Welke aansluiting heeft de iPhone 14?

U laadt uw iPhone 14 standaard op met een USB-C naar Lightning snellader. Dat betekent dat uw iPhone 14 bekabeld en wel met een piekvermogen van 20 W oplaadt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vodafone.nl

Heeft de iPhone 14 USB C?

Je laadt je Apple iPhone 14 en iPad snel op met een usb C snellaadpoort. Met een usb A poort laad je jouw Apple Watch en AirPods op. Je iPhone laad je in deze poort ook op, maar dit gaat wel minder snel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is USB C voor iPhone?

USB-C is de nieuwe standaard

De iPhone wordt eind 2023 aangekondigd, dus dat is precies op tijd voor de nieuwe wet. Dankzij de nieuwe wet zullen alle 'draagbare' apparaten voorzien worden van dezelfde standaard. Hierdoor heb je maar één oplaadkabel nodig voor al je apparaten, tenminste dat zou je denken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Wat voor type aansluiting heeft een iPhone?

Lightning-naar-USB-kabel

Je kunt de iPhone op een stopcontact aansluiten met een compatibele lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar) en de meegeleverde oplaadkabel. Je kunt ook de meegeleverde kabel aansluiten op de USB-poort van je computer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Wat is het verschil tussen Lightning en USB C?

Een Lightning poort is ovaal en lijkt op usb C. Weet je niet zeker of jij een Lightning of een usb C poort hebt? Kijk dan of je een grote, platte connector in de poort ziet. Die zit er wel bij usb C, maar niet bij Lighting.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Review: iPhone 14 geen aanrader, 14 Pro wel

24 related questions found

Waarom is Apple tegen USB-C?

Sneller opladen

iPhones zijn prachtige telefoons, maar kunnen qua opladen nog wel het een en ander van Android-telefoons leren. Usb-c kan hierbij helpen, want deze techniek kan hogere hoeveelheden stroom doorlaten. Je raadt het al: daardoor zit je iPhone-accu in de toekomst sneller vol.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Waarom heeft de iPhone geen USB-C?

iPhones vermoedelijk volgend jaar over

Vanaf eind 2024 mogen gadgets als smartphones, tablets en accessoires alleen worden verkocht in de EU als die voorzien zijn van een usb-c-poort voor opladen. De EU wil daarmee de wildgroei aan verschillende opladers terugdringen, en daarmee ook het elektronisch afval.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Heeft Apple USB-C?

Met de USB‑C-naar-USB-adapter kun je je iOS-devices en veel standaard USB-accessoires aansluiten op een Mac met een USB‑C- of Thunderbolt 3-poort.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apple.com

Welke telefoon heeft USB-C?

De eerste Samsung Smartphones met een USB Type C zijn de Samsung Galaxy A3, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy S8(+) en de Samsung Galaxy Note8.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op samsung.com

Wat is een Lightning kabel?

Met een USB-C-naar-Lightning-kabel kunt u uw AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad of iPod touch opladen en synchroniseren, een Siri Remote opladen en meer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Heeft de iPhone 15 USB-C?

Apple voorziet iPhone 15 van usb-c

Het is zo goed als zeker dat de iPhone 15 (Plus) en iPhone 15 Pro (Max) dit jaar een usb-c-aansluiting krijgen. De Europese Unie heeft namelijk een nieuwe wet aangenomen, waarin staat dat alle nieuwe elektronische apparaten vanaf november 2024 een usb-c aansluiting moeten hebben.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Wat is een USB-C naar USB-C kabel?

Een USB - C naar USB – C kabel is geschikt voor mensen met een USB – C apparaat zoals een telefoon of tablet. Daarnaast moet de voeding zoals een adapter (oplaadblokje) of powerbank ook beschikken over een USB – C output zodat beide apparaten aan elkaar gekoppeld worden en je telefoon of tablet wordt opgeladen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gsmpunt.nl

Welke USB poort heeft een iPhone?

