels waar ze telefoons verkopen kun je je oude iPhone achterlaten. Als je iPhone verder nog in goede staat is, kun je hem ook bewaren. In geval van nood heb je altijd een werkend toestel achter de hand. Het is handig om je toestel helemaal leeg te maken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Hoe lang ondersteunt Apple oude iPhones nog?

Je kunt dus de releasedatum plus 5 á 6 jaar nemen om tot de laatste datum van Apple's OS-ondersteuning te komen. Bijvoorbeeld: de iPhone SE 2020 refurbished is uitgebracht in 2020 en zal tot en met (+6) september 2026 van de laatste iOS versie genieten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.be

Waarom gaat mijn iPhone 7 zo snel leeg?

Batterij iPhone snel leeg door bepaalde apps

Apps die je vaak gebruikt, slurpen je batterij snel leeg. Vooral social media-apps doen dat. Om batterij te besparen en óók meteen opslagruimte vrij te maken kun je deze apps het beste verwijderen. Facebook en YouTube zijn ook prima via de internetbrowser te gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.nl

Kan de iPhone 7 iOS 16?

Apple biedt gemiddeld 6 jaar software-ondersteuning aan iPhones en dat betekent dat de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus (2016) buiten de boot gaan vallen. Ook de iPhone SE1 (2016) en de iPhone 6S en 6S Plus (2015) zijn niet te updaten zijn naar iOS 16.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Hoe krijg je iOS 16 op iPhone 7?

De iPhone handmatig bijwerken

Tik in Instellingen op 'Algemeen' > 'Software-update'. Op het scherm zie je de versie van de iOS die nu geïnstalleerd is en of er een update beschikbaar is. Om automatische updates uit te schakelen, tik je in Instellingen op 'Algemeen' > 'Software-update' > 'Automatische updates'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Welke iPhones worden niet meer verkocht?

De smartphonefabrikant stopt de verkoop van de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Beide worden vervangen door de gelijknamige versies van de iPhone 12. Eerder dit jaar nam Apple al afscheid van de iPhone 8, toen deze werd vervangen door de tweede generatie iPhone SE.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op businessinsider.nl

Is de iPhone 8 nog goed?

Het is dus niet meer de jongste iPhone, maar in het geval van de iPhone 8 is dat helemaal niet erg. Het toestel wordt nog lang van software-updates voorzien en heeft aan snelheid geen gebrek. Over de vraag of de iPhone 8 nog bruikbaar is in 2022, kunnen we dus kort zijn: ja!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.nl

Waarom kan ik niet meer updaten?

Cache legen

Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken. Selecteer vervolgens het 'Opslagruimte'-veld en kies voor 'Cache legen' om tijdelijke bestanden te verwijderen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Welke toestellen geen WhatsApp meer?

Vanaf zondag zal Whatsapp niet meer werken op alle Android-toestellen die nog werken met een besturingssysteem dat ouder is dan Android 4.1 (Jelly Bean) en alle iPhones waarop iOS 12 nog niet staat. De bewuste smartphones werden ongeveer tien jaar geleden uitgebracht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op telecombinatie.nl

Welke iPhone wordt niet meer ondersteund door WhatsApp?

Vanaf 24 oktober 2022 werkt de app niet meer op de iPhone 5 of iPhone 5C. Vanaf dat moment is minimaal iOS 12 vereist. De iPhone 5 verscheen in 2012 en de iPhone 5C volgde een jaar later. Mensen met zo'n oude iPhone die WhatsApp willen blijven gebruiken, moeten uiteindelijk overstappen naar een nieuwer toestel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Welke telefoon stopt met WhatsApp?

Mensen met een iPhone 5 of 5C of een oude Android-telefoon kunnen vanaf 1 januari WhatsApp niet meer gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Heeft de iPhone 7 iOS 14?

iPhone SE (eerste generatie), iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Uiteraard zijn de nieuwe (nog uit te komen) iPhone 12 versies standaard geïnstalleerd met iOS 14.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op irepair4u.nl

Hoe iPhone 7 leegmaken voor verkoop?

Ga terug naar 'Instellingen' en tik op 'Algemeen' > 'Zet over of stel [apparaat] opnieuw in' > 'Wis alle inhoud en instellingen'. Als je 'Zoek mijn [apparaat]' hebt ingeschakeld, moet je wellicht je Apple ID en wachtwoord invoeren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com