Hoe duur is Shell Recharge?

Maak verbinding met het netwerk
Shell Recharge brengt transactiekosten in rekening van € 0,35 per laadsessie (met een transactiekostenplafond van € 7,00 per maand) als je gebruik maakt van een laadpunt in het netwerk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op shellrecharge.com

Wat kost een Shell Recharge pas?

Shell Recharge biedt thuisladers, een snellaadnetwerk en een gratis laadpas en app waarmee je bij ruim 300.000 publieke laadpalen in Europa terecht kunt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op shell.nl

Is Shell laadpas gratis?

Met de Shell Recharge laadpas heb je toegang tot meer dan 300.000 laadpunten in Europa. Bovendien kun je hem gratis aanvragen en gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op shellrecharge.com

Wat kost laden bij een tankstation?

Snelladen

Aanbieders hanteren prijzen tussen de € 0,65 en € 0,90 per kWh. Wij houden hier € 0,85 per kWh aan. Om 15,3 kWh te laden ben je dan circa € 13 kwijt. Dat is iets zo'n € 0,13 per kilometer en € 1951 per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op anwb.nl

Hoe werkt laden Shell Recharge?

Shell Recharge laadpas

Swipe en laad, waar je ook gaat. Vraag jouw pas aan door naar de Shell Recharge-App te gaan en op 'bestel de laadpas' te klikken. De pas wordt meestal binnen 5 werkdagen naar het door jou aangegeven adres gestuurd. Na ontvangst hoef je de laadpas alleen nog maar te activeren in de app.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op shellrecharge.com

Shell Recharge | Fully Charged

18 related questions found

Waar kan ik mijn auto gratis opladen?

De gratis laadpunten worden meestal geïnstalleerd op de parkings van winkelcentra, supermarkten of zelfs bioscopen. Wees echter voorzichtig, deze praktijk staat op het punt te verdwijnen. Er zijn ook gratis laadpunten in hotels, restaurants en autodealers.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op chargeguru.com

Wat is de beste en goedkoopste laadpas?

De goedkopere laadpassen zonder abonnement zijn vooral de E-Flux laadpas, ENGIE laadpas & Maingau. De laatste is vooral voordelig voor snelladen in het buitenland. Laad je veel op en ben je al klant bij Vandebron? Dan kan de Vandebron laadpas voordelig zijn wegens hun klantkorting.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mountox.com

Is Laden duurder dan tanken?

Sinds enkele maanden zijn de energiekosten explosief gestegen. De prijs per MWh elektriciteit was nog nooit zo hoog, waardoor het voordeel van lagere gebruikskosten bij een elektrische auto volledig wegsmelt. Een laadbeurt is nu duurder dan een tankbeurt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gocar.be

Is opladen goedkoper dan benzine?

Dus ja, laden is vaak goedkoper dan tanken

De ANWB rekende uit dat het laden van een elektrische auto in Nederland, op verschillende niveaus en bij een jaarlijks verbruik van 15.000 kilometer, ongeveer €1275 kost.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blog.evbox.com

Hoe duur is een volle tank elektrische auto?

Vanaf een gebruik van 2.400 kWh per maand betaal je het tarief dat in je contract staat. Voor een volle accu van 50 kWh betaal je bij een stroomtarief van € 0,40 dus 50 x € 0,40 = € 20.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op incharge.vattenfall.nl

Kan ik mijn auto opladen zonder laadpas?

Je hebt niet altijd een laadpas nodig om je elektrische auto op te laden. In veel gevallen kun je een mobiele app gebruiken die gekoppeld is aan je bankrekening of creditcard. Het is dus niet zo dat je even de bankpas of creditcard langs de paal swiped en dan met laden kan beginnen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op anwb.nl

Welke laadpas is het beste?

Volgens een onderzoek van P3, Cirrantic en TheonData biedt Shell Recharge de beste dekking in Europa. Met deze laadpas en app heb je toegang tot de meeste oplaadpunten. Ook twee andere laadpassen bieden volgens dit een prima goede dekking.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op e-drivers.com

Wat kost een laadpas?

Laadpas met abonnement van € 3,99 per maand

Je betaalt vanzelfsprekend nog wel de kosten van de laadsessie (altijd € 0,585 per kWh in Nederland). Daarnaast betaal je eenmalig € 1,95 aan verzendkosten bij bestelling van de laadpas.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op anwb.nl

Wat kost opladen op straat?

Voor de stroom om je elektrische auto op te laden betaal je een prijs per kilowattuur (kWh). Omdat de energietarieven momenteel sterk verschillen, lopen de laadtarieven ook uiteen. Gemiddeld betaal je tussen de € 0,25 en € 0,80 per kWh bij een openbare laadpaal en € 0,60 tot € 1,- per kWh bij een snellader.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op athlon.com

Kan ik met Shell Recharge laden bij Fastned?

Er wordt bij Fastned gebruik gemaakt van de Fastned app en de Maingau laadpas om de EV op te laden. Bij Shell Recharge/TNM wordt gebruik gemaakt van de Shell Recharge/TNM laadpas.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nissanelectricclub.nl

Wat kost 1000 km elektrisch rijden?

Een zuinige elektrische auto verbruikt gemiddeld zo'n 15 kWh per 100km, daardoor komt de prijs uit op € 0,05 per kilometer. De prijs van 1 liter benzine (Euro 95) is gemiddeld € 1,98 (Januari 2022).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op autocorsten.nl

Waarom auto opladen tot 80%?

Tips voor de accu van elektrische auto's

Sterker nog: een accu presteert het beste als ze tussen de 20 en 80% van hun laadcapaciteit zitten. Wanneer de accu onder de 20% of boven de 80% zit, neemt de snelheid wanneer de accu laadt af. Waardoor de accu harder moet werken om tot de 100% te komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op valleiautogroep.nl

Is elektrisch rijden goedkoper 2023?

Het verbruik van de elektrische auto is 18 kWh per 100 km en voor de benzineauto is dat 7 liter 100 km. Dit betekent dat de prijs per km voor elektrische rijden en rijden op benzine nagenoeg hetzelfde zijn in 2023, namelijk 14 cent per kilometer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zelfenergieproduceren.nl

Waar kun je het goedkoopst laden?

Thuis opladen is altijd het voordeligst. Wanneer je je auto thuis aan de stekker legt, betaal je namelijk alleen het vaste tarief van jouw energiecontract. Gemiddeld is dat zo'n 22 cent per kWh (uitgaand van een vast energiecontract). Een openbare laadpaal of een snellaadpunt brengen nog andere kosten in rekening.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op autovisie.nl

Is langzaam laden beter?

Langzaam opladen is niet per se goed, maar een verhitte batterij lijdt wel schade. Tegelijkertijd zijn de batterijen van nieuwe smartphones vaak zo gebouwd dat ze een hogere laadsnelheid wel aankunnen zonder oververhit te raken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op saake-shop.nl

Waar gratis laden bij Lidl?

Retaildiscounter Lidl stopt met het aanbieden van de mogelijkheid voor klanten om gratis hun auto op te laden. Afrekenen gaat voortaan via de eigen app Lidl Plus. Lidl bevestigt dat het stopt met het aanbieden van gratis opladen in antwoord op vragen van Distrifood.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op marketingtribune.nl

Kan je met pinpas betalen bij laadpaal?

Vanaf nu kan de elektrisch rijder opladen en direct afrekenen met de pinpas, creditcard of wearable!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pinnen.nl

Wat kost laden bij Total?

Geen extra transactiekosten per laadsessie. Laden voor €0.45.5 per kWh, uitgezonderd bij snel laders (bij een snellader betaal je het geldende tarief dat de aanbieder heeft ingesteld.) Je kunt kiezen uit een pas of sleutelhanger. +1,95 verzendkosten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op laadpas.com