Wat past er op een groene broek?

Groene broeken zijn vooral in de warme maanden perfecte combipartners! Ze kunnen stijlvol met tunieken met groene botanische prints worden gedragen, maar staan ook prachtig bij T-shirts, blouses en tops in felroze, wit of geel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gerryweber.com

Welke kleur past goed bij een groene broek?

Een broek in een krachtig helder groen trekt de aandacht naar zich toe. Het is een kledingstuk dat op zichzelf staat. Combineer een opvallende groene broek dus met zachte, neutrale kleuren zoals roze, licht blauw, turkooispastel, wit of ecru. De groene broek komt zo helemaal naar voor.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ilsevanderschraelen.be

Wat doe je aan op een groene broek?

Aan je groene broek kun je kleuren en tinten toevoegen zoals zwart, oranje, fuchsia, geel, blauw, donkerbruin, beige-crème en natuurlijk wit. En vergeet niet dat de kleurencombinatie die je kiest voor je look past bij de mode van dat seizoen, aangezien niet alle tinten passen bij de verschillende seizoenen..

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op divainparfums.nl

Welke kleur dragen bij groen?

De complementaire kleuren rood en oranje zijn bijzonder geschikt bij donkergroen. De combinatie met de helderrode tinten zorgt voor een totaalbeeld dat er niet al te somber uitziet. Rood en oranje zorgen voor een harmonieus contrast dat een gevoel van frisheid geeft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op westwing.nl

Welke kleur past bij groene kleding?

Olijfgroen kan met heel veel kleuren gecombineerd worden. Wat dacht je van olijfgroen met zwart of grijs, zalm, donkergroen of geel? Maar ook olijf gecombineerd met roze in verschillende tinten is prachtig. Verder kun je olijf nog combiren met rood of bordeauxrood, blauw, oranje en uiteraard wit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kledingenkleuradvies.nl

Hoe combineer je een groene broek? Welke groene broek is best voor jou?

40 related questions found

Wat combineer je met groen?

Groen combineren is best makkelijk: zwart, wit en beigetinten zijn altijd een goede optie. Of combineer felgroen met een andere knalkleur zoals rood, roze of paars.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 4seasonmusthaves.com

Welke schoenen onder een groene broek?

Beige en zand – Lichte kleur zoals beige en crème kunnen prima onder een lichtgroen pak. Je maakt hier een mooie, frisse outfit mee. Mooie beige veterschoenen of gespschoenen, of een nette sneaker of loafer in deze kleur. Print – Ook een groene, crème of witte schoen met print zou mooi staan onder een lichtgroen pak.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op steenbergen-schoenen.nl

Welke kleur op kaki broek?

Welke kleur past bij kaki? Wat velen onder jullie waarschijnlijk niet weten: Kaki kan gecombineerd worden met vele kleuren! Omdat de kleur bij de aardetinten hoort, kan deze ideaal worden gecombineerd met andere natuurlijke aardetinten. Dit zijn bijvoorbeeld beige, maar ook delicate grijze en bruine tinten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op street-one.be

Is groen een warme kleur?

Warme kleuren, zoals rood, geel en oranje, doen ons denken aan warme dingen, zoals de zon of vuur. Koude kleuren, zoals blauw, groen en magenta doen ons eerder denken aan koele dingen, zoals water of gras. Wanneer je primaire kleuren (rood, geel en blauw) met elkaar vergelijkt,is het verschil in warmte duidelijk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hildeorye.be

Kan je groen en blauw combineren kleding?

De kleur groen kun je met alle andere kleuren van de kleurencirkel combineren. Al is dit wel afhankelijk van het soort groen. Ook jij kunt dus groen met blauw dragen als je weet wat je kleurtype en kleurcontrast is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lidathiry.nl

Kan beige met groen?

Wanneer je de kleur groen met een andere opwekkende kleur combineert, creëer een exotisch effect. Maar ben je juist op zoek naar rust in je interieur, combineer dan groen met beige en grijs tinten. Jade Groen is een rustgevende kleur welke zorgt voor een serene en heldere sfeer in huis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coloursoftheorient.nl

Welke kleuren passen goed bij mosgroen?

Combineer mosgroen met andere groentinten voor een evenwichtige en harmonieuze uitstraling. Ook de combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en warme kleuren als cognacbruin of okergeel, laten deze prachtige kleur sprankelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op essenzahome.nl

Welke kleur past goed bij mintgroen kleding?

