Welke oplader heb je nodig voor iPhone 11?

Je kunt de batterij van je iPhone 8 en nieuwer in ongeveer 30 minuten opladen tot 50 procent. Voor snelladen heb je een Apple USB-C-naar-Lightning-kabel en een van de volgende adapters nodig: Apple USB-C-lichtnetadapter van 18 W2, 20 W, 29 W, 30 W, 35 W, 61 W, 67 W, 87 W, 96 W of 140 W.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Welke oplader gebruiken voor iPhone 11?

iPhone-modellen bevatten nu een nieuwere USB-C-naar-Lightning-kabel die snel opladen ondersteunt en compatibel is met USB-C-lichtnetadapters en computerpoorten die u mogelijk al hebt. U kunt een USB-A-naar-Lightning-kabel of de nieuwere USB-C-naar-Lightning-kabel gebruiken met uw iPhone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Heeft de iPhone 11 een andere oplader?

Het maakt niet uit of je een iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X of iPhone 11 hebt, de iPhone oplader kan gebruikt worden voor ieder type iPhone dat nu op de markt ligt. Alleen de oudere modellen hebben een andere oplader. Voor een iPhone gebruik je namelijk een oplader met een lightning naar usb aansluiting.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kabelmaatje.nl

Heeft een iPhone 11 een USB-C?

Je iPhone 11 beschikt over snelladen en als je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken moet je een USB-C kabel gebruiken in combinatie met een USB-C adapter. De USB-C kabel sluit je met de Lightning connector aan op de USB-C poort of Thunderbolt 3 poort van je computer om je device op te laden of te synchroniseren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kabelmix.nl

Hoe moet ik mijn iPhone 11 opladen?

Sluit de iPhone op een stopcontact aan met de oplaadkabel (meegeleverd) en een Apple USB-lichtnetadapter (afzonderlijk verkrijgbaar). Zie Lichtnetadapters voor de iPhone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Je iPhone optimaal opladen? Let op de kleine lettertjes! šŸ‘€

34 related questions found

Waarom geen oplader bij iPhone 11?

Het weglaten van de opladers heeft volgens Apple tot doel de CO2-uitstoot te verminderen. Volgens het bedrijf hebben consumenten al zoveel opladers, kabels en oordopjes in huis dat het beter voor het milieu is om ze niet langer mee te leveren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Kan je je iPhone de hele nacht laten opladen?

De batterij die nu in je iPhone wordt gebruikt, slijt veel sneller als je deze van 0% naar 100% laadt. Je telefoon een hele nacht aan de oplader hangen? Beter van niet!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tele2.nl

Welke Apple oplader heb ik nodig?

Het is dus niet mogelijk om met een Apple oplader je Android telefoon op te laden of andersom. Vanaf de iPhone 5 zijn alle iPhone voorzien van een Lightning aansluiting. Dit maakt het kopen van een iPhone oplader makkelijker. Je kunt eigenlijk niet fout gaan!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op smartphonehoesjes.nl

Waarom USB-C naar Lightning?

De batterij van iPhone zit met een Power Delivery oplader in een half uur voor 50 procent vol. Dat is sneller dan met de standaard 5 watt lader. Power Delivery opladers hebben altijd een usb C poort, geen usb A poort. Daarom heb je een kabel nodig met aan het ene uiteinde Lightning en aan het andere uiteinde usb C.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke iPhone gebruikt USB-C?

Lightning naar USB-C kabel is het meest geschikt voor het opladen van de: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE 2de generatie, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Mini, ...

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op opladergigant.nl

Waarom originele oplader iPhone?

Het grootste voordeel van Apples eigen oplader is dat het gemaakt is voor een specifieke reeks telefoons. De 20 Watt usb-c-oplader van Apple sluit bijvoorbeeld naadloos aan op de specificaties van de iPhone 12. Zo haal je met zekerheid de maximale oplaadsnelheid.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Kan een iPhone 11 oplader in een iPhone 13?

Kan je jouw oude oplader en kabel gebruiken? Je oude iPhone oplader en kabel werken ook prima met je iPhone 13.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is Apple oplader beter?

