Wie is Ferris van H?

Oud-directeur Ferris van H. uit Apeldoorn is terecht op staande voet ontslagen bij vakantieconcern Topparken uit Lunteren. De 34-jarige heeft niet de waarheid gesproken over zijn strafrechtelijke verleden en het bedrijf zo op 'een dwaalspoor' gezet. Dat concludeert de rechtbank in Arnhem.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op destentor.nl

Wie is de eigenaar van Succesparken?

Een lid van de Bergervoet-familie is eigenaar van exploitant Succesparken, dat geen zakelijke band heeft met TopParken. Broers Wim en Wouter Vos zijn de derde generatie achter Europarcs, dat sinds een investering van private equity-maatschappij Waterland in 2019 groeit als kool.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fd.nl

Wie is de directeur van TopParken?

De familie Bergervoet is naast eigenaar ook directeur van TopParken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op topparkenverkoop.nl

Waar woont Janus Bergervoet?

Bergervoet woont dan nog in Harskamp in een luxueuze stacaravan. Van daaruit exploiteert hij zijn allengs uitdijende imperium.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op quotenet.nl

Wie is de eigenaar van droomparken?

Wie is de eigenaar van Droomparken? Droompark eigenaar EuroParcs is de huidige eigenaar van alle Droomparken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op europarcs.nl

Ferris - Hass macht hässlich (official Video)

23 related questions found

Is TopParken betrouwbaar?

Ja, TopParken is een betrouwbare vakantieaanbieder. De organisatie staat voor service en kwaliteit, wat is terug te zien in meer dan 30.000 beoordelingen van gasten met een gemiddeld cijfer van 8.2.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op topparken.nl

Is TopParken verkocht?

Drie zogenaamde kustparken zijn verkocht aan EuroParcs Group. Het gaat om Recreatiepark Noordwijkse Duinen, Parc du Soleil en Recreatiepark de Woudhoeve. De verkoop geeft TopParken ruimte voor het vernieuwen van bestaande vakantieparken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mena.nl

Hoe lang bestaat TopParken?

Het TopParken concern zoals we het vandaag de dag kennen is in 2004 opgericht door de familie Bergervoet. Het bedrijf is destijds opgericht als projectontwikkelaar en bestond uit diverse, hoogwaardige vakantieparken en accommodaties in Nederland.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op topparken.nl

Hoe betrouwbaar is Europarcs?

GEEN AANRADER. We zijn van donderdag t/m maandag geweest. We hebben onze klacht gedaan omdat we wel de hoofdprijs hebben betaald maar helaas was de meneger niet thuis en liet het park alle klachten op de schouders van een meisje van 17 jaar hangen (zeer slecht).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op parkvakanties.nl

Waarom geen vakantiewoning kopen?

Wat is een ander nadeel van de aankoop van een vakantiehuisje of recreatiewoning? “Als je al je geld in zo'n huisje steekt, ben je niet bezig om je beleggingen te spreiden. Je stopt al je geld in één onroerend goed. Een belangrijke les van beleggen is dat je in verschillende beleggingscategorieën moet beleggen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kop-munt.nl

Is een vakantiehuis rendabel?

Als het vakantiehuis vaak genoeg bezet is, dan kun je voor een vakantiewoning rekenen op een rendement van 5% tot 15% per jaar. Een vakantiehuis verhuren is daarom in principe rendabeler dan sparen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op belvilla.nl

Wat is het slechtst beoordeelde vakantiepark?

REGIO - Den Haag - Volgens een onderzoek van de Consumentenbond is vakantiepark Roompot in Kijkduin het smerigste vakantiepark van Nederland. De Consumentenbond onderzocht dertig huisjes op dertig vakantieparken. Het park in Kijkduin bracht het er het slechtst van af.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op omroepwest.nl

Hoeveel aanbetalen TopParken?

TopParken bepaalt op welke wijze de waarborgsom door huurder dient te worden voldaan. De waarborgsom bedraagt € 350,00.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op topparken.nl

Hoe lang mag je verblijven in een vakantiewoning?

