Heeft Pearl Rodenstock glazen?

Staat kwaliteit bij jou voorop en stel jij hoge eisen aan jouw brilglazen? Speciaal voor jou introduceren wij het Excellent glaspakket bij Pearle! Dit pakket bevat onze hoogste kwaliteitseisen en hoogwaardige Rodenstock glazen met X-tra Clean coating.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pearle.nl

Waarom is Pearle zo duur?

Brillenketen GrandVision (bekend van Pearle en EyeWish Groeneveld) houdt van de verkoopprijs van je bril 75 procent over als marge. Van jouw aanschafprijs gaat slechts 25 procent op aan de inkoopkosten voor een montuur en voor de glazen. Ruim 50 procent van de kosten wordt gemaakt voor verkoop en marketing.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Heeft EyeWish Rodenstock glazen?

Rodenstock brillenglazen bij Eye Wish

Tevens biedt Rodenstock een extra clean coating aan op al zijn glazen waardoor ze nog beter vuil- en krasbestendig zijn en ook condensatie helpen voorkomen. De Rodenstock brillenglazen zijn inbegrepen wanneer je kiest voor onze superior brillenglazen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op eyewish.nl

Hoe duur zijn Rodenstock glazen?

De prijzen van Rodenstock

Je kunt Rodenstock toepassen op elke bril op sterkte, zolang je voor het Superior glaspakket kiest. Bij een enkelvoudige bril heb je Rodenstock glazen vanaf 329 euro. Bij een multifocale bril beginnen de prijzen bij 799 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.eyewish.nl

Wat kosten de brillenglazen bij Pearl?

Na de oogtest vertelt je opticien je welke brillenglazen je nodig hebt. Je vraagt je natuurlijk meteen af hoeveel deze brillenglazen kosten. Wel, bij Pearle Opticiens heb je al een complete enkelvoudige bril voor 60 euro. Voor een multifocale bril is dat 130 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.pearle.be

Meekleurende glazen bij Pearle Opticiens

32 related questions found

Wat is het beste merk brillenglazen?

Rodenstock Perfection

De Perfection brillenglazen zijn, zoals de naam aangeeft, zeer geschikt voor brildragers die op zoek zijn naar de beste prestaties. Dit zijn dan ook de best presterende glazen op de markt!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op joyceoptiek.nl

Is Pearl goedkoop?

Bij Pearle vinden we dat goed zicht voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom heb je bij ons al een goedkope bril op sterkte vanaf €40 en een goedkope multifocale bril vanaf €100.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pearle.be

Waar komen de glazen van Pearl vandaan?

Rodenstock is een Duitse fabrikant die al meer dan 140 jaar brillenglazen en monturen ontwikkelt. Door de vele jaren kennis, ervaring en vakmanschap zijn de glazen van hoge kwaliteit en echt een begrip in de optiekwereld. Rodenstock staat bekend om zijn technologische innovaties.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pearle.nl

Waarom Rodenstock glazen?

Rodenstock Multifocale glazen zijn de beste keuze voor het beste zicht op nabije, veraf en middellange afstanden. Zoals de naam al zegt, zorgen multifocale brillenglazen voor soepel zicht op alle afstanden. Dit komt doordat multifocale brillenglazen tegelijkertijd zowel veraf, net als dicht bij kunnen corrigeren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tilroe.nl

Wat voor brillenglazen gebruikt Hans Anders?

Wel, Hans Anders koopt zijn brilglazen aan bij Hoya, dezelfde glasfabriek waar bijna alle zelfstandige opticiens hun brilglas aankopen. Er zijn trouwens maar vier leveranciers van brilglas." Ignace Fransman vindt dat argument oneerlijk. "De catalogus van Hoya telt wel 365 pagina's en bestaat uit verschillende gamma's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gva.be

Is Eye Wish Pearl geworden?

GrandVision vervangt de honderd overblijvende Eye Wish-winkels in Nederland door het nieuwe merk Pearle Studio. Het nieuwe concept van het optiekbedrijf kenmerkt zich door een luxer assortiment.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op retailtrends.nl

Wat zijn de beste multifocale glazen?

Varilux X-series, waarschijnlijk het beste Multifocale glas op de markt. Varilux S Series, waarschijnlijk de BESTE progressieve glazen ter wereld, zijn nu nog verbeterd en vervangen door de VARILUX X-SERIES GLAZEN !

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op optiekvanderlinden.be

Waarom Zeiss glazen?

Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en de diverse glaskwaliteiten kan ZEISS unifocale glazen maken die zo dun en zo licht mogelijk zijn – zelfs op hoge sterkte. Dit garandeert maximaal draagcomfort met slechts een minimaal gewicht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zeiss.be

Hoe lang gaat een montuur mee?

Gemiddeld 4 tot 5 jaar. De meeste mensen informeren naar een nieuwe multifocale bril omwille van twee redenen. Allereerst is er de esthetische reden: ze willen wel eens wat anders. Een nieuwe stijl, een nieuwe montuur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op brilart.be

Hoeveel kosten multifocale glazen bij Pearle?

Bij Pearle vind je verschillende merken, zoals de Ray-Ban zonnebril op sterkte met multifocale glazen. Je kunt bij ons kiezen uit 4 heldere glaspakketten. Een multifocale zonnebril heb je al vanaf €140. De prijs is dan berekend met een 'normaal' brilmontuur van €10 met een multifocaal zonneglaspakket van €130.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pearle.nl

Is Pearl een opticien?

Wij zijn Pearle Opticiens. Pearle Opticiens bestaat al sinds 1959. Dat betekent dat wij al ruim 60 jaar de expert zijn op het gebied van ogen. Veel mensen vertrouwen de zorg voor hun ogen al jarenlang aan ons toe.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pearle.nl

Waarom zoveel prijsverschil in brillenglazen?

Ook zitten er grote kwaliteitsverschillen in de glazen en de gebruikte coatings (ontspiegeling, kraswerend). Dat verklaart bovendien een deel het prijsverschil. Een dure bril is niet automatisch beter dan een goedkope bril. Belangrijk is dat de oogmeting klopt en dat de glazen goed geslepen worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Wat is het verschil tussen opticiens?

Een opticien werkt in een brillenwinkel en beperkt zich tot het meten van de scherpte van je zicht. Een optometrist is een paramedicus die aanvullend ook de gezondheid van je ogen kan onderzoeken. Alleen een oogarts kan naast het stellen van een medische diagnose een behandeling voorschrijven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vnz.be

Wat is het verschil in brillenglazen?

Een enkelvoudige bril voor dichtbij heeft een plus-sterkte in de glazen. Hiermee kun je dus dichtbij scherp zien, bijvoorbeeld om een boek te kunnen lezen. Een enkelvoudige bril voor veraf heeft een min-sterkte in de glazen. Hiermee kun je dus veraf scherp zien, bijvoorbeeld tijdens het autorijden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op seeh.nl

Wat te doen met oude brillen Pearl?

Pearle Opticiens komt in actie

Pearle draagt een steentje bij door oude brillen en zonnebrillen in te zamelen en te doneren aan Ophthalmology Worldwide, zodat zij deze mee kunnen nemen naar Congo. Op deze manier kunnen ze een deel van de plaatselijke bevolking van goede zichtoplossingen voorzien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pearle.be

Welk Glaspakket Pearle?

Extra glasopties uitgelegd
  • Asferisch. + €20.- (gratis vanaf glaspakket Diamant) ...
  • Slimfit. + €20.- ...
  • Extra dun. + €60.- enkelvoudig. ...
  • Allerdunst. + €90.- ...
  • Relaxview. + €60.- ...
  • Kraswerend. + €20.- (gratis vanaf glaspakket Brons) ...
  • Transitions® Signature® Gen8™ + €90.- ...
  • Transitions® XTRActive™ New Generation. + €100.- enkelvoudig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pearle.nl

Hoe lang duurt bril bij Pearl?

Dankzij de 1-uursservice van Pearle Opticiens ga je binnen 60 minuten naar huis met een bril op sterkte, speciaal voor jou geslepen! Ideaal wanneer je slecht zicht hebt en niet lang wilt wachten op een nieuwe bril. Pearle to go is bovendien handig wanneer je bril kapot is en je snel een nieuwe nodig hebt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pearle.nl

Wat kost oogmeting bij Pearl?

Wat kost een oogmeting? Een deskundige oogmeting (ter waarde van €30) is bij Pearle helemaal gratis bij aankoop van een bril of als blijkt dat een zichtoplossing niet nodig is. Dit is inclusief een intakegesprek en een persoonlijk advies na de meting. We noemen dit ook wel ons Goed Zicht Gesprek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pearle.nl

Waar staat Pearl voor?

Pearl = Pearl is een Engelse meisjesnaam. Het betekent `nobelsteen`.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op encyclo.nl