Is bol com van België?

Bol.com is een webwinkel in Nederland en België die in 1999 werd opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Bol.com telde in 2021 meer dan 1.800 werknemers en 41 miljoen artikelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Wie is eigenaar Bol Com?

Bol.com is in handen van mediaconcern Bertelsmann.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Is Bol Com ook in het buitenland?

Bol.com levert geen (digitale) producten meer buiten Nederland en België

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Waar bezorgt bol com buitenland?

Leveringen. Gratis levering naar België, Frankrijk en Nederland. 5 € per verzending naar Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Luxemburg, Verenigd Koninkrijk (UK), Verenigde Staten (US).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op blindevis.be

Waar staat Bol voor Van Bol Com?

In 1999 werd Bol.com in Nederland opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann. Dat is nog terug te zien aan de naam: 'Bol' is de afkorting van Bertelsmann On-Line.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Hoe Begin je met Verkopen op Bol.com? | Stap-voor-stap guide

41 related questions found

Is bol com Nederlands?

Bol.com is een webwinkel in Nederland en België die in 1999 werd opgericht door het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG. Het hoofdkantoor staat in Utrecht. Bol.com telde in 2021 meer dan 1.800 werknemers en 41 miljoen artikelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Waar is het hoofdkantoor van Bol Com?

Het hoofdkantoor van Bol.com B.V. is gevestigd op Papendorpseweg 100, 3528 BJ, Utrecht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op creditsafe.com

Is bol com Europees?

Hier lees je er meer over en waar je op dient te letten. Om ervoor te zorgen dat we samen blijven voldoen aan de geldende btw-regels voor platformen, is het vanaf 15 juni 2021 noodzakelijk dat: Je alle bestellingen via bol.com rechtstreeks vanuit een land binnen de Europese Unie bij de klant levert.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op partnerplatform.bol.com

Wie levert bol com in België?

Bij bijna alle PostPunten van bpost bezorgen we je bol.com pakketjes. Hou er rekening mee dat je bestelling soms 1 tot 2 werkdagen later wordt geleverd dan de vermelde levertijd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Welke koerier gebruikt bol Com?

Je pakket wordt een aantal dagen bewaard op een afhaalpunt. Heb je het dan nog niet opgehaald, dan wordt het automatisch teruggestuurd naar bol.com. Voor die tijd ontvang je 2 keer een herinnering per e-mail. PostNL, Budbee pakketkluis en DHL bewaren je bestelling 7 dagen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Wat betekent de afkorting Bol?

BOL staat voor Beroeps Opleidende Leerweg waarbij je het grootste deel van de opleiding op school te vinden bent. BBL staat voor Beroepsbegeleidende Leerweg. Een BBL studie betekent een combinatie van werken en leren, waarbij je in dienst bent van een erkend leerbedrijf.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op goflex.nl

Is bol com winstgevend?

De volledige groep zette 23,4 miljard euro om in het vierde kwartaal, 5,9 procent meer dan een jaar eerder. De onderliggend operationele winst bedroeg 1 miljard euro en netto verdiende Ahold in het vierde kwartaal 809 miljoen euro. Voor heel 2022 was er een omzet van 87 miljard euro, 15 procent meer dan een jaar terug.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op emerce.nl

Is er een bol com in Spanje?

Alle artikelen van Spanje

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Is Bol van Albert Heijn?

Omzet van 5 miljard euro

Afgelopen jaar was de omzet in haar webwinkels 2,8 miljard euro. Sinds 2012 hebben Albert Heijn en bol.com al dezelfde eigenaar, ook al was hier niet veel van te zien afgezien van de afhaalpunten van bol.com in de Albert Heijn vestigingen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op denationalefranchisegids.nl

Hoeveel geld verdienen met bol Com?

Bestelt iemand het product via jouw unieke link, dan ontvang jij een commissie. Het geld dat je verdient aan deze verkoop varieert tussen 3 en 8% van de prijs. Verkoop je een boek van €20, dan verdien je hier €1,20 (6%) aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op boloo.co

Wat is de waarde van Bol Com?

Afgezet tegen de gemiddelde multiple in de sector levert dat een waardering op van 42,5 miljard euro. Dan Bol.com.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op veb.net

Is bol com de grootste?

Webshop Bol.com is voor het tiende jaar op rij de grootste online verkoper in Nederland. Dat blijkt uit de Twinkle100, een e-commerce vakblad dat kijkt naar de omzet van webwinkels. Op twee staat supermarktketen Albert Heijn, met een omzet van 1,6 miljard euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op leidschdagblad.nl

Wie betaalt verzendkosten bol Com?

Je betaalt geen bezorgkosten, de verkopers moeten die in de vraagprijs opnemen. Je betaalt wel per artikel €1,99 'servicebijdrage' aan bol.com. Je mag het artikel binnen de retourtermijn van 14 dagen terugsturen. Dit is bij verkoop tussen consumenten wettelijk niet verplicht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Hoelang duurt een pakketje van Bol Com?

Bestellen tot 23:59 uur,

Op een groot deel van ons assortiment geldt: voor 23:59 uur besteld, de volgende dag al in huis. * Zo shop je 24/7 bij ons.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Wat is het verschil tussen Benelux en Europees model?

Wat is het verschil tussen een BENELUX en een EUROPEES model? Een Benelux toestel is specifiek ontwikkeld voor de BeNeLux markt. Een europees toestel heeft bijvoorbeeld GEEN Nederlandstalige menu's, maar "markt-specifieke" apps zoals VRT.nu, Ziggo, KNP, Kijk.nl, VTM Go,… zullen NIET werken op een Europees toestel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tvspecialisten.be

Waarom Benelux model tv?

Door het vrij verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers ook televisies in de Benelux aanbieden die voor een andere markt binnen Europa zijn bedoeld, bijvoorbeeld de Poolse. Verkopers doen dat omdat ze die modellen goedkoper kunnen aankopen waardoor ze een grotere winstmarge kunnen maken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op test-aankoop.be

Is bol com hetzelfde als Amazon?

Het verschil is alleen dat de klant dit product waarschijnlijk voor veel minder geld op Amazon.nl kan kopen. Sterker nog, waarschijnlijk verkoopt jouw leverancier zelf ook op Amazon met het white label product dat jij aanbied op bol.com en wordt hij je directe concurrent.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op boloo.co

Is bol com aansprakelijk?

Bol.com is niet aansprakelijk voor het niet tijdig of niet duidelijk overkomen van informatie of voor kennelijke verschrijvingen, ongeacht van wie de informatie afkomstig is of aan wie deze informatie wordt verstrekt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Hoeveel klanten heeft bol?

Ruim twintig jaar later heeft de winkel 13 miljoen actieve klanten in Nederland en België, een assortiment van 35 miljoen artikelen en 52.000 verkooppartners die hun artikelen verkopen via het platform van bol.com (Peildatum cijfers: 31 maart 2023).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pers.bol.com

Hoe is bol com zo groot geworden?

In 2012 slaat Ahold toe. Het moederbedrijf van Albert Heijn en Etos telt 350 miljoen euro neer voor de grootste webwinkel van Nederland. In de jaren erna bouwt Ahold (inmiddels Ahold Delhaize) het webwinkelbedrijf gestaag uit. In 2021 boekte Bol.com een omzet van 2,8 miljard euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mtsprout.nl