Kan je zien of iemand je berichten doorstuurt op WhatsApp?

Berichten die je doorstuurt en die niet je eigen uitgaande berichten zijn, worden weergegeven met het label Doorgestuurd voor jou en de ontvanger(s) van het bericht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Kun je een WhatsApp bericht doorsturen?

Tekstbericht doorsturen (Android)

Plaats uw vinger langere tijd op het bericht dat u wilt doorsturen. Als er een balk over het bericht verschijnt, is het appje geselecteerd. Tik rechtsboven op de pijl naar rechts. Tik op het gesprek (of de gesprekken) waarnaar u het bericht wilt doorsturen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op seniorweb.nl

Kun je een applicatie doorsturen?

Tik op Apps en apparaat beheren. Tik op het tabblad Overzicht naast Apps delen op Sturen. Selecteer welke apps je wilt delen. Tik op Sturen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Wat betekent vaak doorgestuurd op WhatsApp?

Wanneer een bericht echter is doorgestuurd via een keten van vijf of meer chats, oftewel: het is minstens vijf keer doorgestuurd nadat het is verzonden door de oorspronkelijke afzender, dan wordt het bericht gelabeld met het symbool van een dubbele pijl en de tekst Vaak doorgestuurd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Hoe kan je WhatsApp lezen zonder dat ze het zien?

Notification scherm
  1. Als je notificaties hebt ingesteld, komen er notificaties bovenin je scherm als je een bericht krijgt op WhatsApp en Facebook Messenger. ...
  2. Als je scherm vergrendeld is, komen alle berichten gewoon onder elkaar te staan en kun je zo even het gesprek lezen. ...
  3. Let op: voor iPhone!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dutchcowboys.nl

Blauwe vinkjes uitzetten in WhatsApp - uitleg

30 related questions found

Kun je zien of iemand op jouw WhatsApp kijkt?

Kan je zien of iemand op je Whatsapp kijkt? Je kunt op geen enkele manier zien wie jouw WhatsApp in de gaten houdt. WhatsApp heeft die functie simpelweg niet ingebouwd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dezaak.nl

Kan de politie je WhatsApp berichten lezen?

Chatdiensten als WhatsApp en Signal zijn standaard versleuteld en dat zou aftappen onmogelijk maken voor politie en inlichtingendiensten. De overheid onderzoekt nu de voor- en nadelen van een eventuele verplichte achterdeur in de chatapps.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Kan ik zien of mijn bericht is doorgestuurd?

Doorgestuurde berichten worden aangeduid met een label Doorgestuurd. Zo weet je of het bericht door je vriend of familielid is geschreven of dat het bericht oorspronkelijk van iemand anders kwam.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Hoe vaak kijkt iemand op mijn WhatsApp?

Er is geen enkele manier om te weten te komen of iemand naar je profiel op WhatsApp kijkt. De ontwikkelaars hebben een dergelijke functie simpelweg niet in de app gezet, en apps die beweren dat ze jou die info wel kunnen geven zijn onbetrouwbaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidworld.nl

Hoe kan iemand zien wat ik doe op WhatsApp?

Mijn contacten: alle contacten kunnen je statusupdates zien. Mijn contacten, behalve…: alleen de contacten in het adresboek van je telefoon, behalve de personen die je selecteert, kunnen je statusupdates zien. Alleen delen met…: alleen de contacten die je selecteert, kunnen je statusupdates zien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Kun je WhatsApp doorschakelen?

Als een bericht al is doorgestuurd, kun je het doorsturen naar maximaal vijf chats, waarvan maximaal één groepschat. Een bericht dat vaak is doorgestuurd, kun je maar naar één chat per keer doorsturen. Tik en houd in een individuele chat of groepschat het bericht ingedrukt dat je wilt doorsturen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Hoe stuur je iets door op WhatsApp?

Bericht in WhatsApp doorsturen (Android-toestel)

Selecteer een gesprek waarin het bericht staat dat u wilt doorsturen. Plaats uw vinger op het bericht dat u wilt doorsturen. Na enige tijd verschijnt een transparante blauwe balk. Tik rechtsboven op de pijl naar rechts.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op maxvandaag.nl

Hoe kan ik berichten doorsturen?

