Welke telefoon merk is het meest verkocht?

De iPhone 13 was vorig jaar wereldwijd de best verkochte smartphone, goed voor 28 procent van alle verkochte smartphones in 2022, en goed voor 5 procent van het totale aantal verkochte smartphones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat is het meest gebruikte telefoon merk?

Onderzoek van Bankless Times wijst uit dat Samsung en Apple ook in 2022 de populairste smartphone-fabrikanten zijn. De Zuid-Koreaanse tech-gigant Samsung verkocht in het eerste kwartaal van 2022 naar schatting 73 miljoen telefoons. Op gepaste afstand volgt Apple, met 56 miljoen verkochte iPhones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Wat is er meer verkocht iPhone of Samsung?

Deze Chinese merken zijn de nummers drie, vier en vijf van de wereldwijde smartphonemarkt. Marktleider in 2022 was Samsung (22 procent), gevolgd door Apple (19 procent).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Welke telefoon merk gaat het langst mee?

De telefoon met de beste accuduur is de Motorola Moto G7 Power. Hij gaat zelfs twee keer zo lang mee als een gemiddelde smartphone! Dat hij zo lang mee gaat komt door zijn grote 5000mAh-accu en zuinige, maar weinig krachtige, chip van Qualcomm.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 2x2.nl

Welke telefoon gaat het snelst kapot?

Vooral de schermen van de Samsung S8 en S8+ waren er het ergste aan toe, terwijl andere toestellen het tot 100 keer vallen konden volhouden met slechts een paar krasjes of deukjes. De breekbare iPhone deed het veel beter, maar ook daar moet je natuurlijk nog steeds voorzichtig mee omgaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

De BESTE smartphones in elke prijsklasse

44 related questions found

Welke telefoon gaat niet snel kapot?

De Doogee S55 is voor de klunzen die hun smartphone vaker laten vallen dan ze lief is. Iedereen met een barst in zijn scherm, effe opletten. Deze mobiel is namelijk niet kapot te krijgen. Zelfs water, ijskou en een shitload aan stof krijgt deze gepantserde smartphone er niet onder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fhm.nl

Waarom is Apple beter dan Android?

Waar iOS erg gebruiksvriendelijk is, heb je met Android de mogelijkheid om je toestel te personaliseren. Verder ben je met iOS minstens 5 jaar lang verzekerd van snelle software- en beveiligingsupdates. Dit is aanzienlijk meer dan de gemiddelde 2 jaar bij Android toestellen of de 3 jaar bij Android One smartphones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is Oppo voor een merk?

Oppo was in 2020 de op vijf na grootste mobiele telefoonfabrikant, direct na Huawei. Oppo is een dochteronderneming van BBK Electronics samen met Realme en Vivo. OnePlus is eigendom van Oppo zelf.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Wat is de meest verkochte Samsung?

De Samsung Galaxy A12 was tevens de bestverkochte Android-smartphone van 2021 en kreeg ook een plekje in de 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidworld.nl

Wat is beter aan iPhone dan Samsung?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Welke Samsung lijkt op iPhone?

Het meest voor de hand liggende alternatief voor de iPhone 14 is de Samsung Galaxy S22. Hij heeft net als Apples instapper een 6,1 inch-scherm, dat bovendien een hogere verversingsnelheid heeft. Daardoor oogt het display een stuk soepeler. Wel lever je in op de accuduur en is de processor wat minder rap.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wie is marktleider Samsung of Apple?

De iPhonebouwer onttroonde Samsung als marktleider met een marktaandeel van 25 procent; een record voor Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op itdaily.be

Wat is de meest verkochte telefoon in de wereld?

De iPhone 13 was vorig jaar wereldwijd de best verkochte smartphone, goed voor 28 procent van alle verkochte smartphones in 2022, en goed voor 5 procent van het totale aantal verkochte smartphones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat is de duurste telefoon merk?

