Waar levert Shein mee?

Verkopers of handelaren kunnen uw bestelling verzenden via de verzending van SHEIN of een externe koerier, zoals DHL, FedEx, USPS, UPS, BUFFEL, enz. Wanneer ze het item verzenden, a SHEIN-trackingnummer zit er meestal bij.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ship24.com

Waar is het magazijn van SHEIN?

Shein is opgericht in Nanjing, en niet, zoals Xu aanvankelijk beweerde, in North Brunswick, New Jersey. Het hoofdkwartier huist nog steeds in Nanjing. Buiten China zijn er twee logistieke centra in de VS, een in India en een in het Belgische Luik.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op volkskrant.nl

Hoe lang duurt de verzending van SHEIN?

Hoelang bestelling SHEIN? De geschatte levertijd bedraagt maximaal 10 werkdagen na verzending, welke tot 7 werkdagen na de bestelling plaatsvindt. In totaal zouden de artikelen vanaf het moment van bestellen dus binnen 17 werkdagen bezorgd moeten zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op canousgoute.be

Is de website SHEIN betrouwbaar?

Mijn ervaringen met SHEIN

Mijn ervaring met SHEIN is niet heel positief en het bevestigde ook mijn verwachtingen. Slechte kwaliteit kleding wat eigenlijk te mooi was om waard te zijn. Ik ben blijkbaar niet de enige want hoor inderdaad niet al te veel goede verhalen (maar ook positieve) over SHEIN.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op byaranka.nl

Wat moet je doen als je SHEIN pakket niet is aangekomen?

De webshop (de verzender) heeft een overeenkomst met het postbedrijf. Als je dus niks hebt ontvangen moet de webwinkelier in actie komen. Vraag de verkoper om contact op te nemen met het postbedrijf dat de bestelling moet afleveren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bnnvara.nl

Shein Review | Online Order | Delivery | Customs | South Africa | Clothing

24 related questions found

Wie is verantwoordelijk voor levering pakket?

Als er bij het post- of koeriersbedrijf iets misgaat, is de verkoper hiervoor verantwoordelijk. De verkoper kan zich op zijn of haar beurt wenden tot het postbedrijf. De verkoper is ook de afzender en heeft een (vervoers)overeenkomst met het postbedrijf. U als koper en ontvanger niet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op arag.nl

Hoe kan ik weten waar mijn pakket is?

Op track & trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de track & trace-code (barcode of 'niet-thuis code') en de postcode van de ontvanger in, en je ziet direct wanneer we je pakket bezorgen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Waarom is kleding van SHEIN zo goedkoop?

De modegigant werd de afgelopen vier jaar groot via apps als TikTok en Instagram. Daar proberen ze via advertenties en influencers vooral tieners, twintigers en dertigers te overtuigen om te kopen. Klanten die veel kopen, kunnen punten sparen, waardoor ze nog eens korting krijgen op de al lage prijzen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vrt.be

Is SHEIN het zelfde als AliExpress?

Ook word er op meerdere sites gesproken over 'het chineese merk SHEIN'. Nog mooier is dat SHEIN dus eigen producten verkoopt op AliExpress maar ook producten doorverkoopt die dus helemaal niet uit hun fabriek komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pinkbudget.nl

Wie is de eigenaar van SHEIN?

Chris Xu, de oprichter en miljardair achter het bedrijf, is voornamelijk eigenaar van SHEIN. SHEIN maakt gebruik van een real-time retail bedrijf model, waar modetrends worden gecreëerd uit sociale mediaplatforms zoals TikTok, die snel worden omgezet als producten die online kunnen worden gekocht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fourweekmba.com

Is SHEIN populair op social media?

Social media staat vol met reclames voor de spotgoedkope webshop SHEIN en op TikTok laten talloze mensen zien wat ze er besteld hebben. Tops, jurkjes, broeken en accessoires: allemaal voor slechts een paar euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Waarom duurt mijn SHEIN pakketje zo lang?

Tijdens het piekseizoen kan het iets langer duren voordat uw pakketten worden bezorgd, we danken u voor uw geduld. Ga naar gebruikerscentrum om uw bestelling te volgen. Behandelingskosten (inclusief douanerechten, magazijn- en inklaringskosten) worden toegevoegd voor bestellingen van meer dan € 179.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.shein.com

Kan je SHEIN sneller laten bezorgen?

