Is string slecht voor je?

Volgens gynaecoloog Jill Rabin zitten er wat gezondheidsrisico's aan het dragen van een string. De stof kan makkelijk heen en weer bewegen, waardoor bacteriën of virussen de vagina of blaas kunnen infecteren. Bij een te strakke of te wijde string worden deze risico's groter.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op shopvoorgezondheid.nl

Is een string dragen goed?

Wanneer je een string draagt, verspreiden bacteriën zich sneller dan wanneer je ander ondergoed draagt. Dit komt doordat je string over zowel je anus als je vagina heen zit en dat zorgt ervoor dat bacteriën zich makkelijker tussen de twee gebieden kunnen verspreiden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vetex.nl

Is het goed om met een string te slapen?

Het gevaar van strings

Het kan geen kwaad om af en toe een string te dragen, maar heb je regelmatig last van infecties, dan kies je beter voor een gewone onderbroek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hln.be

Hoeveel procent vrouwen draagt een string?

Tijdens het uitgaan draagt 36 procent een string en 27 procent van de vrouwen draagt ook overdag een string. In totaal gaf 38 procent aan dat haar partner haar het liefst ziet in een sexy lingeriesetje.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

Waarom zit een string zo lekker?

Katoen is het beste materiaal voor ondergoed, maar het is vooral belangrijk dat je een stof draagt waarin je lichaam goed kan ademen. Zeker als je strings draagt! Dit soort stofjes zijn ook veel zachter voor de huid en zorgen ervoor dat je huid minder snel jeukt of irriteert.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cosmopolitan.com

HOE ZIET JOUW STRING ERUIT? - STRAAT INTERVIEWS

40 related questions found

Hoeveel procent van de mannen draagt een string?

Eén op drie vrouwen draagt ze en maar liefst één op vijf mannen wereldwijd zou ze op regelmatige basis dragen volgens Wiki. De Nederlandse Stringtest wijst echter uit dat maar 5% van de Hollandse mannen wel eens een string zou willen dragen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op wowunderwear.nl

Wat is het verschil tussen string en Thong?

Het verschil tussen een tanga en een string zijn de zijkanten. De zijkanten van een string kunnen variëren van 2 tot 7 cm, terwijl een tanga de voor- en achterkant van het slipje verbindt met dunne bandjes. Een tanga laat meer van je heupen zien dan een string.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op marliesdekkers.com

Welke leeftijd draag je een string?

Wanneer je begint een string te dragen, is jouw keuze. Veertien lijkt me een gemiddelde leeftijd. Misschien hechten de meisjes in jouw klas hier (nog) niet zo veel belang aan. Maak je geen zorgen, je bent er helemaal niet te vroeg bij.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forum.kindertelefoon.nl

Hoe hygienisch is een string?

Volgens gynaecoloog Jill Rabin zitten er wat gezondheidsrisico's aan het dragen van een string. De stof kan makkelijk heen en weer bewegen, waardoor bacteriën of virussen de vagina of blaas kunnen infecteren. Bij een te strakke of te wijde string worden deze risico's groter.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op shopvoorgezondheid.nl

Waarom zit er een strikje op een string?

Enerzijds stralen ze onschuld uit, zoals de strikjes die meisjes in hun haar hebben. Maar ze zijn ook sexy: zo'n strik kan suggereren dat je iets kunt lostrekken, een cadeautje dat je kunt uitpakken. De oorsprong zou liggen in de strik waarmee lingerie van vroeger, korsetten, werd dichtgebonden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op quest.nl

Wat gebeurt er als je een week geen ondergoed draagt?

Geen onderbroek dragen haalt beschermlaagje weg

En hoe zit het met de huid rondom je vagina en vulva, maakt het daarvoor nog uit of je wel of geen onderbroek draagt? Dermatoloog Thomas Maselis heeft een geruststellend antwoord: volgens hem is er helemaal niks mis met het dragen van een onderbroek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

Kan je een string dragen als je ongesteld bent?

Je kunt elk type ondergoed dragen dat je fijn vindt tijdens je menstruatie. Met strings zijn misschien tampons een fijnere optie. Veel mensen geven toch de voorkeur aan hun meest comfortabele ondergoed gedurende deze tijd om menstruatiepijn of een opgeblazen gevoel beter aan te kunnen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libresse.nl

Hoe draag je een C string?

