Wat kan een iPhone 14 meer?

Dankzij een nieuwe dual-core versnellingsmeter die G-krachten tot 256 G kan meten en een nieuwe gyroscoop met hoog dynamisch bereik, kan Crashdetectie op iPhone nu ernstige auto-ongelukken detecteren en automatisch hulpdiensten inschakelen wanneer gebruikers bewusteloos zijn of hun iPhone niet kunnen pakken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apple.com

Wat kan de iPhone 14 meer dan de 13?

De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 13 en 14

Zo heeft de iPhone 14 een groter werkgeheugen (6 GB vs. 4GB), een grotere batterij (3.279 mAh vs. 3.227 mAh) en een nóg helderder display dan de iPhone 13. Verder zijn de camerasensoren van de iPhone 14 lichtsterker, waardoor ze beter presteren bij weinig licht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Wat is er nieuw aan de iPhone 14 Plus?

In de iPhone 14 (Plus) vind je een verbeterde versie van deze chip. De warmte wordt beter afgevoerd, en daarom kun je nu nog meer uit deze chip halen. Ook heeft hij 6 GB werkgeheugen – 2 GB meer dan de iPhone 13, waardoor multitasking nog soepeler gaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is de iPhone 14 zijn geld waard?

De iPhone 14 Pro is een van de beste smartphones op dit moment. Je kunt er bijna alles mee doen wat je wil. Toch kan het beter zijn om misschien wel te wachten op de opvolger: de iPhone 15 Ultra.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op onemorething.nl

Is de iPhone 14 een goede telefoon?

iPhone 14 is een compleet toestel waar alles op zit. Goede camera's, een scherm van hoge kwaliteit en een batterijduur voor een dag. Als je iPhone 11 of ouder hebt, dan is een upgrade de moeite waard. Daarnaast is er dankzij iPhone 14 Plus een extra keuze als je een groot scherm en een langere batterijduur wil.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Review: iPhone 14 geen aanrader, 14 Pro wel

25 related questions found

Waarom is iPhone 14 duurder?

Door personeelstekort kan er minder geproduceerd worden, waardoor er schaarste heerst. En schaarste voert de prijs op, zoals dat in marktwerking gaat. Bovendien is er bij de productie sprake van stijgende energiekosten, wat het fabriceren van een iPhone ook weer duurder maakt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Heeft iPhone 14 problemen?

De nieuwe iPhone 14 Pro en Pro Max, die sinds vorige week vrijdag verkrijgbaar zijn, kampten met een probleem bij het gebruik van de camera in de apps van derden. De camera op de achterkant kon dan gaan trillen. Dat gebeurde bijvoorbeeld in de apps van Snapchat, Instagram en TikTok.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Is de iPhone 14 beter dan de 12?

De iPhone 14 heeft de nieuwere en daardoor iets betere camera's. Met een iets betere sensor, beeldstabilisatie en de Photonic Engine heeft de refurbished iPhone 14 de beste kaarten in huis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.be

Is er groot verschil tussen iPhone 13 en 14?

Alhoewel de iPhone 13 en 14 even groot zijn, is de iPhone 14 dit keer de kleinste van het stel. Het verschil in grootte tussen iPhone 13 en 14-serie zit hem in de modellen. Apple heeft afscheid genomen van de iPhone Mini en hiervoor is de iPhone 14 Plus in de plaats gekomen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Wat is het verschil tussen de iPhone 14 en 15?

Alle iPhone 15-modellen krijgen een 120 Hertz-scherm

De iPhone 15-serie krijgt wederom een beter scherm. De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max hebben al een 120 Hertz-scherm en het is de verwachting dat alle iPhone 15-modellen zo'n scherm krijgen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Is de iPhone 14 Plus waterdicht?

Deze iPhone-modellen zijn spat-, water- en stofbestendig en zijn getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden: iPhone 14. iPhone 14 Plus.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Wat is het verschil tussen iPhone 14 en 14 plus?

