Hoelang gaat een iPhone 13 mee?

De iPhone 13, met een batterijcapaciteit van 3240 mAh en een accuduur van ongeveer 19 uur, kan deze iPhone gemakkelijk een dag meegaan. De Pro variant heeft 3 uur meer batterij dan de iPhone 13.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Hoeveel jaren gaat een iPhone mee?

Waar we bij Android over twee tot drie jaar spreken is de duurzaamheid van een iPhone toch ook maar drie tot vier jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Is de iPhone 13 het geld waard?

De iPhone 13 mini heeft een geschatte verkoopwaarde tot €445,-. Hoeveel is mijn iPhone 12 Pro Max waard? De iPhone 12 Pro Max heeft een geschatte verkoopwaarde tot €640,-.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Is de iPhone 13 goed?

De iPhone 13-serie bestaat uit vier fantastische smartphones waarmee je nog vele jaren vooruit kunt. Voor de meeste mensen is met name het Pro-model zelfs behoorlijk overkill qua specificaties. Apps laden razendsnel, de camera presteert bovengemiddeld goed en de accu gaat langer mee dan ooit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Is de iPhone 13 of 14 beter?

De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 13 en 14

Zo heeft de iPhone 14 een groter werkgeheugen (6 GB vs. 4GB), een grotere batterij (3.279 mAh vs. 3.227 mAh) en een nóg helderder display dan de iPhone 13. Verder zijn de camerasensoren van de iPhone 14 lichtsterker, waardoor ze beter presteren bij weinig licht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Zo haal je ALLES uit je iPhone

44 related questions found

Is iPhone 13 krasvrij?

Het scherm is nagenoeg krasvrij.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mobico.nl

Zal prijs iPhone 13 dalen?

Perfecte moment – Dit is ook meteen het enige moment waarop Apple met prijsverlagingen strooit. Pas in september zullen de iPhone 14 en iPhone 14 Plus bij Apple goedkoper worden. Ook de iPhone 13 en iPhone SE worden dan waarschijnlijk in prijs verlaagd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Welke iPhone is beter 12 of 13?

De voornaamste reden waarom de iPhone 13 beter is dan de iPhone 12, is het verbeterde camerasysteem. Zo heeft de iPhone 13 grotere lenzen en verbeterde beeldstabilisatie, hierdoor zijn foto's altijd scherp. Ook de batterijduur van de iPhone 13 is beter, deze gaat 2,5 uur langer mee dan die van de iPhone 12.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Waarom is de iPhone 13 goedkoper dan de iPhone 12?

De iPhone 13 heeft een zuinigere chip en grotere accu. Hiermee gaat de iPhone 13 tot 1,5 uur langer mee op een volle batterij dan de iPhone 12. Daarnaast wordt de goedkoopste variant van de iPhone 13 nu met 128 GB aan opslag geleverd. Dat is twee keer zoveel als de 64 GB die de goedkoopste iPhone 12 aan boord heeft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vodafone.nl

Wat is de beste iPhone op dit moment?

Wanneer je de vraag “wat is de beste iPhone?” heel letterlijk neemt, kun je niet anders dan bij de iPhone 13 Pro Max uitkomen. Dit toestel is namelijk objectief de beste telefoon die Apple ooit heeft gemaakt. De iPhone 13 Pro Max valt vooral op dankzij de subtiel verbeterde camera's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Wat is een slechte Batterijconditie?

Batterijconditie van minimaal 85%

Als de batterijconditie boven de 80 procent zit, dan werkt je toestel zoals je gewend bent. Pas als de conditie van de batterij onder de 80 procent zit, wordt het toestel bijvoorbeeld langzamer en gaat de batterij sneller leeg.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Hoe gaat je iPhone langer mee?

