Hoeveel verdient de baas van de Jumbo?

Vraag 3. Wat vindt u ervan dat een volwassen kassamedewerker bij Jumbo zo'n 342,72 euro per week verdient4 terwijl directeur van Jumbo Frits van Eerd in een jaar tussen de 10 en 15 miljoen euro krijgt, wat neerkomt op maximaal 290.000 euro per week5?

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op openkamer.org

Wie is de grote baas van Jumbo?

Koninklijke Jumbo Food Groep kent twee bestuurslagen: de Raad van Commissarissen en de directie. De directie is verantwoordelijk voor de aansturing en uitvoering van het Meerjarenplan. Ton van Veen geeft als CEO leiding aan het directieteam.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jumbo.com

Waar woont de baas van Jumbo?

De afgelopen dagen is Jumbo-topman Frits van Eerd volop in het nieuws vanwege de FIOD-inval bij zijn woning in Heeswijk-Dinther.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op omroepbrabant.nl

Waar woont Karel van Eerd?

Karel van Eerd is een fevent golf speler. Samen met zijn vrouw exploiteert Karel van Eerd een eigen golfbaan, De Hooge Vorssel in Nistelrode. Sinds 2003 is de familie van Eerd tevens in het bezit van zeven golfwinkels genaamd 'Jumbo Golfwereld'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op managementscope.nl

Wat bezit Frits van Eerd?

De dividenduitkering die de hele familie Van Eerd, die alle Jumbo-aandelen bezit, in 2017 deed, bedroeg 40 miljoen euro. Het vermogen van zijn onlangs overleden vader Karel van Eerd werd door zakenblad Quote geschat op maar liefst 2,9 miljard euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Hoeveel € verdient BENR per MAAND? 💰- De MensenMening | SLAM!

25 related questions found

Waar woont de familie Van Eerd?

Het jaar 2022 is een slecht jaar voor de familie van Eerd. In september viel de fiscale opsporingsdienst FIOD binnen in het woonhuis van topman Frits van Eerd in Heeswijk-Dinther.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op businessinsider.nl

Is de Hema van de Jumbo?

De overname van HEMA door Jumbo-familie Van Eerd is afgerond. Daarmee is HEMA een soort zusje van Jumbo geworden, al gaat HEMA geen deel uitmaken van de Jumbo Groep. In oktober werd al bekend dat de familie van Eerd van Jumbo uit Veghel dichtbij een overname van HEMA was.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op omroepbrabant.nl

Hoe heette vroeger de Jumbo?

Op 1 februari 1979 neemt Karel van Eerd officieel de zaak over van zijn vader. Begin jaren 80 vindt geleidelijk de overgang plaats van 'G.L. van Eerd Groothandel' naar 'Van Eerd Groep' en later naar de 'Van Eerd Food Groep'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jumbo.com

Hoeveel aandelen heeft Van Eerd?

De geprezen topondernemer leidt sinds 2002 Jumbo en bezit samen met zijn zussen Colette en Monique en zijn vader Karel 85 procent van de aandelen van Jumbo.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Hoeveel werknemers heeft de Jumbo?

allerlei andere mensen die werkzaam zijn in de winkel. Een paar voorbeelden. Bij Jumbo werken in totaal bijna 70.000 mensen. Dit zijn de medewerkers die ervoor zorgen dat producten als chocolade- pasta, peperkoek en waspoeder, steeds weer worden aangevuld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jumbo.com

Waar staat de naam Jumbo voor?

Ondernemer Jan Meurs opende de eerste Jumbo-supermarkt in 1979 aan het Lourdesplein Tilburg. Meurs bedacht de naam Jumbo. Hij wilde de concurrentie aangaan met de Torro, een andere supermarkt in Tilburg. De naam Jumbo (olifant) maakte meer indruk dan de Torro (stier), was de redenering.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op omroepbrabant.nl

Hoeveel medewerkers heeft Jumbo hoofdkantoor?

Er werken nu 1250 mensen op het Jumbo-hoofdkantoor. “Als je hard groeit heeft dat de neiging hard mee te groeien”, aldus Van Veen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op trouw.nl

Wat is de grootste Jumbo van Nederland?

De Jumbo Foodmarkt in Breda is met een verkoop vloeroppervlak van zesduizend vierkante meter de nummer één op de lijst van grootste supermarkten van Nederland.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op distrifood.nl

Hoe heet de directeur van de Jumbo?

Frits van Eerd keert definitief niet terug als topman van Jumbo, ook als hij onschuldig blijkt. Witwasonderzoek In september legde de topman van Jumbo zijn functie al tijdelijk neer. Ton van Veen, die al de rol van algemeen directeur waarnam, volgt hem op.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nrc.nl

Hoeveel vrachtwagens rijden er voor Jumbo?

VOORDELEN VAN EEN JUMBO VRACHTWAGEN

Onze Jumbo transport dienst biedt een vloot van maar liefst 200 vrachtwagens.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op emarathon.eu

Welke supermarkt bestaat niet meer?

Na Edah, Konmar, Super de Boer en C1000 verdwijnt ook Deen uit straatbeeld. Edah, Konmar, Super de Boer, C1000, Emté: de lijst van supermarktketens die sinds 2000 uit het straatbeeld zijn verdwenen, wordt steeds langer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nos.nl

Waarom is de Jumbo geel?

Vanwege Jumbo's recente overname van de Super de Boer keten moesten zo'n 90 trailers en 44 trekkers van een groene kleur naar het 'Jumbo-geel' worden omgezet. Jumbo's gele voertuigen zijn een belangrijk onderdeel van hun merkuitstraling en zijn daardoor op de weg duidelijk te herkennen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ttm.nl

Wie is de eigenaar van La Place?

De aankondiging was al in januari, per 1 april 2021 wordt de overname concreet. Vermaat is een strategische samenwerking aangegaan met Jumbo, de eigenaar van La Place. Jumbo blijft eigenaar van het merk, van zes eigen restaurants, vier stationslocaties en de (inter)nationale franchiserelaties.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bakkerswereld.nl

Waar haalt Jumbo zijn producten vandaan?

Veel van onze versproducten komen van dichtbij, oftewel van Nederlandse bodem. Vers en smaakvol, direct afkomstig van Nederlandse boeren en telers. Ons motto: van dichtbij als het kan, van verder weg als het moet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jumbo.com

Hoeveel winkels heeft de Jumbo?

Jumbo wist haar winkelbestand uit te breiden met 18 locaties, waaronder vijf Jumbo City vestigingen in Nederlandse stadscentra en negen winkels in België, inclusief de eerste Jumbo City in Antwerpen. Het totale aantal winkellocaties in Nederland en België kwam in 2021 uit op 705.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nieuws.jumbo.com

Wie is de vrouw van Frits van Eerd Jumbo?

Colette Cloosterman - Van Eerd is getrouwd met Raymond Cloosterman, de oprichter van Rituals. Zijn lifestylemerk loopt gesmeerd, zijn vermogen wordt door Quote geschat op €1,1 miljard. Ook bij Rituals heeft Colette haar invloed.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op quotenet.nl

Met wie is Monique Van Eerd getrouwd?

Op dinsdag 30 juli 2019 werd in huize Groenewoud aan de Vijverbosweg in Vught een besloten familiebijeenkomst gehouden, waar ook nog andere intimi bij aanwezig waren, onder wie de 89-jarige Toos Valk-van der Capelle en uiteraard door de met Jim getrouwde Monique van Eerd, een deputatie van Van Eerd [Jumbo]uit Veghel en ...

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bastionoranje.nl

Wat is de winst van Jumbo?

De totale omzet van Jumbo Groep (inclusief restaurantformule La Place) kwam in 2022 uit op 10,3 miljard euro, een groei van 3,7 procent. La Place leverde een bijdrage van 107 miljoen euro, ruim een verdubbeling ten opzichte van coronajaar 2021.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Welke supermarkt maakt de meeste omzet?

Ahold Delhaize

Maar het bedrijf is wel de grootste van alle supermarkten en fabrikanten. Het retailconcern, met bekende formules als Albert Heijn en Delhaize, bereikte in 2021 een omzet van €75,601 miljard.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op distrifood.nl