Het grootste verschil tussen iPhone 14 en iPhone 14 (Plus) is de batterijduur. Zo gaat de grotere iPhone 14 (Plus) 6 uur langer mee. Dankzij MagSafe laad je het toestel draadloos op. Je toestel zit binnen 3 kwartier voor 50% vol.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is de beste iPhone op dit moment?

De beste iPhone van 2023

De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Hoe duur word de iPhone 13 als de iPhone 14 uitkomt?

iPhone 13 of iPhone 13 mini

Ze zijn vrijwel hetzelfde als de iPhone 14 (Plus), maar honderden euro's goedkoper. Dit zijn op dit moment de beste prijzen voor de iPhone 13: iPhone 13 (128 GB): 810 euro bij Amazon.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is de iPhone 13 al goedkoper?

De beste iPhone 13-aanbiedingen bij providers – tot 78 euro goedkoper. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het toestel te bestellen bij een provider. Daarmee kun je flink besparen op de toestelprijs. Zo haal je de iPhone 13 bij KPN en Vodafone al in huis met 78 euro voordeel, de losse toestelprijs is dan 696 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Welke iPhone is het beste 13 of 14?

Als je het nieuwste van het nieuwste wilt of een iPhone met de allerbeste camera- en processorprestaties nodig hebt, ga je voor de iPhone 14. Bij weinig licht maakt de iPhone 14 betere foto's dan de iPhone 13. Dit komt door de grotere sensor en een groter diafragma. Ook de selfiecamera presteert net wat beter.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Hoe herken je een iPhone 14?

Hoe herken ik een iPhone 14 en iPhone 14 Plus (2022)?

iPhone 14: 6,1-insch scherm zonder thuisknop. iPhone 14 Plus: 6,7-insch scherm zonder thuisknop. Kleuren: blauw, paars, rood, middernacht, sterrenlicht. Opslagcapaciteit: 128GB, 256GB of 512GB.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Heb ik genoeg aan 128 GB?

Ben je sowieso iemand die heel veel offline nodig heeft dan is 128 GB of zelfs 256 GB eigenlijk de beter optie. Hierbij heb je effectief minimaal rond de 110 GB vrij en dat zal voor heel veel mensen meer dan genoeg zijn. Gelukkig betaal je hiervoor in 2019 niet meer de hoofdprijs!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidworld.nl

Waarom is de iPhone 14 Pro zo zwaar?

De rand is gemaakt van glimmend chirurgisch staal en dit is een van de redenen waarom de Pro-modellen wat zwaarder in de hand liggen. Veel verschil in gewicht is er niet in vergelijking met vorig jaar. De iPhone 14 Pro is slechts 2 gram zwaarder geworden ten opzichte van zijn voorganger.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Is de iPhone 14 net zo groot als de 11?

De iPhone 11 is met afmetingen van 150,9 x 75,7 x 8,3 mm de grotere van de twee, terwijl de iPhone 14 146,7 x 71,5 x 7,8 mm meet. Het oudere model is ook zwaarder en weegt 194 gram tegenover de 172 gram van de iPhone 14.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op global.techradar.com

Hoeveel iPhone 14 zijn er verkocht?

Apple heeft zijn leveranciers volgens bronnen van Bloomberg laten weten dat ze 90 miljoen exemplaren van de iPhone 14-modellen moeten produceren. Dat is vergelijkbaar met het aantal iPhone 13's dat Apple vorig jaar rond deze tijd bestelde.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Waarom Samsung beter is dan iPhone?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Welke iphones verdwijnen?

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand! Vorig jaar waren het de iPhone 11, iPhone 12 mini iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max die na de iPhone 14-release het veld moesten ruimen. Deze toestellen worden niet langer door Apple verkocht – en ook niet meer geproduceerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Heeft iPhone 14 Always on display?

Het always-on display is standaard ingeschakeld op iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Volg deze stappen om het always-on display in of uit te schakelen: Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' > 'Altijd aan'. Schakel het always-on display in of uit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com