Hoeveel verdient een verkoopster bij Zara?

Hoeveel verdient een Verkoper (m/v) bij ZARA in Nederland? Gemiddelde ZARA-Verkoper (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer € 1.242, hetgeen 48% onder het landelijk gemiddelde is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

Hoeveel verdien je als je bij zara werkt?

Het gemiddelde uurloon bij ZARA varieert vanaf ongeveer € 10,02 per uur voor een Warehouse Operator (m/v) tot ongeveer € 10,96 per uur voor een Verkoper (m/v). Het gemiddelde maandsalaris bij ZARA varieert vanaf ongeveer € 1.127 per maand voor een Verkoper (m/v) tot ongeveer € 1.577 per maand voor een Verkoper (m/v).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

Hoeveel verdien je bij zara 18 jaar?

Salaris per uur:

20 jaar: €5,86. 19 jaar: €4,97. 18 jaar: €4,31.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op youngcapital.nl

Hoeveel personeelskorting zara?

Werknemerskortingen. We zijn weg van mode: iedere dag zijn we ermee bezig. Onze medewerkers krijgen dan ook 25% korting op alle merken van de Inditex Groep, zowel in de winkel als op onze websites.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op inditexcareers.com

Hoe rijk is Zara?

Zara genereerde € 19.58 miljard in inkomsten in 2021, vergeleken met € 14.23 miljard in 2020 en € 19.56 miljard in 2019. Zara is de belangrijkste merk van de Inditex rijk, gemaakt door de Spaanse miljardair Amancio Ortega.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fourweekmba.com

What You Should Know Before Working at ZARA

15 related questions found

Wat betekent het bolletje bij Zara?

Die betekenis van het rondje is dat de kleding groot valt. In de onderstaande TikTok-video wordt het nog eens rustig uitgelegd. Et voilà! Zo wordt shoppen bij Zara net even wat leuker.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vriendin.nl

Wat verdien je per uur in een kledingwinkel?

Het gemiddelde salaris voor a winkelmedewerker (m/v) is € 12,91 per uur in Nederland. 1.5k salarissen doorgegeven, bijgewerkt om 13 juli 2023.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

Hoeveel verdient een fulltime verkoopster?

De meerderheid van Verkoopmedewerkers verdient een salaris tussen € 1.675 en € 3.222 per maand in 2023. Een maandloon voor beginnende Verkoopmedewerkers varieert van € 1.675 tot € 2.342. Na 5 jaar werkervaring zal hun inkomen tussen € 1.897 en € 2.611 per maand liggen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op loonwijzer.be

Wat is het minimumloon in een kledingwinkel?

Minimumloon per uur

Voor iemand van 21 jaar of ouder geldt: Bij een 36-urige werkweek: € 12,79 per uur. Bij een 38-urige werkweek: € 12,12 per uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mkbservicedesk.nl

Hoeveel verdien je bij H&M 16 jaar?

Je gaat aan het werk in een gezellig team in H&M. Je krijgt het volgende salaris vanuit de cao Inretail: 16 jaar: €3,31, 17 jaar: € 3,79, 18 jaar: € 4,56, 19 jaar: € 5,28, 20 jaar: € 6,71, 21 jaar: € 8,15, 22 jaar en ouder: € 9,59.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op studentjob.nl

Hoeveel verdien je als 17 jarige bij de H&M?

Snel en makkelijk geld verdienen. Je krijgt het volgende salaris vanuit de cao Inretail: 17 jaar: € 3,76, 18 jaar: € 4,52, 19 jaar: € 5,23, 20 jaar: € 6,66, 21 jaar: € 8,09, 22 jaar en ouder: €9,51. Je gaat aan het werk in een gezellig team in H&M.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op youngcapital.nl

Hoeveel betaald Primark per uur?

Gemiddelde Primark-Verkoper (m/v) per uur betaling in Nederland is ongeveer € 12,54, hetgeen gelijk is aan het landelijk gemiddelde. Salaris-informatie komt van 12 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

Hoeveel verdien je per maand bij H&M?

