Waarom staat er maar 1 vinkje bij WhatsApp?

Eén vinkje: het bericht dat jij hebt getypt is verzonden naar de ontvanger, maar is nog niet bij de ontvanger aangekomen. De ontvanger heeft bijvoorbeeld op dit moment geen internetverbinding, of heeft de telefoon uit. Maar geen zorgen: jouw bericht wordt vanzelf, zodra de ontvanger weer verbinding heeft, afgeleverd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op digivaardigindezorg.nl

Waarom zie ik maar 1 grijs vinkje?

Dat wil zeggen dat de verzender niet kan zien of jij het berichtje hebt gelezen, alleen of je het hebt ontvangen. Als je 'leesbewijzen' uitschakelt krijgt degene die jou een berichtje stuurt alleen maar grijze vinkjes te zien in jullie gesprek. Open WhatsAppVoor Android: Tik op het pictogram 'Menu'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lykkesliv.net

Wat betekent 1 vinkje geblokkeerd?

Je ziet geen updates van de profielfoto van een contact. Berichten die je stuurt naar een contact dat jou heeft geblokkeerd hebben altijd maar één vinkje (bericht verzonden) en nooit een tweede vinkje (bericht afgeleverd).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Wat betekent een grijs vinkje bij WhatsApp?

Eén grijs vinkje – Het bericht is verzonden. Twee grijze vinkjes – Het bericht is afgeleverd op de telefoon van de ontvanger. Let op: dit betekent niet dat het bericht ook al is gelezen. Twee blauwe vinkjes – De ontvanger heeft het bericht op zijn of haar telefoon gelezen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Waarom komt een appje niet aan?

Als je zeker weet dat je telefoon is verbonden met het internet, zijn er mogelijk een aantal andere redenen waarom WhatsApp-berichten niet worden verzonden of ontvangen: Je telefoon moet opnieuw opgestart of uit- en aangezet worden. De contactpersoon naar wie je een bericht wilt sturen heeft je nummer geblokkeerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op whatsapp.com

Deze 6 WhatsApp tricks kende je waarschijnlijk nog niet!

38 related questions found

Waarom wordt mijn WhatsApp bericht niet afgeleverd?

We adviseren het volgende: Herstart de telefoon (zet deze UIT en dan AAN). Reset appvoorkeuren via jouw telefoon Instellingen > Apps > Menu-knop > Appvoorkeuren herstellen. Zorg ervoor dat de batterijbesparende stand niet wordt ingeschakeld door jouw telefoon bijvoorbeeld aan te sluiten op netstroom.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Waarom wordt mijn bericht niet afgeleverd?

Zorg dat je provider sms-, mms- of RCS-berichten ondersteunt. Check je abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te sturen/ontvangen. Zorg dat je ontvangst hebt. Check of de vliegtuigmodus aanstaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Kan ik zien of iemand mij geblokkeerd heeft op WhatsApp?

Deze zal niet te zien krijgen dat je deze geblokkeerd hebt, maar kan dit wel uit een aantal zaken afleiden. De persoon kan je wel nog berichten sturen, alleen jij zal ze niet meer ontvangen. Hierdoor krijgt de persoon geen aflever-vinkjes te zien bij het verzonden bericht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Kun je zien of een geblokkeerd contact online is?

Geblokkeerd contact

Deze zal niet te zien krijgen dat je deze geblokkeerd hebt, maar kan dit wel uit een aantal zaken afleiden. De persoon kan je wel nog berichten sturen, alleen jij zal ze niet meer ontvangen. Hierdoor krijgt de persoon geen aflever-vinkjes te zien bij het verzonden bericht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Hoe kan je WhatsApp lezen zonder dat ze het zien?

Als je van boven naar beneden veegt op je scherm, krijg je het notificatiescherm te zien. Druk op berichtgeving en je ziet hier alle berichten die je nog niet hebt gelezen. Op deze manier krijgt de ander niet te zien dat jij ze al hebt gelezen. Hiervoor maakt het niet uit of je scherm vergrendeld is of niet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dutchcowboys.nl

Hoe merk je dat je geblokkeerd bent?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Hoe weetje of je geblokkeerd bent?

De vinkjes naast je berichten zijn ook veelzeggend. Eén vinkje betekent dat je bericht is verstuurd, twee vinkjes dat het bericht ook is aangekomen. Van geblokkeerde contacten komen de berichten niet aan, dus als je nooit een tweede vinkje ziet verschijnen, kun je geblokkeerd zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nu.nl

Hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op berichten?

