Wat is het salaris van een piloot?

– Minimum en maximum salaris voor Piloten e.d. – van € 2.648 tot € 6.636 per maand – 2023. Het aanvangssalaris van een Piloten e.d. bedraag meestal tussen de € 2.648 en € 3.982 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 3.144 en € 4.871 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Wat verdient een piloot in de maand?

Een beginnend Piloot verdient bijvoorbeeld zo'n €3200 tot €4500 netto per maand, maar een ervaren gezagvoerder kan bij sommige airlines tot ongeveer 250.000 euro per jaar verdienen, afhankelijk van zijn rang en functie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Wat verdien je als piloot bij Transavia?

Het gemiddelde salaris voor de functie Piloot in Nederland is € 100.000 per jaar, wat 4% lager is dan het gemiddelde salaris van € 105.126 per jaar bij Transavia voor deze functie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op glassdoor.nl

Welke piloot verdient het meest?

De piloten met het hoogste salaris in Nederland zijn de KLM-piloten (€275.000 per jaar) . Lufthansa doet het echter ook heel erg goed (€260.000). What is this? De piloten die minder verdienen zijn vaak de piloten die bij een budgetairline vliegen zoals Ryanair en Easyjet (daar begin je vaak met €30.000 per jaar).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hetgeldcollege.nl

Wat verdient een piloot bij Ryanair?

Bij Ryanair verdien je gemiddeld genomen €90.000 bruto per jaar aan salaris, als je een ervaren, zelfstandige piloot bent. Een piloot bij KLM op een kleiner vliegtuig daarentegen verdient bruto gemiddeld €120.000 per jaar aan salaris.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op onetime.nl

Meekijken met piloot tijdens vlucht - LUCHTBEWAKERS #01

31 related questions found

Wat verdient een stewardess bij de KLM?

Een startsalaris als steward(ess) bij de KLM is 1960 euro bruto per maand. Dit kan oplopen tot € 3100 bruto. Je kunt als steward(ess) doorgroeien tot purser, dit is de eindverantwoordelijke van het cabinepersoneel. In deze functie kan je salaris oplopen tot € 5000 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Wat verdient een piloot bij de KLM?

Wat verdient een piloot van de KLM? Salarissen voor de functie Piloot bij KLM kunnen uiteenlopen van € 1.245 tot € 23.032 per maand. Deze schatting is gebaseerd op 10 salarisrapport(en) voor de functie Piloot bij KLM dat is (die zijn) verstrekt door werknemers of de schatting is gebaseerd op statistische methoden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Wat is de beste betaalde baan?

1. Onderzoeker Klinische Chemie. Het minimale maandsalaris start bij €15.000 en dit kan oplopen tot €20.000. Maar zo'n baan ligt natuurlijk niet voor het oprapen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op harpersbazaar.com

Wat is het salaris van een huisarts?

Het startsalaris ligt rond de €5800,- bruto per maand. Het gemiddelde salaris van een huisarts in loondienst komt uit op ongeveer € 6900,- bruto per maand. Wanneer je meer dan tien jaar ervaring hebt, zal het salaris stijgen naar zo'n € 8000,- bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op werkenbijartsenzorg.nl

Hoeveel uur werk je als piloot?

Het dagelijkse werk op de lange afstanden is in de regel één vlucht per dag. Soms, wanneer de maximale vliegdiensttijd dit toelaat, met maximaal twee korte extra tra- jecten. De werktijd kan bij meer bemanningsleden (drie piloten) naar 18 uur normale arbeidsduur gaan, en in uitzonderingsgevallen tot 21 uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vnv.nl

Wat is het salaris van een rechter?

De hoogte van het salaris van een rechter hangt af van zijn precieze functie, bijvoorbeeld (senior) rechter of (senior) raadsheer. De hoogte van het salaris varieert van €4.000 tot €10.000 bruto per maand, gebaseerd op een 36-urige werkweek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rechtspraak.nl

Wat verdient een piloot captain?

Een beginnend Piloot verdient bijvoorbeeld zo'n €3200 tot €4500 netto per maand, maar een ervaren gezagvoerder kan bij sommige airlines tot ongeveer 250.000 euro per jaar verdienen, afhankelijk van zijn rang en functie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nationaleberoepengids.nl

Hoe lang duurt het om piloot te worden?