Gemiddelde H&M-Verkoper (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer € 1.298, hetgeen 46% onder het landelijk gemiddelde is. Salaris-informatie komt van 5 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

Hoeveel verdien je op de Markt 14 jaar?

Er is nog geen minimumloon voor 14-jarigen, dus hoeveel je per uur verdient hangt af je baas, je baantje en hoe hard je werkt. Gemiddeld verdien je voor een uurtje folders lopen €3 à €4 euro en met een uur vakkenvullen €2,50 of meer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op geldenik.nl

Hoeveel verdien je in de Ikea?

Hoeveel verdient een ikea medewerker in Nederland? Als we kijken naar de ikea medewerker salarisstatistieken in Nederland op 12 juli 2023, dan maakt de vertegenwoordigde werknemer € 24.192; om preciezer te zijn is het salaris € 2.016 per maand, € 504 per week of € 13,26 per uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.jooble.org

Wat verdient een Verkoper bij Hema?

Als je in de Hema aan het werk gaat als winkelmedewerker, dan begin je in het algemeen in schaal C. Het beginloon in deze schaal ligt in de meest recente cao op bruto 1.784,40 euro per maand (als je fulltime werkt). In de afgelopen jaren is dit bedrag met enkele euro's gestegen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fnv.nl

Wat verdient een top Verkoper?

De meerderheid van Vertegenwoordigers verdient een salaris tussen € 2.223 en € 4.486 per maand in 2023. Een maandloon voor beginnende Vertegenwoordigers varieert van € 2.223 tot € 2.886. Na 5 jaar werkervaring zal hun inkomen tussen € 2.721 en € 3.582 per maand liggen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op loonwijzer.nl

Hoeveel verdien je in de C&A?

Hoeveel verdient een c&a in Nederland? Als we kijken naar de c&a salarisstatistieken in Nederland op 12 juli 2023, dan maakt de vertegenwoordigde werknemer € 23.760; om preciezer te zijn is het salaris € 1.980 per maand, € 495 per week of € 13,03 per uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.jooble.org

Welke winkel verdien je het meest?

De supermarkt – + Natuurlijk staat het werken bij een supermarkt op nummer 1. Hoeveel je daar verdient, hangt dus af van je leeftijd en verantwoordelijkheid. Het fijne aan werken in een supermarkt, zijn de uren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Wat verdien je per uur bij de Hema?

Hoeveel verdient een Hema in Nederland? Het gemiddelde hema salaris in Nederland is € 23.712 per jaar of € 12,16 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 21.450 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 30.126 per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.talent.com

Welke winkel beste salaris?

De supermarkt

Even twee uurtjes uit school vakkenvullen? Dat kan! - Het is een chill baantje, maar verdient in vergelijking met andere bijbanen niet heel veel. Wel komt uit onderzoek dat de Albert Heijn het beste betaald van alle supermarkten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op beam.eo.nl

Waar word de kleding van de Zara gemaakt?

' Vooral Spaanse bedrijven als Inditex - met merken als Zara, Bershka en Pull&Bear - en Mango hebben de laatste jaren een deel van de productie vanuit Aziatische landen als China, India en Bangladesh naar Marokko verplaatst. Het Noord-Afrikaanse land heeft een groot voordeel: het ligt bij Europa om de hoek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op volkskrant.nl

Hoe werken Zara maten?

Een zwartgekleurd vierkant in het Zara-etiket? Dan valt het kledingstuk op maat. Een driehoekje duidt op een stuk dat eerder klein tailleert, terwijl een cirkel zou aangeven dat je een ruim model vast hebt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nieuwsblad.be

Hoe vallen jurken van Zara?

De kleding van Zara is veel gemaakt voor petite Spaanse mannen en vrouwen, daarom kunnen Nederlanders vaak rekenen op een large terwijl hun normale maat ergens rond de M schommelt. In een winkel is dat geen probleem, dan neem je één kledingstuk in meerdere maten mee naar je schelverlichte pashokje.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vance.nl