Wit, lichtgrijs en beige zorgen voor een neutrale balans. Mintgroen staat ook mooi bij ingetogen blauw: een andere zoete combinatie waar je altijd mee scoort. Wie het graag opvallender wil, kan lavendel combineren met andere paarstinten of bordeaux.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.be

Welke kleuren passen goed bij elkaar?

Door naastliggende kleuren op de kleurencirkel te combineren krijg je harmonieuze kleurencombinaties. Veel gebruikte combinaties zijn oranje-rood, blauw-turquoise en groen-geel. Om de harmonieuze kleuren tot hun recht te laten komen combineer je ze best met neutrale tinten zoals wit, grijs of zwart.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op interieurdesigner.be

Kan grijs op groen?

Grijs en groen

Eigenlijk is groen ook een aardetint, en daarom past deze kleur goed bij grijs. Olijfgroen of bosgroen staan bijvoorbeeld prachtig bij grijs. Ook kun je grijs in je huis prima combineren met groene planten, dit zal prachtig staan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat past er op een groene short?

Niets is lekkerder combineren dan een legergroene short. Hoewel groen niet direct een basic kleur is, matcht deze donkerdere groen wel heel fijn met andere basiskleuren. Denk aan grijs, donkerblauw, wit, camel en zelfs zwart. Draag deze comfortabele chino short met een wit T-shirt en een denim overshirt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op onlyformen.nl

Wat zegt de kleur groen over mij?

Groen: mensen die van groen houden zijn passievol, loyaal en eerlijk. Ook ben jij je heel erg bewust van wat andere mensen van je denken en je vindt je eigen reputatie erg belangrijk. Geel: je houdt ervan om van anderen te leren en jouw kennis met anderen te delen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cosmopolitan.com

Kan groen met roze?

Misschien dat niet iedereen hier blij van wordt, maar groen combineert ook perfect met roze! Hoewel roze een opvallende kleur is, zorgt het wel voor een mooi contrast met groen!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op eliving.nl

Welke kleuren bij welk huidtype?

Zo weet je wat je huidtype is

Zijn je ogen bruin, zwart of groen en is je haar zwart, bruin, goudblond of rood; dan heb je hoogstwaarschijnlijk een warme ondertoon. Een koude ondertoon herken je aan blauwe, grijze of groene ogen en je haar dat blond, bruin, donkerbruin of zwart is, zonder gouden of rode tinten!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nouveau.nl

Wat draag je op een kaki groene broek?

Welke kleur past bij kaki? Wat velen onder jullie waarschijnlijk niet weten: Kaki kan gecombineerd worden met vele kleuren! Omdat de kleur bij de aardetinten hoort, kan deze ideaal worden gecombineerd met andere natuurlijke aardetinten. Dit zijn bijvoorbeeld beige, maar ook delicate grijze en bruine tinten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op street-one.nl

Is khaki groen of beige?

Kaki (uitspraak: [ˈkaki] of [ˈkeki]) is een geelbruine aardkleur en ook de benaming van textielweefsel in die grauwgele kleur, zoals katoen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Welke kleur sneaker past overal bij?

Of het nu gaat om sneakers, enkellaarsjes of pumps: blauwe en zwarte modellen behoren tot de kleurenklassiekers, die overal bij passen. Deze kleuren passen trouwens ook goed bij elkaar, mits de gekozen kleuren niet te dicht bij elkaar liggen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gabor.de

Welke kleur past bij lime groen?

Heb je een mooie limegroene tas of ander accessoire op de kop getikt? Ook die kun je het beste combineren met een basic look in zwart, wit of grijs. Ook mooi: limegroen in combinatie met beige, donkerbruin of denim.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cosmopolitan.com

Welke kleuren passen bij blauw en groen?

Koele kleuren zijn kleuren met een blauwe ondertoon, zoals blauw, groen en paars. Ook zwart en bepaalde tinten grijs en sommige tinten (helder)wit vallen onder koele kleuren. De kleuren groen en blauw liggen naast elkaar op de kleurencirkel en gaan perfect samen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vtwonen.nl

Welke schoenen onder 7 8 broek winter?

Door de kortere lengte van de broek lijken de benen korter waardoor kleinere vrouwen beter geen platte schoenen kunnen dragen. Kies voor een schoen die flatteert zoals pumps op kantoor, hoge hakken als u naar een feest gaat en sleehakken als u gaat winkelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gerryweber.com