Kan je 500 euro storten bij Geldmaat?

Handig om te weten: Voor het storten heb je je betaalpas en pincode nodig. Je stort tot maximaal € 2.500 per keer bij een stortautomaat van Geldmaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rabobank.nl

Kun je 500 euro biljet storten bij Geldmaat?

Kan je 500 euro storten bij Geldmaat? 5 euro betalen per 200 of 500 euro biljet – De Rabobank stuurde onlangs een brief naar klanten: 'Vanaf 1 oktober 2021 passen we de tarieven aan voor het storten van biljetten van 200 euro en 500 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Kan je 500 euro biljetten storten?

Biljetten storten kan alleen met een bankpas van ABN AMRO, ING of Rabobank. Bent u klant van een andere bank dan kunt u geen biljetten storten, wel kunt u biljetten opnemen bij automaten met een stortfunctie. De stortautomaten accepteren alleen eurobiljetten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op geldmaat.nl

Hoeveel euro kan je storten bij een Geldmaat?

Alle muntgeld automaten van Geldmaat zijn beschikbaar voor ING klanten. Met een ING Betaalpas en pincode kan je deze automaten gebruiken. ING klanten kunnen maximaal Eur 10.000 per transactie storten en maximaal Eur 15.000 per dag per rekening.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ing.nl

Hoeveel zwart geld mag je storten?

In Nederland geldt er geen limiet voor de hoeveelheid geld die u in huis mag hebben. Contante bedragen boven de €560 euro moet u wel opgeven bij uw belastingaangifte. Dit is €1120 als u een fiscale partner heeft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Instructievideo | Een zelf gekozen bedrag en biljetten opnemen | Geldmaat

24 related questions found

Hoeveel mag je in 1 keer storten?

Per jaar mag je maximaal €10.000 aan contant geld storten. Muntgeld storten is niet mogelijk. Cash pinnen in euro's is gratis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op financer.com

Kan de Belastingdienst op je bankrekening kijken?

De fiscus kan bankrekeningen van individuen raadplegen om achterstallige schulden (belastingen) te innen. In realtime kan de belastingdienst echter niet volgen welke transacties er allemaal plaatsgrijpen op je bankrekening. De staatskas kent evenwel je saldo in het begin en in het midden van het jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op businessam.be

Hoeveel geld mag je gratis storten?

Handig als je liever niet teveel losgeld in huis hebt en rondslingerende bankbiljetten graag transformeert tot méér saldo op je rekening. Maar pas op: het is niet gratis. En je mag maar tot €10.000 per keer storten. Anders komt de Belastingdienst om de hoek kijken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bankingreview.nl

Kun je biljetten van 200 euro storten?

Biljetten storten kan bij een stortautomaat met uw betaalpas en pincode. Geld storten kan alleen in euro's. De invoerlade kan per keer 200 biljetten verwerken. Wilt u meer biljetten storten, dan kiest u voor 'meer storten'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op abnamro.nl

Kun je betalen met een briefje van 200 euro?

De briefjes zijn nog steeds een wettig betaalmiddel, maar worden sinds 2019 niet meer opnieuw gedrukt. Er circuleren binnen de Europese Unie nog ruim 393 miljoen 500 eurobiljetten (waarde van ruim 186 miljard euro) en ruim 757 miljoen 200 eurobiljetten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Waar kan ik 500 euro biljetten inleveren?

Net als alle andere eurobankbiljetten zal het €500-biljet altijd zijn waarde behouden en kunnen worden omgewisseld bij een nationale centrale bank van het eurogebied.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ecb.europa.eu

Waar kan ik 500 biljetten storten?

Biljetten stort je in de stortautomaten van Geldmaat in de verschillende winkels van Primera, Bruna en The Readshop. Ook zijn er stortautomaten in buitengevels. Muntgeld stort je in een muntautomaat. Je vindt deze muntautomaten in veel van de bouwmarkten van Gamma en Karwei.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rabobank.nl

Wat te doen met briefjes van 500 euro?