Voor een iPhone gebruik je namelijk een oplader met een lightning naar usb aansluiting. Met een lightning kabel kun je ook bijna alle iPod en iPad modellen en AirPods opladen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kabelmaatje.nl

Kan je iPhone 14 draadloos opladen?

De ondersteuning voor draadloos opladen kwam in 2017 als eerst naar de iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Alle iPhones die daarna verschenen ondersteunen draadloos opladen, waaronder dus ook de iPhone SE 2022 en iPhone 14.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Hoe weet je of je USB-C hebt?

Allereerst is het belangrijk dat je weet hoe je een USB C poort herkent. De poort is ovaal en heeft een symmetrische aansluiting. Dit houdt in dat je een stekker op twee manieren in de USB C poort kunt steken. Een ander kenmerk van de USB C poort is dat de poort kleiner is dan een USB A poort.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bto.eu

Hoe herken ik een USB-C poort?

Hoe ziet de usb C poort eruit? De usb C poort is een ovale poort. Ook is de poort kleiner dan een usb A. Daarbij is de usb C aansluiting symmetrisch.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is elke USB-C kabel hetzelfde?

Niet alle USB-C-aansluitingen zijn hetzelfde. Let goed op met een universele poort: de USB-C-stekker alleen zegt nog niets over het gebruikte protocol. Er zijn bijvoorbeeld ook USB-kabels die alleen volgens USB 2.0- of USB 3.0-specificatie werken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op eizo.nl

Is Thunderbolt en USB-C hetzelfde?

Het verschilt per apparaat wat jouw USB-C poort kan. Thunderbolt 3 is daarintegen een USB-C poort met een vast pakket aan functies (video-output, opladen, etc). De poortvorm is dus hetzelfde, namelijk rond. De twee zijn compatibel met elkaar, je kunt een USB-C apparaat uitsluiten op Thunderbolt 3 en andersom.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op usb-c-adapters.nl

Heeft iPhone 13 USB-C?

Bij Apple iPhone 13 wordt een usb C naar Lightning kabel meegeleverd. Je hoeft dus niet per se een oplader met kabel te kopen. Een losse oplader is ook goed.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke USB-C adapter voor iPhone?

Je krijgt bij de huidige iPhones een usb-c-naar-Lightning-kabel meegeleverd. De beste keuze vinden we daarom Apple's 20W usb-c-oplader. Deze is geschikt voor snelladen en is vanwege usb-c ook toekomstbestendiger.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Is USB-C de toekomst?

USB-C wordt verplicht voor elk nieuw toestel vanaf de herfst van 2024. De wet om een algemene laadstandaard is al jaren in ontwikkeling en is nu een feit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op itdaily.be

Welke USB heeft Apple?

U kunt een USB-A-naar-Lightning-kabel of de nieuwere USB-C-naar-Lightning-kabel gebruiken met uw iPhone. U kunt elk van de onderstaande adapters gebruiken om uw iPhone, iPad, Apple Watch of iPod op te laden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Waarom wordt USB-C verplicht?

Vermoedelijk krijgen nieuwe iPhones al vanaf volgend jaar een usb-c-aansluiting, omdat die telefoons vaak zeker twee jaar verkocht worden. Veel andere Apple-apparatuur zoals iPads en MacBooks zijn inmiddels allemaal voorzien van usb-c-aansluitingen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Welke Apple producten hebben USB-C?

Je hebt een iPad-model met een USB-C-poort nodig:
  • 11-inch iPad Pro (1e generatie of nieuwer)
  • 12,9-inch iPad Pro (3e generatie of nieuwer)
  • iPad Air (4e generatie of nieuwer)
  • iPad mini (6e generatie)

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Wat is een type C aansluiting?

Usb C is een multifunctionele kabel met een ovale aansluiting. Laad je smartphone snel op, zet data over of sluit een monitor aan op je laptop. Een usb C kabel ondersteunt verschillende protocollen, zoals Thunderbolt, Display Port, Power Delivery en Quick Charge.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl