Waarom bloed je bij de eerste keer seks?

De meeste meisjes verliezen geen bloed tijdens de eerste keer. En ook niet na de eerste keer. Als een meisje wel bloed verliest, dan kan het komen omdat de vagina niet vochtig genoeg is. Bijvoorbeeld omdat ze nog niet ontspannen en opgewonden is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jouwggd.nl

Is het erg als je bloed na seks?

Maak een afspraak bij uw huisarts als u bloed verliest na de seks. De huisarts stelt u eerst vragen over uw ongesteldheid. En vraagt of u ook andere klachten heeft, zoals buikpijn. Ook wil de huisarts weten of u een soa kunt hebben.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op thuisarts.nl

Hoe voelt het als je maagdenvlies breekt?

Het scheuren van het maagdenvlies kan min of meer pijnlijk zijn, afhankelijk van zijn elasticiteit (hoewel het ongemak en de pijn bij het eerste seksuele contact vaak meer te maken hebben met de onervarenheid van beide partners en de onvoldoende bevochtiging van de slijmvliezen bij de penetratie).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gynandco.be

Kan een arts zien of je nog maagd bent?

Je kan aan het maagdenvlies niet zien of iemand seks heeft gehad. Ook een dokter kan dit niet zien. Zelfs als je vaak seks hebt gehad, kan het maagdenvlies nog intact zijn. Bloeden tijdens de seks hoeft niet te komen door een beschadiging aan het maagdenvlies.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jouwggd.nl

Kan je testen of je nog maagd bent?

Er bestaat geen enkel land waar je een maagdelijkheidstest uit kan laten voeren. Zo'n test bestaat namelijk helemaal niet; er is geen methode bekend waarmee je kan zien of je maagd bent of niet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op startpagina.nl

De eerste keer seks | Emma's Peepshow

36 related questions found

Hoelang duurt bloeden na seks?

Bloeden na of tijdens de seks

Dit type bloeding is meestal zelflimiterend en duurt zelden langer dan een paar uur. Als het bloeden maximaal 12-24 uur aanhoudt, of een bruinachtige kleur heeft, is de kans groter dat het gepaard gaat met bloedingen van de baarmoederwand. '

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op womenshealthmag.com

Wat moet een vrouw doen na de seks?

7 vreemde dingen die je altijd zou moeten doen na seks volgens...
 1. Knuffelen. ...
 2. Hygiëne troef. ...
 3. Hydrateer. ...
 4. Kokosolie. ...
 5. Eet een potje yoghurt. ...
 6. Praat met elkaar. ...
 7. Laat de onderbroek achterwege.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hln.be

Waarom pijn na seks?

Het kan dan gaan om een soort spierpijn, doordat de bekkenbodemspieren heel gespannen zijn geweest tijdens de coïtus. Veel vrouwen hebben last van branderige of schrijnende pijn bij de ingang van de vagina voor, tijdens of na de gemeenschap. Ook plassen na afloop geeft dan nogal eens een branderig gevoel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bravisziekenhuis.nl

Waarom op onderbuik duwen tijdens seks?

- Duw tijdens de penetratie lichtjes op de onderbuik van de vrouw. Dit zorgt voor extra stimulatie in de vagina, o.a. in de G-spot. 58% van de vrouwen geeft aan dat ze het erg lekker vinden wanneer deze druk erbij komt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nieuwsblad.be

Waarom niet wassen na seks?

Tijdens het vrijen kunnen er ook allerlei bacteriën bij de vrouw binnenkomen via de urinewegen. Om dat tegen te gaan, kan je na de seks best even naar het toilet gaan om te plassen. Als je wil, kan je je ook even afspoelen met lauw water, maar nooit met zeep. Dat kan de zuurtegraad van de vagina erg beïnvloeden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radio2.be

Waarom je niet moet plassen voor de seks?

Door de bewegingen tijdens geslachtsgemeenschap worden bacteriën uit het lagere vaginale delen naar boven geduwd en komen ze terecht in de urinebuis. De kans op blaasontsteking is om anatomische redenen bij vrouwen veel groter dan bij mannen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vice.com

Wat maak je aan tijdens seks?

Tijdens een vrijpartij komen stoffen vrij in het lichaam van zowel de man, als de vrouw. Zodra we opgewonden raken worden de hormonen oxytocine en vasopressine in hoog tempo aangemaakt. Deze stoffen zorgen ervoor dat de partners zich verbonden voelen, wat uiterst belangrijk is in een gezonde relatie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nieuwsblad.be

Hoe ver zit maagdenvlies?