De geschatte levertijd bedraagt maximaal 10 werkdagen na verzending, welke tot 7 werkdagen na de bestelling plaatsvindt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Heeft Shein winkels in Nederland?

Al in meerdere steden zoals, Amsterdam en Zoetermeer, kun je kleding van online modewinkel Shein kopen en nu ook in Den Haag.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op indebuurt.nl

Hoe heette Shein eerst?

Het gerucht gaat dat Shein (spreek uit: She-In, oorspronkelijk heette het bedrijf She Inside) een beursgang plant met een waardering van omgerekend 38 miljard euro, zo weet OMR. Het bedrijf verkoopt alleen items van zijn eigen merk, tegen zeer betaalbare prijzen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op twinklemagazine.nl

Waarom is Shein zo populair?

Shein (uitgesproken als “shie-in”) kun je gerust de Ali Express van de mode-industrie noemen: ultrasnel, supertrendy en rock bottom goedkoop. Fans zeggen dat de Chinese kledinggigant het voor iedereen bereikbaar maakt om eindeloze trendy garderobe te creëren met een klein budget.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op whensarasmiles.nl

Hoe zeg je SHEIN in het Nederlands?

Zij vroeg SHEIN via Twitter hoe de naam van de winkel moet worden uitgesproken. Het antwoord luidt als volgt: “Je moet het uitspreken als SHE-in.” Shine is fout, shin is nog fouter en met shayn kom je al helemaal niet in de buurt. She-in is de enige juiste benaming.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tagmag.news

Heeft SHEIN douane kosten?

Voor bestellingen van meer dan 180 euro TTC (inclusief belasting) worden extra kosten (inclusief douanerechten, magazijnkosten en inklaringskosten) in rekening gebracht, en het specifieke bedrag is afhankelijk van de totale waarde van de bestelling.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.shein.com

Is SHEIN kindermishandeling?

Daarbij worden textielarbeiders dus uitgebuit, blijkt uit de bevindingen van een onderzoeksjournalist die in twee fabrieken in de Zuid-Chinese stad Guangzhou aan het werk ging. Zij filmde daar heimelijk hoe werknemers van 08.00 uur tot diep in de nacht kledingstukken naaiden voor opdrachtgever Shein.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nos.nl

Doet Shein mee aan kinderarbeid?

Shein ontkent zelf ten zeerste gebruik te maken van (kinder)arbeid in slechte omstandigheden, maar is tegelijkertijd niet heel transparant over hun productieketen. Wat in ieder geval duidelijk is, is dat de hoofdkantoren vlak bij de fabrieken zitten, waardoor ze extreem snel kunnen schakelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op linda.nl

Wat gebeurt er met kleding die je terugstuurt Shein?

Retourneer met ons DHL of Mondial Relay retourlabel: Het eerste retourlabel is gratis bij uw retourzending voor elke bestelling vanaf 22/3/2021. Elk extra retouretiket voor dezelfde bestelling kost € 4,50, wat van je terugbetaling wordt afgetrokken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.shein.com

Hoeveel fabrieken heeft Shein?

Daar is het hoofdkantoor van Shein Fashion en de meeste leveranciers van Shein hebben er bedrijven. De onderzoekers lokaliseerden 17 van de 1000 fabrieken die kledij leveren voor Shein, inclusief sweatshops in de kleine straatjes van Guangzhou.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vrt.be

Is mijn pakket bij de douane?

Verwacht je een pakket uit het buitenland? Op onze internationale track & trace-website vind je altijd de laatste informatie over je pakket. Vul de bestemming, track & trace-code en je postcode in, en je ziet direct wat de status is. Moet er inklaringskosten worden betaald?

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op postnl.nl

Wie bezorgt China Post in Nederland?

Wij steunen China Post, ePacket, Winit, Yanwen, Yun Express en talloze andere rederijen die pakketten bezorgen via China Post. Alle statussen worden vertaald van het Chinees naar het Engels en u krijgt zelfs de geschatte levertijd voor uw China Post-pakket.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op parcelsapp.com

Wat gebeurt er als PostNL je pakket kwijt raakt?

Neem dan eerst contact op met die winkel als je pakje is zoekgeraakt. De webshop is jouw eerste aanspreekpunt en moet zorgen voor een oplossing. De verzender kan na jouw melding in conclaaf met het postbedrijf, zodat zij een onderzoek naar jouw verdwenen pakketje kunnen opstarten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bnnvara.nl