Is Redmi een goede telefoon?

Voorbeelden zijn de zeer voordelige Xiaomi Redmi A1, de krachtige Xiaomi Redmi 10 2022 edition, de goed presterende Xiaomi Redmi Note 11 en de Xiaomi Redmi Note 11S, die gewoon een heel goede allround smartphone is. De camera's op deze telefoons zijn geschikt voor alledaagse kiekjes.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Is Redmi een goed merk?

De Redmi telefoons zijn goedkoper dan de Mi smartphones en worden ook wel gezien als de budget smartphone van Xiaomi. Tot slot is de Poco-lijn juist prestatiegericht, en lijkt het een goede mix te zijn tussen de premium specificaties van de Mi-serie en de aantrekkelijke prijzen van de Redmi-lijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Is Redmi hetzelfde als Xiaomi?

Vooral in India heeft Xiaomi een belangrijke marktpositie opgebouwd met Redmi, een serie goedkope smartphones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Is het slim om een Xiaomi te kopen?

Het bedrijf weet dan ook veel goede smartphones uit te brengen. Vooral als je kijkt naar prijs-kwaliteitverhouding scoren Xiaomi-telefoons vaak erg goed. Xiaomi levert bovendien vaak telefoons met sterke specificaties voor hun prijs, en daar tegenover staan lage winstmarges en reclame in de software.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidworld.nl

Welke Xiaomi Redmi?

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G

Na zijn komst in 2022 als het 5G-equivalent van de standaard Xiaomi Redmi Note 11 Pro, is de Redmi Note 11 Pro 5G nog goedkoper geworden. Deze middenklasser wordt geleverd met een 6,67-inch, Full HD+ AMOLED paneel met een 120Hz verversingssnelheid en Corning Gorilla Glass 5.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op global.techradar.com

Dit zijn de beste smartphones van juni 2023 | SmartphoneMan koopwijzer

26 related questions found

Hoe betrouwbaar is Xiaomi?

De smartphones van het Chinese merk Xiaomi zijn dan wel populair om hun lage prijzen en hoge kwaliteit, maar er blijkt een addertje onder het gras te zitten: de apparaten sturen veel privégegevens door naar servers in China. Daar kunnen ze worden ingezien door de Chinese overheid, meldt onderzoeksite Follow The Money.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Is Xiaomi beter dan Oppo?

Beide merken zijn vergelijkbaar in prijs en prestaties. Maar OPPO is over het algemeen iets prijziger, daar krijg je wel een iets mooier design en iets betere lenzen voor terug. Xiaomi is op zijn beurt dan weer iets scherper in prestaties (zoals accu).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op simyo.nl

Hoelang gaat een Xiaomi mee?

Xiaomi en Oppo

De fabrikanten die achter deze merken staan gebruiken goedkopere onderdelen die minder lang meegaan. Levensduur: 2 tot 3,5 jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidtoestel.nl

Heeft Xiaomi Google?

Chinese Xiaomi-telefoons komen doorgaans met Aziatische software, die geen Google-apps en Nederlandse taal bevat. Er zijn ook Xiaomi-smartphones met stock-Android te koop. Android One is de standaard Android-versie zonder aanpassingen van de fabrikant, dus zonder MIUI met alle voor- en nadelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Is Xiaomi een Android?

De smartphones van Xiaomi draaien op Android in combinatie met de MIUI-schil van Xiaomi. Deze softwareschil wijkt visueel en qua features flink af van stock-Android, oftewel de standaard Android-versie. Xiaomi voegt veel extra apps en features toe, wat een deel van de gebruikers fijn vindt en een ander deel minder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wat is de beste Chinese mobiele telefoons?

Huawei: heel bekend, maar mag geen Google diensten meer gebruiken. Honor: voormalig dochtermerk van Huawei dat nu op eigen voeten staat. Realme: een merk dat goede Chinese telefoons maakt, eigendom van OPPO. OPPO: bekende telefoonfabrikant die populairder wordt over de hele wereld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tele2.nl

Hoeveel kost een Redmi?

De Xiaomi Redmi 10 werd in augustus 2021 aangekondigd, maar het duurde even voordat het toestel daadwerkelijk te koop was. Sinds eind oktober is het toestel te koop bij verschillende webwinkels vanaf 169 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Kan een Xiaomi tegen water?