Een briefje van € 500 hoeft u niet in te leveren

De biljetten worden weliswaar niet meer gemaakt, maar behouden wel hun waarde. In tegenstelling tot de oude guldenbriefjes hoeft u een 500 eurobiljet dus niet om te wisselen bij de bank.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op arnoldvanhooft.nl

Wat kost 500 euro storten?

Rabobank vraagt vanaf 1 oktober 5 euro per keer aan zakelijke klanten die biljetten van 200 of 500 euro willen storten op hun rekening.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op deondernemer.nl

Hoeveel briefjes van 500 euro zijn er nog?

Hoewel de paarse briefjes van 500 euro al bijna 2,5 jaar niet meer in omloop worden gebracht, verdwijnen ze niet snel uit het systeem. Dat blijkt uit cijfers van de Europese Centrale Bank (ECB). In juli gingen er nog 387,6 miljoen briefjes van 500 euro rond, tegenover 506,8 miljoen in april 2019.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nu.nl

Kun je geld storten bij de Gamma?

In veel GAMMA bouwmarkten zijn voortaan de muntgeldautomaten van Geldmaat te vinden. Zo kunnen klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank bij ons terecht voor het storten en opnemen munten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gamma.nl

Kun je 500 euro storten ABN Amro?

U kunt tot maximaal 200 biljetten in 1 keer storten (er is geen beperking in het aantal transacties). U gebruikt uw bankpas om geld te storten in een stortautomaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op abnamro.nl

Hoeveel biljetten mag ik storten?

Biljetten Storten

Je kunt maximaal € 3.000 per rekening per dag storten. Per deelstorting kun je in de automaat ongesorteerd maximaal 200 biljetten storten. Wanneer je meer dan € 3.000 wilt storten, dan zul je dit over meerdere dagen moeten spreiden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ing.nl

Wat te doen met veel contant geld?

Veiligst op de bank

"De beste plek om geld te bewaren is de bank. Mocht je toch een flink bedrag thuis willen bewaren, doe het dan in een kluis." Ypma legt uit dat als er dan iets gebeurt, je er alles aan hebt gedaan om het geld zo goed mogelijk te beschermen tegen diefstal of brand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nu.nl

Welke transacties worden gecontroleerd?

Op dit moment mag u alle aankopen contant betalen. Bij contante aankopen boven de € 10.000 moet de verkoper een cliëntenonderzoek doen. Maar niet alle verkopers accepteren contant geld. Het kabinet werkt aan een wetsvoorstel om contante betalingen vanaf € 3.000 te verbieden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijksoverheid.nl

Hoeveel geld mag je overmaken naar familie?

Het vrijgestelde bedrag is: € 2.418 als u de schenking van iemand anders krijgt. € 6.035 als u de schenking van uw ouders krijgt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op belastingdienst.nl

Kan ik 5000 euro pinnen bij Geldmaat?

Bij automaten van Geldmaat kun je 5 keer per dag geld opnemen tot maximaal 1250 euro per dag. Bij andere banken kun je 5 keer per dag geld opnemen tot maximaal 250 euro per dag.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op triodos.nl

Kan de Belastingdienst zomaar geld van je rekening halen?

Wanneer u een belastingschuld niet betaalt, kunnen wij geld afschrijven van uw bankrekening. Dit is een overheidsvordering.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op belastingdienst.nl

Waar let de Belastingdienst dit jaar extra op?

De belastingdienst zal extra controles uitoefenen op de volgende onderwerpen: eerste jaar kosten eigen woning. studiekosten/ scholingsuitgaven. hypotheekverhogingen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op belastingaangifteshop.nl

Wie kan er op mijn bankrekening inzien?

De bedrijven en instellingen die toegang kunnen krijgen tot uw bankrekening hebben een vergunning nodig van De Nederlandsche Bank. Onder andere de Autoriteit Persoonsgegevens houdt hier toezicht op. De bank controleert de vergunning voordat een bedrijf of instelling toegang krijgt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ikwoonleefzorg.nl