Kan je via iCloud WhatsApp berichten lezen?

Iemand die toegang tot de iCloud-back-up had kon zo ook alle WhatsApp-berichten lezen. Als een gebruiker er nu voor kiest om zijn WhatsApp-data via Apple's iCloud te back-uppen, en een speciale verificatiecode invoert die via sms is verkregen, wordt er een unieke encryptiesleutel gegenereerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op security.nl

Wat slaat WhatsApp op in iCloud?

Er wordt een reservekopie gemaakt van je chats en media in je iCloud-account. Je kunt ervoor kiezen om wel of geen video's toe te voegen aan je reservekopie. Afhankelijk van je internetverbinding en grootte van je reservekopie kan het proces enige tijd duren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Waar vind ik mijn WhatsApp in iCloud?

WhatsApp maakt gebruik van iCloud drive voor het bewaren van chats, media en gegeven. Voor je dit dus kunt instellen moet je beschikken over een iCloud account en moet iCloud Drive actief zijn. Hoe je een iCloud account instelt lees je hier terug. Ga daarna naar Instellingen ▸ je naam ▸ iCloud ▸ schakel 'WhatsApp in'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Kan je WhatsApp Chats terughalen?

Zorg dat je nieuwe Android-apparaat is gekoppeld aan het Google-account waarop je back-up is opgeslagen. Installeer en open WhatsApp en verifieer je nummer. Zodra je hierom wordt gevraagd, tik op HERSTELLEN om je chats en media vanuit Google Drive te herstellen. Nadat het herstellen is voltooid, tik op VOLGENDE.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Waar worden de berichten van WhatsApp bewaard?

Iedere dag wordt er automatisch een back-up gemaakt van je WhatsApp-chats die wordt opgeslagen in het geheugen van je telefoon. Afhankelijk van je instellingen wordt er ook periodiek een back-up van je chats gemaakt naar Google Drive.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

WhatsApp berichten op nieuwe iPhone

34 related questions found

Kan politie verwijderde WhatsApp berichten lezen?

Ook de berichten van WhatsApp, de meest gebruikte app om berichten te sturen, zijn versleuteld. De politie kan niet zomaar meelezen, zelfs eigenaar Facebook zelf kan dat niet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vrt.be

Hoe kan je verwijderde berichten zien WhatsApp?

Android
 1. Sluit WhatsApp af.
 2. Verwijder WhatsApp.
 3. Ga naar de Google Play Store.
 4. Download WhatsApp opnieuw.
 5. Zorg ervoor dat je hetzelfde telefoonnummer hebt ingevuld als de vorige keer.
 6. Kies ervoor om berichten en media uit een eerdere back-up te herstellen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.gsmpunt.nl

Hoe haal ik verwijderde chat terug op Iphone?

Een verwijderd bericht of gesprek terughalen
 1. Tik in Berichten op 'Bewerken' op de gesprekkenpagina. Als u eerder Berichten filteren hebt ingeschakeld, wordt de knop 'Bewerken' niet weergegeven. Tik in plaats daarvan op 'Filters' op de gesprekkenpagina.
 2. Tik op 'Toon onlangs verwijderd' .

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Hoe lang worden verwijderde WhatsApp berichten bewaard?

Berichten zijn niet alleen na 7 dagen maar vanaf nu ook na 24 uur of na 90 dagen te laten 'verdwijnen'. WhatsApp voegt meerdere nieuwe functies toe aan zijn functie voor verdwijnende berichten. Daarmee kan je instellen dat berichten na een bepaalde tijd automatisch door de app worden verwijderd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Hoe lang blijven WhatsApp berichten bewaard?

Je kunt op WhatsApp berichten verzenden die vanzelf weer verdwijnen door de functie Berichten met vervaldatum in te schakelen. Als je Berichten met vervaldatum inschakelt, kun je deze berichten 24 uur, 7 dagen of 90 dagen nadat ze zijn verzonden laten vervallen, tenzij ze worden behouden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Kan je via iCloud berichten lezen?

Berichten die momenteel zijn opgeslagen in iCloud zijn nu toegankelijk op je apparaat en nieuwe berichten die je ontvangt op je apparaat worden opgeslagen in iCloud.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Wat staat er in de iCloud reservekopie?

iCloud-reservekopie maakt een kopie van de gegevens op uw iPhone, iPad en iPod touch. Als u een reservekopie van uw apparaat op iCloud hebt staan, kunt u heel eenvoudig een nieuw apparaat configureren of de gegevens op een van uw bestaande apparaten herstellen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Waar slaat WhatsApp reservekopie op?

De chat-app maakt iedere ochtend automatisch een back-up en bewaart deze in de WhatsApp-map op je Android-toestel. Mocht je berichten willen herstellen op dezelfde telefoon, kun je WhatsApp altijd deïnstalleren en de app vervolgens weer installeren, waarbij de laatste back-up wordt hersteld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe werkt WhatsAPP spion?