De nieuwste iPhone Pro Max is momenteel de duurste telefoon die Apple aanbiedt. Voor € 1.259,- loop je er de Apple-store mee uit. De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is echter een compleet ander verhaal en wordt gezien als de duurste smartphone ter wereld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pureluxe.nl

Waar komt het merk Xiaomi vandaan?

Xiaomi Corporation is een Chinese fabrikant van o.a. smartphones, tablets en wearables, gevestigd in Peking. Sinds juni 2021 is Xiaomi de grootste smartphonefabrikant ter wereld, waarbij het Samsung inhaalde.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Wat is beter een Xiaomi of Oppo?

Conclusie. Beide merken zijn vergelijkbaar in prijs en prestaties. Maar OPPO is over het algemeen iets prijziger, daar krijg je wel een iets mooier design en iets betere lenzen voor terug. Xiaomi is op zijn beurt dan weer iets scherper in prestaties (zoals accu).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op simyo.nl

Waarom geen Huawei meer te koop?

Huawei komt in mei 2019 op de zwarte handelslijst van de Verenigde Staten te staan. Oorzaak: de Chinezen worden verdacht van spionage. Amerikaanse bedrijven mogen daardoor geen zaken meer doen met firma's uit het land van Xi Jinping. Dat was een flinke klap voor Huawei.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Is Oppo te vertrouwen?

Hoewel 21% oordeelt zijn Oppo telefoon 'Uitstekend' te vinden, vindt 65% dat de telefoon 'Zeer slecht' presteert. Nog eens 10% vind de telefoon 'Slecht'. Dat betekent dat 3 op de 4 consumenten die een Oppo telefoon kopen uiteindelijk niet tevreden zijn met hun aankoop. Hiervoor worden meerdere redenen opgegeven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Wie is rijker Samsung of Apple?

In 2021 genereerde Samsung meer dan $ 244 miljard aan inkomsten vergeleken met Apple's $ 365 miljard. In 2020 genereerde Samsung meer dan 206 miljard dollar aan inkomsten, vergeleken met Apple's meer dan $ 274 miljard.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fourweekmba.com

Is het moeilijk om van Android naar iPhone?

Ben je Android-gebruiker en wil je overstappen naar een iPhone, dan wordt het extreem makkelijk voor je gemaakt. Apple heeft namelijk een speciale app met de naam Move to iOS gemaakt, die je helpt bij het overzetten van alle belangrijke data zoals foto's, personen in je contactenlijst en meer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Waarom is de iPhone zo duur?

Waarom zijn Apple-producten zo duur geworden? De wereldwijde inflatie van Apple-producten lijkt vooral het gevolg te zijn van de sterke dollar. In de Verenigde Staten bleven de prijzen van verschillende Apple-producten namelijk gelijk – zoals bij de iPhone 14-serie en MacBook Pro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Wat is de gemiddelde levensduur van een mobiele telefoon?

De Mobiele telefoons gaan gemiddeld vijf jaar mee. Om preciezer te zijn: een Android vier jaar en een iPhone 6 jaar. De fabrikanten hebben een korte periode om de smartphone te produceren. Er zit veel stress achter de productie omdat je zo snel mogelijk met de nieuwste technologieën op de markt moet komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Hoe lang zit je gemiddeld op je telefoon?

Nederlanders besteden 5,5 uur per dag achter een scherm. Drie uur en 9 minuten worden aan een computer- of tabletscherm gespendeerd. De mobiele telefoon krijgt gemiddeld 2 uur en 21 minuten aandacht per dag. Daarmee blijft Nederland ver achter bij het wereldwijde gemiddelde van 7 uur schermtijd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op marketingfacts.nl

Wat is de levensduur van een telefoon?

De afgelopen jaren zijn telefoons gemiddeld een stuk groter geworden. Een gemiddelde telefoon kan dus, afhankelijk van het formaat van jouw handen, nog best groot aanvoelen. Deze smartphones zijn zo'n 7 centimeter breed en 15,7 centimeter lang.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl