Hoe lang blijft een simkaart goed?

Prepaid tegoed is bij de meeste aanbieders onbeperkt houdbaar. Dat is als je regelmatig (bijvoorbeeld eens per half jaar) je telefoon gebruikt of opwaardeert. Doe je dat niet? Dan sluit de provider je telefoonnummer af en verlies je het tegoed.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Kan een simkaart verlopen zijn?

Als een simkaart komt te vervallen wordt het prepaidnummer van het netwerk gehaald. Zodra dit nummer verwijderd is valt de simkaart vaak niet meer te activeren. De enige optie is dan nog om een nieuwe prepaid kaart aan te schaffen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op top06.nl

Hoe lang blijft een prepaid kaart geldig Vodafone?

Je tegoed blijft onbeperkt geldig, als je het minimaal 1x in de 6 maanden gebruikt. Na elk betaald belletje of sms'je, elke internetsessie (niet via wifi) en elke opwaardering, is je totale tegoed weer 6 maanden geldig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vodafone.nl

Hoe vaak moet je prepaid opwaarderen?

Halverwege 2009 geldt dat het beltegoed minimaal 1x per half jaar opgewaardeerd wordt. Vanaf 27 november 2015 volstaat gebruik (en/of opwaarderen) eens per 6 maanden voor het behoud van nummer en tegoed.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bellen.com

Hoe lang blijft een prepaid kaart geldig t mobile?

De geldigheid van je T-Mobile PrePaid-tegoed is afhankelijk van het soort tegoed dat je hebt. Je kunt de geldigheid van je tegoed terugvinden in My T-Mobile. Staat er in My T-Mobile geen einddatum? Dan is je tegoed onbeperkt geldig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Simcontacten overzetten naar je iPhone: zo doe je dat

43 related questions found

Wat is het verschil tussen een simkaart en een prepaid kaart?

Bij sim only betaal je een maandelijks vast bedrag aan een provider, waarna je een bepaald aantal belminuten, sms'jes en/of internet ontvangt. Bij prepaid zit je niet vast aan maandelijkse kosten, maar betaal je vooruit (in het Engels: pre paid).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Kun je een losse simkaart kopen?

Een simkaart koop je los of in combinatie met een toestel. Een losse simkaart zonder toestel heet sim-only. Je kunt kiezen tussen prepaid, waarbij je vooruit betaalt. Of een abonnement, waarbij je per maand betaalt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Hoeveel GB is 10 euro beltegoed?

1 GB + 10 min/sms (€ 10) 2 GB + 15 min/sms (€ 15) 4 GB + 20 min/sms (€ 22,50)

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Wat is de goedkoopste prepaid provider?

Simyo werd onlangs uitgeroepen tot goekoopste Prepaid-provider door PrepaidSimkaart.net dus bij Simyo zit je wat dat betreft goed. Bij Simyo betaal je voor een belminuut, sms'je of 100 KB dataverkeer 10 cent.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op simyo.nl

Wat is de beste prepaid?

De twee grootste prepaid websites van Nederland, www.prepaidsimkaart.net en www.prepaidsimkaarten.nl, hebben Simyo tot Beste Prepaid Provider van 2021-2022 verkozen. Simyo, dochteronderneming van KPN, wint hiermee deze prijs voor de negende keer op rij.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op computable.nl

Kan een simkaart verlopen Vodafone?

Je tegoed en nummer blijven onbeperkt geldig als je het tegoed minimaal 1x in de 6 maanden gebruikt. Dit doe je door te bellen, een SMS versturen, data te gebruiken of door op te waarderen. Gebruik je je prepaid nummer langer dan 6 maanden niet? Dan kun je je tegoed 3 maanden niet gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op community.vodafone.nl

Hoe lang is simkaart geldig KPN?