Een bericht doorsturen

Open de Berichten-app . Open een chat. Tik op een bericht en houd dit vast. Tik op Meer > Doorsturen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Waarom kan ik WhatsApp berichten niet doorsturen?

Als je zeker weet dat je telefoon is verbonden met het internet, zijn er mogelijk een aantal andere redenen waarom WhatsApp-berichten niet worden verzonden of ontvangen: Je telefoon moet opnieuw opgestart of uit- en aangezet worden. De contactpersoon naar wie je een bericht wilt sturen heeft je nummer geblokkeerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op whatsapp.com

Hoe WhatsApp bericht sturen zonder contact?

Met de WhatsApp-functie Klik en chat kun je met iemand chatten zonder dat je diens telefoonnummer hebt opgeslagen in het adresboek van je telefoon. Zolang je het telefoonnummer van deze persoon hebt en deze een actief WhatsApp-account heeft, kun je een link maken om een chat met hem of haar te starten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Waarom kan ik geen berichten doorsturen?

Zorg dat je provider sms-, mms- of RCS-berichten ondersteunt. Check je abonnement of beltegoed om te zien of dit genoeg is om berichten te sturen/ontvangen. Zorg dat je ontvangst hebt. Check of de vliegtuigmodus aanstaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Hoe kan iemand mijn WhatsApp meelezen?

Standaard zijn WhatsApp-berichten beveiligd met end-to-end-encryptie. Deze versleuteltechniek zorgt ervoor dat niemand de inhoud van berichten kan lezen, behalve de verzender en ontvanger. Ook WhatsApp, of moederbedrijf Facebook, dus niet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe kan je zien wie je profiel bekijkt?

Facebook geeft mensen niet de mogelijkheid om te zien wie hun profiel heeft bekeken. Externe apps bieden deze functie ook niet. Als je een app ziet die beweert deze functie wel te bieden, vragen we je de app te rapporteren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl-nl.facebook.com

Wat zien anderen als je WhatsApp chat verwijderd?

Je kunt je eigen kopie van de berichten die je hebt verzonden of ontvangen verwijderen van je telefoon. Dit heeft geen gevolgen voor de chats van je ontvangers. Je ontvangers zullen nog steeds de berichten zien in hun chatscherm.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Hoe zie ik dat een bericht afgeleverd is?

In het gespreksoverzicht zie je bij ieder verzonden bericht in het klein naast de tijd vinkjes staan. Als er één grijs vinkje staat wil dit zeggen dat bericht verzonden is maar nog niet afgeleverd, twee grijze vinkjes betekent: afgeleverd en als ze blauw zijn wil het zeggen dat bericht gelezen is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Hoe kan je zien of een bericht is afgeleverd?

In de standaard-berichtenapp van Android navigeer je via het menuknopje rechtsbovenaan naar INSTELLINGEN. Kies nu voor GEAVANCEERD en schakel de BEZORGINGSRAPPORTEN VOOR SMS in. Een vinkje toont nu aan dat een sms is aangekomen op de smartphone van de ontvanger.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op clickx.be

Heeft doorgestuurd?

Als je twijfelt, neem dan een werkwoord waarvan je de vormen zeker weet. Bijvoorbeeld: ik maak iets mee, jij maak-t iets mee, het is iets wat je meemaak-t. 'Doorstuurd' bestaat in geen enkele tijd. Het voltooid deelwoord is 'doorgestuurd' (want 'ik stuurde door' en dus 'Ik heb het doorgestuurd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op startpagina.nl

Kan iemand meelezen op mijn telefoon?

Hackers kunnen op je smartphone heel wat schade aanrichten. Als jij je toestel niet goed genoeg beveiligt, door bijvoorbeeld de nieuwste updates te installeren of niet op te letten waar je op tikt, dan kunnen hackers zo meeluisteren met je gesprekken, je geld stelen of met je camera meekijken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Kan de politie verwijderde berichten terughalen?

Inmiddels is duidelijk dat de politie door de kroongetuige verwijderde chatgesprekken heeft kunnen terughalen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op parool.nl

Kan de politie meekijken op je telefoon?

De officier van justitie kan voor het onderzoek naar een misdrijf in bepaalde gevallen de politie opdracht geven om telefoongesprekken af te luisteren en op te nemen of ander elektronisch verkeer te onderscheppen (denk aan e-mail, sms, WhatsApp en Facebook Messenger).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op om.nl