Volgens Xiaomi kan je er gerust mee zwemmen in open water, al raden we daar toch aan voorzichtig mee te zijn gezien de 5 ATM waterdichtheidsgraad. Dat betekent dat het horloge gevoelig kan reageren op te koud of warm water en je moet er zeker niet mee gaan duiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op techpulse.be

Welk merk smartphone kiezen?

Een goede Android telefoon vindt u bij merken als Samsung, Xiaomi, Huawei, OnePlus en Oppo. U heeft dus keuze uit diverse merken als u op zoek bent naar een goede Android telefoon. Het besturingssysteem Android is handig in gebruik en Android telefoons vindt u in diverse prijsklassen: van budget tot high end.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Hoe lang krijgt Xiaomi updates?

Het updatebeleid van Xiaomi wordt een stuk beter voor aankomende toestellen. De populaire fabrikant heeft bekendgemaakt dat de 11T-serie drie grote Android-updates en vier jaar beveiligingspatches krijgt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe spreek je Xiaomi uit?

Er is heel wat onduidelijkheid over de uitspraak van Xiaomi. Je spreekt Xiaomi uit als “sjau-mi” en dus niet als “ksji-a-o-mi”.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op proximus.be

Welke Xiaomi moet ik kopen?

Wat is de beste Xiaomi? De beste Xiaomi is momenteel de Xiaomi 12. De 12-serie heeft verreweg de beste camera's en batterijen. De Xiaomi 12 heeft een 6.28-inch oled-scherm en een verversingssnelheid van 120 Hz.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Hoe zit het met Huawei en Google?

Google kreeg nog geen licentie en zag zich genoodzaakt om de Android-licentie van de Chinese fabrikant in te trekken. Hierdoor worden Huawei-toestellen sinds 2019 zonder Google-diensten geleverd. Huawei boekte in 2021 de helft minder omzet uit de verkoop van consumentenhardware.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Hoe krijg ik google op mijn mobiel?

Chrome installeren
  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar Google Chrome.
  2. Tik op Installeren.
  3. Tik op Accepteren.
  4. Ga je naar de homepage of naar 'Alle apps' als je op internet wilt browsen. Tik op de Chrome-app .

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Welke telefoon gaat het langste mee?

Zoek je een voordelige smartphone met een lange accuduur? Dan is de Motorola Moto G8 Power een uitstekende optie. Het toestel beschikt over een flinke 5000 mAh-accu en houdt het bij intensief gebruik moeiteloos anderhalve dag vol.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe vaak smartphone vervangen?

De Mobiele telefoons gaan gemiddeld vijf jaar mee. Om preciezer te zijn: een Android vier jaar en een iPhone 6 jaar. De fabrikanten hebben een korte periode om de smartphone te produceren. Er zit veel stress achter de productie omdat je zo snel mogelijk met de nieuwste technologieën op de markt moet komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Hoe gaat je telefoon het langst mee?

Houd je batterij ergens tussen bijna leeg en helemaal vol, dan gaat 'ie het langst mee. Tussen de 45 procent en 75 procent is een nog betere marge. Het allerbeste is om je telefoon tussen 65 procent en 75 procent te houden, maar dan heb je waarschijnlijk een dagtaak aan het perfect op peil houden van je batterij.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Is Xiaomi hetzelfde als Huawei?

Dit moet je over Xiaomi en Huawei weten

Xiaomi is een opkomend smartphonemerk dat in 2016 is opgericht. In het begin produceerden ze voornamelijk smartphones met het Android besturingssysteem. Nu zijn er ook vele andere producten van Xiaomi verkrijgbaar. Huawei is en 1987 opgericht en hiermee een stuk ouder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidtoestel.nl

Wat is een goede vervanger voor Huawei?

Premium Huawei telefoon alternatieven:
  • Huawei telefoon vervangen met Samsung Galaxy S21 Ultra. ...
  • Je Huawei telefoon vervangen met OnePlus 9 Pro. ...
  • Ideaal moment om over te stappen naar de iPhone 12 mini. ...
  • Je Huawei voor een Motorola inwisselen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op telefoon.nl

Is Oppo van Huawei?

Is Oppo van Huawei? Oppo, ook wel » Guangdong OPPO Mobile Telecommunications Corp., Ltd » is een – en -bedrijf uit,, bekend van zijn, Oppo was in 2020 de op vijf na grootste fabrikant, direct na, Oppo is een van samen met en, is eigendom van Oppo zelf.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es