De geldigheid van een sim kaart bij KPN (ook elders) is vaak 12 maanden. Langere geldigheid dan dien je binnen een aantal maanden iets met de sim kaart doen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forum.kpn.com

Hoe lang blijft prepaid nummer geldig KPN?

Je prepaid-tegoed bij KPN Prepaid is onbeperkt geldig. Er is 1 voorwaarde: je moet je mobiele aansluiting 1 keer in de 6 maanden gebruiken (bellen, sms'en, mobiel internetten of opwaarderen).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Kan een simkaart slijten?

Aangezien de simkaart echter een verbruiksartikel is, kan deze bij langdurig gebruik defecten vertonen. Neem eerst de simkaarthouder uit de telefoon en controleer of het metalen contact van de simkaart versleten of gecorrodeerd is. Als je simkaart beschadigd is, vervang deze dan door een nieuwe simkaart.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op samsung.com

Hoe weet je of je simkaart niet meer werkt?

Controleer de simkaart wanneer telefoongesprekken en mobiele data niet beschikbaar zijn. Als de telefoon of sms-berichten plotseling niet meer werken en de mobiele gegevens niet beschikbaar zijn, kan dit aan de simkaart liggen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op samsung.com

Waarom moet je een simkaart vervangen?

Je hebt bijvoorbeeld een nieuwe simkaart nodig als je een nieuw abonnement afsluit bij een andere provider of als je een nieuw mobiel-abonnement afsluit. Als je bij dezelfde mobiele provider blijft, kun je vaak je oude simkaart houden. Je hebt dan geen nieuwe simkaart nodig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pricewise.nl

Wat kost een Kruidvat simkaart?

Wat zijn de tarieven van Kruidvat Mobiel? De Kruidvat Mobiel 3 in 1 USIM Prepaid kost €5,-. Bij deze simkaart krijg je automatisch €5,- prepaid-tegoed.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op service.kruidvat.nl

Hoe duur is een prepaid simkaart?

Voor prepaid hoef je alleen een simkaart en tegoed te kopen om mobiel bereikbaar te zijn. Ook kun je met Simyo's prepaid mobiel internetten. Een prepaid simkaart kost bij Simyo 5 euro. Daarvoor krijg je een vast tarief van 10 cent per minuut en 10 cent voor het versturen van een sms'je.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op simyo.nl

Is prepaid gratis?

Wat dat betreft is prepaid sim only ontzettend kostenefficiënt: je betaalt exact wat je verbruikt. Wel is het zo dat de tarieven voor bellen en internetten bij prepaid sim only altijd boven die van een sim only abonnement of telefoon met abonnement liggen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoeveel GB krijg je bij onbeperkt?

Met Onbeperkt data, Unlimted data of Onbeperkt GB's – allemaal hetzelfde - kun je namelijk zonder limiet internetten. Lekker downloaden, streamen of swipen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je buiten je bundel gaat. Deze bundel kan niet op!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vodafone.nl

Hoelang gaat 1gb mee?

Een veelgebruikte schatting voor surfen via je mobiele telefoon is 2-4 megabyte per minuut: een gigabyte geeft je dus tussen de vier en 8.5 uur surftijd. Facebook verbruikt ongeveer hetzelfde.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Is een nieuwe simkaart gratis?

Wisselen van simkaart is gratis, ook bij e-sim.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Kun je op internet zonder simkaart?

Ook zonder simkaart kun je je telefoon toch gebruiken. Je kunt via een wifi-verbinding gewoon op internet, spelletjes spelen en andere apps gebruiken. Alleen kun je zonder simkaart niet mobiel internetten, sms'jes versturen of bellen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op therepairhouse.com

Wat gebeurt er als je je simkaart in een andere telefoon stopt?

Als je de simkaart in een andere telefoon stopt, neemt die telefoon dat telefoonnummer over op het netwerk. Met Sim Swapping wordt niet de simkaart in een andere telefoon gestopt, maar het nummer van de ene simkaart naar de andere verhuisd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op crop.nl