De C-string is een driehoekig lapje stof, versterkt met een flexibel kunststof materiaal, dat tussen de benen wordt gedragen. Het heeft als voordeel dat het geen zijkanten heeft en is onder kleding dus onzichtbaar. Ook ontstaan er tijdens het zonnen geen witte banen zoals bij de g-string of een bikinibroekje.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Waarom geen string?

Je gebruikt geen condooms en hebt meerdere partners.

Deze riskante move kan zorgen voor een infectie. Een string kan extra irritatie van je huid opleveren en je vagina gevoeliger maken voor een soa. Ga je een condoom gebruiken?

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cosmopolitan.com

Hoe zit een G-String?

Aan de voorkant wordt je schaamstreek bedekt, net zoals bij een normaal slipje of een normale zwembroek, maar voor de rest is het alleen een touwtje om je heupen en door je bilspleet.De G-string laat dus je heupen en je billen onbedekt, terwijl het je wel de nodige ondersteuning biedt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mynewsdesk.com

Is het beter om zonder ondergoed te slapen?

Slapen in je ondergoed zorgt ervoor dat bacteriën en schimmels zich kunnen ontwikkelen, zeker als je slaapt in een synthetische onderbroek van een niet-ademende stof. Slapen zonder ondergoed heeft nog meer voordelen: je lichaam kan beter afkoelen waardoor je beter slaapt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vetex.nl

Hoe blijft de C string zitten?

Omdat de string geen zijkanten heeft, wordt deze met de achterkant comfortabel tussen de billen geklemd. De C String is daarom eigenlijk een G-string zonder bandjes. Draag hem onder strakke kleding of bij het zonnen zodat je geen lijntjes kunt zien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vouchervandaag.nl

Hoe heet een string voor mannen?

Naast de bekende microfiber boxershorts van HOM worden nu de strings, ook wel jockstraps genoemd, steeds populairder!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op directondergoed.nl

Wie heeft string bedacht?

Het scandinavisch merk String bestaat al sinds 1949 en de String wandkasten zijn nog steeds een waar icoon voor minimalistisch Scandinavisch design! Het String kastensysteem werd bedacht door de Zweedse architect Nils Strinning. Hij ontwierp het ingenieuze systeem in het kader van een wedstrijd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op grauswonen.nl

Wat is het verschil tussen een string en een G String?

In principe zijn alle types kleding met een ultrasmalle strook stof of koord om het middel en door de bilspleet strings. Het bekendste type string is evenwel de g-string, die achter uitsluitend bestaat uit elastische koordjes.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Wat doet string?

In de informatica is een tekenreeks, beter bekend onder de uit het Engels overgenomen term string, een reeks tekens of karakters. Een tekenreeks is een gegevenstype, ook wel datatype genoemd, dat geen tekens (de lege tekenreeks of lege string) ofwel een samenstel van een of meer tekens kan bevatten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Is Brazilian een string?

De brazilian zit precies tussen een string en slip in. Verder is de brazilian uitgesneden tot op de heup, waarbij de band aan de voorkant iets breder is en hoger valt dan bij een slip. Een brazilian is voor zowel aan de voor- en de achterkant een prachtige slip om jouw benen mee te accentueren!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op sapph.com

Waarom heet het G String?

1: Het is een afkorting voor 'girdle-string'. Deze verklaring gaat terug naar 1878, iemand schreef "Om het middel van elke jongen zit een strakke 'geestring', waarbij een stuk stof tussen de benen loopt van voor naar achter'. In het Engels is dit zo'n beetje wat een girdle was in die tijd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op startpagina.nl

Wat is een Brazilian slip?

Braziliaanse slips bedekken je heup en liezen, terwijl je buik en het onderste deel van de billen vrij blijven. Braziliaanse slips en gewone slips bieden een gelijke hoeveelheid dekking aan de voorkant. Het verschil tussen een brazilian slip en een gewone slip is de hoeveelheid dekking aan de achterkant.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op marliesdekkers.com