De beste keuze vinden we daarom Apple's 20W usb-c-oplader. Deze is geschikt voor snelladen en is vanwege usb-c ook toekomstbestendiger. Je kunt er ook je iPad mee opladen. Bovendien kost deze oplader net zoveel als de veel tragere 5 Watt-adapter die Apple voorheen verkocht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Wat is een type C kabel?

Usb C is een multifunctionele kabel met een ovale aansluiting. Laad je smartphone snel op, zet data over of sluit een monitor aan op je laptop. Een usb C kabel ondersteunt verschillende protocollen, zoals Thunderbolt, Display Port, Power Delivery en Quick Charge.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Hoeveel watt is een originele iPhone oplader?

Apple USB-C-lichtnetadapter van 20 W

Opmerking: Om de iPhone 12, iPhone SE (3e generatie) of een nieuwer model snel op te laden, heb je een lichtnetadapter nodig met een minimaal vermogen van 20 watt, zoals de Apple USB-lichtnetadapter van 20 W.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Wat is de snelste oplader voor iPhone?

De 20W PD iPhone oplader + Lightning kabel is de snelst mogelijke oplader voor jouw iPhone! De adapter heeft een USB-C uitgang en biedt een ongeƫvenaarde oplaadsnelheid. Apple devices worden in ca. 30 minuten voor de helft opgeladen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Kan elke USB-C opladen?

Voor telefoons en tablets worden 5W, 10W en 15W USB-C opladers gebruikt. Het mooie aan USB-C opladers is dat deze universeel zijn. U kunt dus altijd een zwaardere USB-C oplader gebruiken voor uw telefoon of tablet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op viadennis.nl

Hoe weet ik of ik een USB-C poort heb?

Allereerst is het belangrijk dat je weet hoe je een USB C poort herkent. De poort is ovaal en heeft een symmetrische aansluiting. Dit houdt in dat je een stekker op twee manieren in de USB C poort kunt steken. Een ander kenmerk van de USB C poort is dat de poort kleiner is dan een USB A poort.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bto.eu

Waarom iPhone geen USB-C?

Apple niet tegen usb-c, wel tegen plicht

Apple is fel tegenstander van de Europese verplichting van usb-c. Volgens Apple lijdt de innovatie onder het opleggen van zulke beperkingen. Lightning werd in 2012 door Apple geĆÆntroduceerd als kleinere, plattere laad- en datapoort.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Hoe weet je welke oplader je nodig hebt?

Er zijn vier zaken waar u op moet letten bij een adapter:
  1. Ingangsspanning (de input, in volt)
  2. Uitgangsspanning (de output, in volt)
  3. Geleverde stroom (de output, in ampĆØre) / Geleverde vermogen (de output, in watt)
  4. Benodigde connector.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op conrad.nl

Hoeveel kost Apple oplader?

iPhone oplader kopen? Al vanaf 9,95!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kabelmaatje.nl

Wat is het verschil tussen USB A en C?

Anders dan de USB type A en B heeft USB-C geen boven of onderkant. Het grootste verschil tussen USB-C en andere types USB is de snelheid van data-overdracht. De eerste generatie USB-C heeft een snelheid van 5 Gbit/s (USB-C gen. 1) en de tweede generatie heeft 10 Gbit/s (USB-C gen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op usb-c-adapters.nl

Is het goed om je telefoon tot 100% op te laden?

Tot 100 procent opladen is slecht voor je batterij

Opladen tot 100 procent leidt dus tot veel meer slijtage dan opladen tot 70 of 80 procent. Daarnaast is het schadelijk voor je batterij om te blijven doorladen nadat de 100 procent is bereikt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Waarom niet tot 100% opladen?

Tips voor de accu van elektrische auto's

Sterker nog: een accu presteert het beste als ze tussen de 20 en 80% van hun laadcapaciteit zitten. Wanneer de accu onder de 20% of boven de 80% zit, neemt de snelheid wanneer de accu laadt af. Waardoor de accu harder moet werken om tot de 100% te komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op valleiautogroep.nl

Hoe lang moet iPhone 11 opladen?

Het armetierige ladertje van de iPhone 11 heeft ondertussen erg lang nodig om het toestel op te laden. Na een halfuur staat er pas 17 procent op de meter en volledig vol duurt liefst 3 uur en 42 minuten - een score die we eerder verwachten van een budgetsmartphone van een euro of honderd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op be.hardware.info