Is elke tv geschikt voor Ziggo?

Beschik jij op dit moment over een Mediabox (Humax, Horizon of Mediabox XL)? Dan is elke televisie geschikt voor digitale televisie. Deze tv moet uiteraard wel een HDMI-aansluiting hebben.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bol.com

Hoe weet ik of mijn tv geschikt is voor digitale tv?

Je herkent geschikte tv's aan de vermelding DVB-C (kabel), DVB-T (ether) en DVB-S (satelliet). Bij sommige providers is extra certficering door de provider nodig. Bij Caiway en Ziggo kun je een deel van de digitale zenders ongecodeerd ontvangen, zonder extra apparatuur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Is mijn tv geschikt voor Ziggo module?

Controleren of je tv geschikt is voor een Ziggo smartcard

Op de productpagina van elke televisie vind je de specificatie Ondersteund door aanbieder. Als hier Ziggo naast vermeld staat, dan is de tv gecertificeerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is het verschil tussen Kabel TV en digitale tv Ziggo?

Digitale Kabel TV van Ziggo is een speciale vorm van digitale televisie. Waar je normaal gesproken een digitale ontvanger (zoals een mediabox) nodig hebt om tv-zenders in digitale kwaliteit te ontvangen, is Digitale Kabel TV van Ziggo ongecodeerd. Dat betekent dat je geen aparte ontvanger nodig hebt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziggo.nl

Kan ik nog analoog tv kijken bij Ziggo?

Ziggo heeft het afsluiten van het analoge tv-signaal afgerond. Hier werd enkele jaren geleden gefaseerd mee begonnen en inmiddels is het televisiesignaal voor alle Nederlandse gebruikers volledig digitaal.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Ziggo GO app voor Apple TV, Android TV en Amazon Fire TV

40 related questions found

Kan ik zonder coax kabel tv kijken?

De Chromecast en Apple TV zijn twee apparaatjes die je via HDMI aansluit op je televisie. Vervolgens kun je vanaf andere apparaten beeld afspelen op het grote scherm van je televisie. Op deze manier kun je online tv kijken. Ook hier is geen coax-aansluiting voor nodig, alleen een internetverbinding.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Waarom kan ik geen Ziggo tv kijken?

Wat moet ik doen? Je hebt de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig. Controleer in de Google Store of in de Apple App Store of er updates voor de app beschikbaar zijn. Je tablet of smartphone moet verbonden zijn met hetzelfde wifi-netwerk als je Google Chromecast of Apple TV.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziggo.nl

Wat heb je nodig voor Ziggo tv?

Dit heb je nodig om digitale televisie te kijken zonder digitale ontvanger:
  • Een tv-abonnement van Ziggo.
  • Een coaxkabel van goede kwaliteit. Je herkent ze aan het logo van Kabel Keur.
  • Een televisie met ingebouwde DVB-C tuner en voor Ziggo geschikt is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziggo.nl

Hoe sluit ik mijn tv aan op Ziggo?

Zorg dat de TV uit staat. Sluit de mediabox met de coaxkabel aan op je wandcontactdoos. Controleer of de smartcard van Ziggo in de mediabox zit (uitzondering is de Mediabox XL, die een vaste smartcard heeft). Sluit hierna de mediabox via HDMI of SCART aan op je TV, zet de TV aan en volg de stappen op het scherm.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ep.nl

Kan Ziggo ook zonder coax kabel?

Kan ik ook tv kijken zonder coaxkabel? Via de Ziggo GO app kan je je favoriete programma's streamen naar je televisie. Het enige wat je daar voor nodig hebt is een werkende internetverbinding. Ook YouTube, Netflix en bijvoorbeeld NPO Gemist kan je streamen via je Chromecast.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op community.ziggo.nl

Waarom stopt Ziggo met analoge tv?

Deze vorm van televisie is al ruim 50 jaar oud. Omdat de analoge tv ruimte op het netwerk inneemt, heeft Ziggo het uitgeschakeld. Door de uitschakeling van analoge tv is er meer ruimte voor digitale televisie vrij gekomen. Een analoge tv zender neemt namelijk evenveel ruimte in als 5 digitale HD-kanalen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op providercheck.nl

Welke Smart tv geschikt voor Ziggo go?

Je hebt minimaal Android TV OS 5.0 of hoger nodig. De app werkt op losse mediaplayers en je kunt 'm ook installeren op je smart-tv met Android TV, zoals een aantal Sony en Philips tv's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziggo.nl

Wat is het verschil tussen een gewone tv en een Smart tv?