U mag alleen permanent in een recreatiewoning wonen als deze de bestemming wonen heeft. Uw gemeente bepaalt dit. Gemeenten moeten handhavend optreden tegen mensen die onrechtmatig in een recreatiewoning wonen. In het bestemmingsplan staat welke bestemming een gebouw heeft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijksoverheid.nl

Waar liggen de TopParken?

TopParken Recreatiepark Beekbergen

Onder de rook van Apeldoorn tussen de bomen ligt dit bungalowpark waar je geniet van de rust en de ruimte.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vakantieparkennederland.nl

Wat betekent vakantiewoning?

Een vakantiehuis, recreatiewoning of vakantiewoning is een huis dat gehuurd kan worden om vakantie in te vieren of om te gebruiken als tweede woning. Een vakantiehuis bestaat tenminste uit een woonkamer, keuken, slaapkamer, douche, wc en terras. Tegenwoordig zijn vakantiewoningen steeds luxer en groter.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op topparkenverkoop.nl

Hoe vakantiewoning promoten?

'We adverteren op een aantal bekende websites als Booking.com en Airbnb en houden acties via gespecialiseerde sites', vertelt De Marelle. 'Hoewel we veel tijd hebben gestoken in de promotie via Facebook en flyers, brengen die populaire websites met voorsprong de meeste huurders aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tijd.be

Waar op te letten bij aankoop vakantiehuis?

Er zijn heel wat zaken die je duidelijk moet hebben voor je een vakantiewoning koopt, denk bijvoorbeeld aan de omgeving, de faciliteiten van het vakantiepark en het type vakantiewoning. Daarnaast is het zinvol om te bepalen of je vooral zelf gebruik maakt van de woning, of dat je de woning ook wilt verhuren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op sterelnotarissen.nl

Welke kosten bij aankoop vakantiewoning?

Prijzen flink gestegen

De gemiddelde verkoopprijs van een vakantiewoning was volgens de meest recente cijfers van makelaarsvereniging NVM 152.000 euro in 2019. Door de toegenomen interesse én krapte op de markt is die prijs in 2020, net als bij gewone woningen, waarschijnlijk flink gestegen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op eenvandaag.avrotros.nl

Hoeveel rendement heeft een vakantiewoning?

We horen vaak dat de kopers van een vakantiewoning 6% tot 15% rendement wordt beloofd. Er zijn ook een aantal factoren die invloed hebben op dit rendement. Het licht er natuurlijk aan hoe vaak uw vakantiewoning wordt verhuurt. Bij een gemiddelde bezettingsgraad van 65% kunt u ongeveer uitgaan van 5% rendement.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vakantiehuistekoop.nl

Wat is het slechtste hotel van Nederland?

Het City Hotel Scheveningen is door bezoekers van vakantiesite Zoover uitgeroepen tot het slechtste hotel van het land. Het neemt de titel over van Hotel Benelux in Rotterdam. Een bezoeker oordeelde: je kunt beter in je auto slapen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl

Hoelang mag je maximaal op een vakantiepark wonen?

Hoewel de meeste gemeenten mensen toestaan te wonen op vakantieparken om bijvoorbeeld de tijd te overbruggen waarin een nieuwe woning nog opgeleverd moet worden, zit daar wel een maximale verblijfsduur aan vast. Vaak is dat een jaar, maar soms ook zes maanden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gld.nl

Wat is het slechtste hotel van de wereld?

Het Hans Brinker Budget Hotel (Kerkstraat 136 in Amsterdam) heeft de naam het 'slechtste hotel ter wereld' te zijn. Om die naam te bestrijden heeft het marketingteam nu een geniale campagne gelanceerd, die er in ieder geval voor zorgt dat het hotel razend populair is geworden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op travelvalley.nl

Kun je een hypotheek krijgen voor een vakantiewoning?

Voor een recreatiewoning kunt u maximaal 70% van de waarde van de recreatiewoning financieren met de Recreatiehypotheek. Het overige deel van de kosten betaalt u met eigen geld. Bij een hypotheek voor de hoofdwoning kunt u in aanmerking komen voor de Nationale Hypotheek Garantie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op regiobank.nl