Antwoorden (3)
  • Nee. ...
  • Er zijn 2 manieren van blokkeren, de ene is een blokkeerlijst in de telefoon waarbij de telefoon bij binnenkomende berichten kijkt of het nummer dat er bij zit geaccepteerd is. ...
  • Als iemand je telefoonnummer heeft geblokkeerd, kan die persoon geen sms-berichten meer ontvangen vanaf dat nummer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op startpagina.nl

Kan je iemand zijn profielfoto zien als hij je geblokkeerd heeft?

Profielfoto op slot

Wanneer jij een nieuwe foto uploadt kunnen 'normale' contacten deze zien, maar je geblokkeerde niet. Hij of zij ziet nog steeds de profielfoto die je had toen je diegene blokkeerde.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe krijg je een vinkje?

Je moet minimaal 6 posts hebben. Per post een minimum van 250 likes. Per post een minimum van 5 comments. Volgers aantal moet boven de 500-1000 zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op designpro.nl

Hoe kun je zien of iemand je bericht heeft gelezen op WhatsApp zonder blauwe vinkjes?

Als je geen twee blauwe vinkjes, een blauwe microfoon of een label Geopend ziet naast je verstuurde bericht of spraakbericht, kan dit de volgende oorzaken hebben: Jij of de ontvanger hebben de leesbewijzen uitgeschakeld in de privacyinstellingen. De ontvanger heeft je mogelijk geblokkeerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Kun je laatst gezien zien als je geblokkeerd bent?

Boven elk gesprek kan je onder de naam van je gesprekspartner 'online' of 'laatst gezien' lezen, gevolgd door het tijdstip waarop de persoon het laatst online was. Als je zo'n zinnetje ziet staan, kan je ervan uitgaan dat je niet geblokkeerd bent. Als je niets ziet verschijnen, is het mogelijk dat je geblokkeerd bent.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nieuwsblad.be

Kan je laatst gezien zien als iemand je blokkeert?

Je kunt de laatst gezien- of online-status van iemand mogelijk niet zien, tenzij diegene jou als contact heeft opgeslagen of je eerder een bericht heeft gestuurd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op monumentocruzdeltercermilenio.cl

Kun je iemand tijdelijk blokkeren op WhatsApp?

Open WhatsApp, tik op Meer opties > Instellingen. Tik op Privacy > Geblokkeerde contacten. Tik op Toevoegen . Zoek naar of selecteer het contact dat je wilt blokkeren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op whatsapp.com

Kun je zien of iemand op je app kijkt?

Er is geen enkele manier om te weten te komen of iemand naar je profiel op WhatsApp kijkt. De ontwikkelaars hebben een dergelijke functie simpelweg niet in de app gezet, en apps die beweren dat ze jou die info wel kunnen geven zijn onbetrouwbaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidworld.nl

Hoe kan je zien of iemand online is geweest op WhatsApp?

De functie Laatst gezien en online laat je zien wanneer je contacten voor het laatst gebruik hebben gemaakt van WhatsApp, of dat ze nu online zijn. Als een contact online is, betekent dit dat je contact WhatsApp open heeft staan op de voorgrond van diens toestel en verbonden is met het internet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Hoe weet ik of een bericht is gelezen?

Naast de blauwe vinkjes kun je voortaan ook lang op een bericht drukken om precies te zien wanneer het bericht is afgeleverd en door de ontvanger is gelezen. In een groepsgesprek betekenen twee grijze vinkjes dat iedereen het bericht heeft gelezen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Kan iemand zien dat je een bericht hebt verwijderd?

Je kunt je eigen kopie van de berichten die je hebt verzonden of ontvangen verwijderen van je telefoon. Dit heeft geen gevolgen voor de chats van je ontvangers. Je ontvangers zullen nog steeds de berichten zien in hun chatscherm.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Kan je berichten verbergen?

Een bericht verbergen:

Zoek het bericht dat u wilt verbergen en tik en houd vast of klik met de rechtermuisknop op dat bericht. Selecteer Verbergen of Bericht verbergen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.microsoft.com

Wat is het verschil tussen verzonden en afgeleverd?

Ze worden rechts van het chatbericht weergegeven: : een blauwe cirkel betekent dat je chatbericht wordt verzonden. : een blauwe cirkel met een vinkje betekent dat je chatbericht is verzonden. : een ingevulde blauwe cirkel met een vinkje betekent dat je chatbericht is afgeleverd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl-nl.facebook.com