Het grote verschil? Android-tv's hebben een Chromecast ingebouwd en dat is handig om te streamen vanaf je smartphone. Samsung en LG hebben dat standaard niet aan boord, maar laten je wel streamen vanaf Apple-producten met Airplay 2. Sony biedt op veel Android-tv's die mogelijkheid ook”, aldus Everaardt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hln.be

Kan ik mijn oude tv nog gebruiken?

Oud apparaat inleveren bij aankoop nieuw apparaat

Dit is de oud-voor-nieuwregeling. De winkel is verplicht elk soortgelijk apparaat in te nemen. Het maakt dus niet uit om welk merk het gaat, of hoe groot het product is. Het oude apparaat hoeft niet meer te werken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijksoverheid.nl

Heb je bij een smart-tv nog een decoder nodig?

Ja, voor elk toestel waarmee je digitaal tv wilt kijken heb je een decoder nodig. De decoder maakt de noodzakelijke vertaalslag van het digitale signaal naar je beeldscherm. Als je twee toestellen aansluit op één digitale ontvanger, zal op beide toestellen tegelijkertijd hetzelfde programma te zien zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op aanbieders.be

Wat is het verschil tussen Kabel TV en digitale tv?

Het grote verschil tussen digitale televisie en analoge televisie is de 'taal' waarin het televisiesignaal verstuurd wordt: met digitaal gaat het om enen en nullen. Om digitaal te kijken moet je apparatuur in huis hebben die in staat is om deze taal van enen en nullen te begrijpen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Wat heb je nodig om tv te kunnen kijken?

Hiervoor heeft je televisie een ingebouwde DVB-C tuner en een CI+ aansluiting nodig. Ook is het belangrijk dat je zeker weet dat je tv geschikt is voor de smartcard en de CI+ module van je provider.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is Kabel TV verplicht?

TV en telefonie

Kabelaanbieders zijn van oudsher analoge tv-aanbieders. Televisie was de basisdienst die je verplicht moest afnemen, ook als je alleen wilde internetten via de kabel. Inmiddels kun je bij de meeste kabelaars ook een internet only abonnement afsluiten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op internetten.nl

Kun je via wifi tv kijken?

Je kunt ook draadloos tv kijken via wifi of mobiel internet. Via een stabiele internetverbinding volg je dan gewoon live alle zenders. Zo hebben sommige tv-aanbieders een Smart TV-app. Deze installeer je op je Smart TV, waarna je vanaf hier direct een programma kunt aanklikken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tele2.nl

Hoe krijg ik Ziggo op mijn Smart TV?

Om de Ziggo GO app op je Smart tv te installeren moet je gebruik maken van het Android TV besturingssysteem of een mediaspeler die Ziggo GO ondersteund. Voor een smart tv die gebruik maakt van een Android TV kan je makkelijk de Google Playstore gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op techtiek.nl

Wat verdwijnt bij Ziggo?

Vanaf 1 januari 2022 kun je de meeste series en films niet meer via het Ziggo-abonnement bekijken, waaronder grote series als Game of Thrones, Westworld en Succession. Ziggo breidt het aanbod van zijn Movies & Series (X)L-pakket wel uit met series en films vanuit het ViacomCBS-aanbod.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Is Mijn Ziggo hetzelfde als Ziggo Go?

Heb je een Alles-in-1 pakket, Internet & TV pakket of een Internet & Online TV pakket van Ziggo? Dan heb je toegang tot Ziggo GO. Log eenmalig in met je Mijn Ziggo-accountgegevens en je kunt gebruikmaken van Ziggo GO. Tip: ook je partner, kids of huisgenoten kunnen kijken via Ziggo GO.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziggo.nl

Welke coax kabel geschikt voor Ziggo?

Een goede Ziggo coaxkabel is ongeveer 7 mm dik en heeft een kern van ongeveer 1 mm dik. Een wat dikkere kern zorgt namelijk voor een lagere demping en dus minder signaalverlies. De kern bepaalt daarnaast de kwaliteit van het signaal. Een 100% koperen kern is daarom de allerbeste keuze.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kabelshop.nl

Heb je nog steeds een coax kabel nodig?

Bij de overgang naar glasvezel wordt geen gebruik meer gemaakt van COAX. Glasvezel gaat over in netwerkaansluitingen en deze gaan vervolgens naar de modem, router, settupbox, enzovoorts. Uw COAX-kabels zijn dan niet meer nodig, deze moeten vervangen worden door netwerkkabels.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klusspullen.nl

Is coax verplicht?

Maar is coax nog nodig in een nieuwbouwwoning? Het antwoord hierop is nog niet zo eenduidig als het lijkt. In principe heb je deze aansluitingen niet per se meer nodig. Zeker wanneer je gebruikmaakt van inernet via glasvezel internet, wat steeds meer mensen doen, heb je de coaxkabel in principe niet meer nodig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pcactive.nl