Whatsapp spion is een programma dat op een geheime wijze kan worden geïnstalleerd op de smartphones van uw kids en personeel, die hun WhatsAPP berichten, audio en video bestanden, oproepen opneemt, en die de camera op een geheime manier gebruikt om foto's te maken en SMS, MMS, Facebook te bespioneren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hoverwatch.com

Kan je zien als iemand op je iCloud inlogt?

Wanneer u inlogt op een apparaat met uw Apple ID, wordt dat apparaat vermeld in de lijst. Hier moet u inloggen: Voor iOS of iPadOS logt u op het apparaat in bij iCloud, iMessage, FaceTime, de iTunes Store en de App Store of Game Center. U kunt ook een gekoppelde Apple Watch zien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Waar staan WhatsAPP bestanden iPhone?

Dit overzicht is eenvoudig te vinden. Het enige dat je hoeft te doen is een chat openen, op de naam van je chatpartner of de groep bovenaan het scherm te tikken en te kiezen voor Media, links en docs. Bovenin het scherm zijn tabbladen voor media (foto's en video's), links (koppelingen) en docs (documenten).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Kan je oude berichten terughalen?

Het terughalen van een verwijderde sms is eigenlijk voor alle gsm toestellen mogelijk. Wel is dit niet mogelijk zonder bepaalde software wat je hierbij helpt. De verwijderde sms wordt namelijk bij alle telefoons niet permanent verwijderd, maar 'onzichtbaar' gemaakt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op sitcon.be

Kan de politie gewiste Messenger berichten terughalen?

Opsporingsdiensten kunnen de versleuteling van de verstuurde berichten niet kraken en niet meelezen met de inhoud. Er zijn wel andere manieren om meer te weten te komen over de afzenders. De politie kan bijvoorbeeld een informatieverzoek doen bij WhatsApp, of de chatgeschiedenis uit de cloud opvragen bij Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op volkskrant.nl

Hoe kan ik verwijderde berichten terug vinden?

Deel 2. Herstel verwijderde tekstberichten van een Google-back-up
 1. Open de Google Drive-app op uw apparaat.
 2. Tik op "Menu" (de drie horizontale lijnen).
 3. Tik op 'Back-ups'.
 4. Dan ziet u uw apparaat, selecteer het.
 5. Zoek op de nieuwe pagina het item voor sms en controleer de datum van de laatste back-up.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.easeus.com

Hoe zet je je chatgeschiedenis terug van iCloud?

Terugzetten van een iCloud reservekopie

Verwijder de WhatsApp applicatie van je iPhone en installeer deze opnieuw. Verifieer je telefoonnummer. Je kunt nu gebruik maken van de WhatsApp reservekopie op iCloud. Hiermee worden alle WhatsApp gesprekken teruggezet (vanaf de laatste reservekopie).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphone.nl

Wat gebeurt er als je de app WhatsApp verwijderd?

Het verwijderen van je account houdt het volgende in: Je account wordt verwijderd van WhatsApp. Je berichtgeschiedenis wordt gewist. Je wordt uit alle WhatsApp-groepen verwijderd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op whatsapp.com

Waar blijven verwijderde WhatsApp foto's?

Op Android toestellen wordt er elke dag om 2:00 uur een reservekopie van je WhatsApp chatberichten op je telefoon lokale geheugen opgeslagen. Via deze reservekopie kun jij gesprekken en foto's terughalen tot zeven dagen terug in je chatgeschiedenis: Download een file manager via de Play Store op je telefoon.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gsmerz4u.nl

Hoe kun je zien of iemand meekijkt op WhatsApp?

Zo zit het. Standaard zijn WhatsApp-berichten beveiligd met end-to-end-encryptie. Deze versleuteltechniek zorgt ervoor dat niemand de inhoud van berichten kan lezen, behalve de verzender en ontvanger. Ook WhatsApp, of moederbedrijf Facebook, dus niet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Kan de overheid WhatsApp lezen?

Telefoongesprekken kunnen afgetapt worden door politie, het Openbaar Ministerie en de inlichtingen- en veiligheidsdiensten. Bij de meeste chatdiensten zoals WhatsApp en Signal kan dat niet. Er is geen wettelijke aftapbaarheidsverplichting voor de apps, bovendien is er praktisch gezien niet eens een ingang.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Kan iemand mijn WhatsApp overnemen?

Bij een hack van je WhatsApp account neemt iemand anders jouw profiel over. Van daaruit kunnen criminelen jouw contacten berichten sturen om zo betrouwbaarder over te komen. Kwaadwillende kunnen jouw account overnemen doordat jij een appje krijgt van een bekende (die ook gehackt is).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op stn.nl