Je kunt twee eenvoudige dingen doen om de batterij te sparen, ongeacht wat je verder met je device doet: de schermhelderheid aanpassen en wifi gebruiken. Je kunt de batterij langer gebruiken wanneer je de schermhelderheid verlaagt of instelt dat de helderheid van het scherm automatisch moet worden aangepast.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apple.com

Hoe lang duurt opladen iPhone 13?

Je laadt jouw iPhone 13 extra snel draadloos op met een 15 watt Apple MagSafe oplader. Deze oplader klik je magnetisch vast op je iPhone. Vervolgens laad je jouw toestel in een half uur voor ruim 30 procent op. Zonder snelladen haal je in die tijd net 20 procent.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Hoeveel batterij iPhone 13?

Met een batterijcapaciteit van 4.352 mAh heeft de iPhone 13 Pro Max veruit de grootste batterij die ooit in een iPhone gezeten heeft. De iPhone 12 Pro Max staat met een capaciteit van 3687 mAh op plek twee; de iPhone 11 Pro Max completeert de topdrie met 3500 mAh.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Hoe lang kan iPhone 13 onderwater?

Gelukkig hebben alle iPhone 13-modellen tegenwoordig een IP68-certificering. Dit betekent dat deze smartphones het 30 minuten uithouden in water tot 6 meter diepte. Daar valt een gemiddeld zwembad dus onder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Is de iPhone 13 al goedkoper?

Bij de lancering van de iPhone 13 was de adviesprijs van de 128GB variant 909 euro. Inmiddels zijn de prijzen flink gedaald waardoor je momenteel bij Bol.com al een nieuwe iPhone 13 koopt voor 759 euro. Dat is een besparing van maar liefst 150 euro!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Is iPhone 13 Beter dan 11?

Conclusie. Apple iPhone 13 (mini) is een beter toestel dankzij de krachtigere A15 Chip, het scherpere en extra valbestendige OLED scherm, de betere camera's en 5G ondersteuning. Maakt dat je allemaal niet uit en hoef je niet het nieuwste, dan is iPhone 11 ook een goed toestel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke iPhone 13 kiezen?

Conclusie. Apple iPhone 13 is een goed toestel, maar met iPhone 13 Pro heb je meer mogelijkheden. Zo zoom je met de telelens ver in zonder dat je foto's en video's minder scherp worden. Verder heeft het scherm dankzij ProMotion een hogere verversingssnelheid, waardoor animaties er vloeiender uitzien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke iPhone moet ik kopen in 2023?

De beste iPhone van 2023

De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Waarom Samsung beter is dan iPhone?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Waarom is de iPhone zo duur?

Ondanks dat de nieuwste iPhones pas over een half jaar in de winkels te vinden zijn, wil Apple natuurlijk evengoed voldoende verkopen genereren. Door kortingen te geven op de huidige toestellen kunnen ze hun verkoopdoelen blijven halen. Daarom worden nu de beste prijzen aangeboden voor de huidige modellen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Wat kan iPhone 13 meer?

De grootste verbeteringen in de iPhone 13-serie vinden we in de camera, al gaan de Pro-modellen nog een stapje verder. De gewone iPhone 13 heeft betere beeldstabilisatie. Apple past ook sensorverschuiving toe, wat al eerder in de iPhone 12 Pro Max werd gebruikt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Hoe bevalt de iPhone 13?

De iPhone 13 is een verfijndere versie van de al prima presterende iPhone 12. Zo is het fijn dat je meer opslag krijgt voor dezelfde instapprijs. Ook de verbeterde camera's en accuduur zijn mooie pluspunten. Het design is kenmerkend voor Apple en wat speelser door de nieuwe kleuren en de aangepaste camera-module.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Wat is er beter aan iPhone 13?

Verbeterde helderheid bij iPhone 13

Beide zijn 6.1-inch (15.25 cm) groot en hebben een enorm hoge resolutie van 2532 x 1170 pixels. Het enige verschil is te vinden in de maximale helderheid. Het iPhone 13-scherm kun je iets helderder zetten dan zijn voorganger.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.nl