Hoe lang duurt de opleiding tot verkeersvlieger? De opleiding duurt ongeveer 24 maanden. Er kunnen zich echter altijd omstandigheden voordoen waardoor je vertraging oploopt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klmflightacademy.nl

Welke opleiding nodig voor Piloot?

Vooropleiding. Havo-diploma met tenminste wiskunde B, natuurkunde, Engels en Nederlands. Daarnaast moet er nog een aanvullende natuurkunde cursus worden behaald bij het Boswell of Wismon Instituut (heb je voor 2010 je natuurkunde behaald, dan hoef je deze aanvullende natuurkunde cursus niet te volgen).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klmflightacademy.nl

Is het moeilijk om Piloot te worden?

Piloot worden is niet gemakkelijk. Je hebt er een behoorlijk intensieve vliegopleiding voor nodig en je moet ook nog aan specifieke medische eisen voldoen. Je hebt goede ogen nodig en je moet fysiek fit zijn. Om aangenomen te worden voor de opleiding tot piloot moet je ook een technisch vakkenpakket gevolgd hebben.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op euclaim.nl

Wat is het salaris van een advocaat?

Gebaseerd op 194 salarissen Het gemiddelde advocaat salaris in Nederland is € 61.803 per jaar of € 31,69 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 50.400 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 77.500 per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Hoeveel verdien je als chirurg per maand?

Het salaris van een chirurg begint bij gemiddeld €5.833,- bruto per maand en dit kan oplopen tot €10.333,- bruto per maand. Daarnaast kun je als chirurg ook als zzp'er aan de slag en dan kan je maandelijkse brutosalaris zelfs oplopen tot €20.833,-.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tmi.nl

Wat is het salaris van een cardioloog?

Als AIOS cardiologie ligt het salaris doorgaans tussen de 2.835 euro en 3.670 euro bruto per maand. Als beginnend cardioloog in dienst van een algemeen ziekenhuis verdien je per jaar een brutosalaris van ongeveer 70.000 euro. Dit kan oplopen tot zo'n 130.000 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bkv.jobs

Wat is het salaris van een hartchirurg?

Cardiothoracaal chirurg salaris

Net als alle andere medisch specialisten verdient een thorax chirurg, die net zijn opleiding heeft afgerond jaarlijks ongeveer €70.000,- bruto. Aan de hand van ervaring en meerdere operaties kan dit bedrag oplopen tot een jaarsalaris van ongeveer €130.000,- bruto.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tmi.nl

Wie verdient 15000 euro per maand?

Wie verdient 15000 euro per maand? Met een salaris dat start bij 15.000 euro per maand en wat kan oplopen tot 20.000 euro, is de onderzoeker klinische chemie lijstaanvoerder als het gaat om best betaalde banen van Nederland.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lykkesliv.net

Wat is de duurste beroep?

De best betaalde beroepen in 2023 zijn als volgt: Onderzoeker Klinische Chemie (tussen de € 15.000,- en € 20.000,- bruto per maand) Piloot / gezagvoerder (tussen de € 9.000,- en € 16.5000,- bruto per maand) Commercieel directeur (tussen de € 5.250,- en € 16.000,- bruto per maand)

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op magnet.me

Wat is de minst betaalde job?

De 10 slechtst betaalde jobs in België
  • Kelners en barmannen. 2.372 euro. ...
  • Kappers en schoonheidsspecialisten. 2.379 euro. ...
  • Huishoudelijke hulpen en schoonmakers. 2.396 euro. ...
  • Kassiers en ticketverkopers. 2.475 euro. ...
  • Kleermakers, stoffeerders en schoenmakers. ...
  • Verkopers in winkels. ...
  • Autowassers, ruitenwassers en wasserijpersoneel. ...
  • Koks.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jobat.be

Wat is het salaris van een verpleegkundige?

Wat verdient een verpleegkundige? Een beginnend verpleegkundige met een mbo-diploma verdient gemiddeld tussen de € 1.840, – en € 1.980, – bruto per maand. Het salaris van een ervaren verpleegkundige is tussen de € 3.055, – en € 3.155, – bruto per maand. De arbeidsvoorwaarden liggen vast in de cao.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op threewise.nl

Wat is het salaris van een loodgieter?

Het salaris van een loodgieter ligt gemiddeld tussen de €2466,- en de €2883,- bruto per maand. Netto is dit gemiddeld €2206,- per maand. Dit is uiteraard afhankelijk van werkervaring en de functieschaal waar je in zit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op strevon.nl