Het maagdenvlies blijft over bij de ontwikkeling van de vrouwelijke vagina (ook wel schede genoemd). Als een meisje volwassen wordt ligt het op ongeveer 1 cm (een half vingerkootje) vanaf de buitenzijde. Het is meestal een klein richeltje, maar het kan heel verschillend van vorm zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rutgershuis-oost.nl

Wat betekent het als je bloed maar niet ongesteld bent?

Als er veel bloed uit je vagina komt, of als je bloedt terwijl je niet ongesteld bent (bijvoorbeeld in de menopauze of tussen twee menstruaties in), is dat niet normaal. Er kunnen allerlei oorzaken zijn, zoals een ontsteking, problemen met je hormonen of een spiraaltje.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op overpalliatievezorg.nl

Hoe lang blijven liggen na seks voor zwangerschap?

Plassen na het vrijen helpt om de bacteriën weg te spoelen voor ze de blaas bereiken. Maar dat betekent niet dat je meteen na het hoogtepunt uit bed moet springen om naar het toilet te snellen. Tenzij je echt dringend moet plassen, is er geen reden om je te haasten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hln.be

Waarom veel water drinken voor de seks?

Naast dat voldoende water ervoor zorgt dat de afvalstoffen uit je lichaam zullen verdwijnen, is het ook goed voor je hart. Moeite met genoeg water drinken? Begin er wel aan, naast dat het goed voor je is, zal het ook je seksleven verbeteren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op beautify.nl

Waarom moet ik plassen als ik klaar kom?

Hoi, dit wordt vaak veroorzaakt door een restant urine in je blaas, als je geplast hebt leun dan even van voren naar achteren en van links naar rechts zodoende komt het restje urine eruit, is ook goed voor je blaas.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziekenhuis.nl

Waarom willen mannen staand plassen?

nieuws Ook jongens en mannen plassen beter zittend. Het is wellicht gezonder en zeker hygiënischer. 1. Bij zittend plassen met beide voeten op de grond, ontspant de bekkenbodem beter, waardoor de blaas zich beter zou ledigen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gezondheid.be

Wat niet eten voor seks?

Eet geen:
 • Bonen. Bonen en peulvruchten veroorzaken gassen tijdens het verteren omdat ze vol zitten met vezels, eiwitten en raffinose, een natuurlijk suiker. ...
 • Hete pepers. ...
 • Knoflook. ...
 • Biefstuk met aardappeltjes. ...
 • Cola of andere frisdrank. ...
 • Bietjes. ...
 • Rijst. ...
 • Pure chocolade.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op womenshealthmag.com

Is te veel seks goed?

Vaak bezig zijn met seks is geen probleem als niemand daar last van heeft. Als u er zelf last van heeft, of iemand anders, dan noemen we het seksverslaving. Gesprekken met een psycholoog of seksuoloog kunnen dan helpen. U leert er beter mee om te gaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op thuisarts.nl

Waarom moet je ananas eten voor seks?

Deze tropische vrucht zit vol met antioxidanten, zoals vitamine C, beta-caroteen en zink die zowel de mannelijke als vrouwelijke vruchtbaarheid beïnvloeden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lotsandmorezwolle.nl

Kan je 1 dag na seks al zwanger zijn?

Die eicel kan tot 24 uur na de eisprong bevrucht worden. Zaadcellen kunnen tot 5 dagen overleven in het lichaam van de vrouw. Je kan dus zwanger worden door een zaadcel die 5 dagen eerder in je vagina kwam.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op allesoverseks.be

Hoe groot is de kans dat je de eerste keer zwanger raakt?

De kans om binnen 6 maanden zwanger te worden is bij 4 of meer keren seks per week ruim 80%, bij 1 tot 2 keer per week 32% en bij minder dan 1 keer per week 17%.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op seksualiteit.nl

Kan je al zwanger zijn 2 dagen na seks?

Het is belangrijk om te weten dat zaadcellen na 5 dagen in kwaliteit afnemen en als er minder dan 1½ dag tussen het vrijen zit, dit ook niet ten goede komt aan de kwaliteit. Dus het hebben van gemeenschap om de bevruchting zo optimaal mogelijk te maken ligt tussen de 1½ à 2 dagen, of 36 uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dunalus.nl

Kun je zwanger worden als je ongesteld bent?

De kans is op sommige momenten kleiner, maar zeker aanwezig. De tijd voor en tijdens de eisprong is de periode tijdens je menstruatiecyclus waarin je bevrucht kunt worden. Als je een korte cyclus hebt en relatief vaak menstrueert, kun je al ovuleren (dus vruchtbaar zijn) tijdens je ongesteldheid en toch zwanger raken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libresse.nl