Kun je tv kijken zonder mediabox?

Als je Ziggo Replay TV, Uitzending gemist, Ziggo On Demand of een extra zenderpakket, zoals Ziggo Sport Totaal of Fox Sports wil bekijken, dan heb je daar wel een CI+ Module of mediabox voor nodig. Met digitale televisie zonder kastje heb je een selectie van de digitale zenders uit het Kabel TV pakket.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziggo.nl

Hoe kan je tv kijken zonder kastje?

Tv-kijken zonder kastje met een Chromecast

Dit is een dongel die je in de HDMI-ingang van je smart-tv plaatst. Mooi uit het zicht dus. Deze verbind je met de wifi-verbinding bij je thuis. Daarna kun je vanaf je telefoon, tablet of computer beeld streamen naar je televisie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Heb je een tv box nodig?

Je hebt geen TV Box meer nodig om je favoriete programma's te bekijken. De enige uitzondering is dat je op Apple TV en Android TV geen Adult zenders kunt bekijken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Wat heb je nodig om digitale televisie te kunnen ontvangen?

Hiervoor heeft je televisie een ingebouwde DVB-C tuner en een CI+ aansluiting nodig. Ook is het belangrijk dat je zeker weet dat je tv geschikt is voor de smartcard en de CI+ module van je provider.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Kan je KPN TV kijken zonder kastje?

Wil je tv-kijken op je tv in huis zonder gebruik te maken van de KPN tv-ontvanger en kabels? Download dan de KPN Smart TV app. Deze is beschikbaar voor televisies van Samsung, LG (bouwjaar 2017 of nieuwer) en Android TV (Beta). Zorg ervoor dat je apparaat is verbonden met je thuisnetwerk en je bent klaar om te gaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

TV kijken in de camper zonder chromecast of streamen

22 related questions found

Hoe kan je tv kijken via wifi?

Via een stabiele internetverbinding volg je dan gewoon live alle zenders. Zo hebben sommige tv-aanbieders een Smart TV-app. Deze installeer je op je Smart TV, waarna je vanaf hier direct een programma kunt aanklikken. Ook hebben sommige tv-aanbieders een speciale tv-app.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tele2.nl

Hoeveel gratis tv ontvangers KPN?

Afhankelijk van de beschikbare internetsnelheid kun je maximaal 6 tv-ontvangers voor Interactieve TV aansluiten. Je kunt extra tv-ontvangers bestellen via MijnKPN.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Kan ik nog tv kijken via de kabel?

Er zijn weinig providers die televisie via de kabel aanbieden in Nederland. Sterker nog, het zijn er twee, namelijk Ziggo en Delta. Delta levert bovendien alleen kabelinternet in Zeeland, in andere provincies verloopt dit via het glasvezelnetwerk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op providercheck.nl

Kunnen alle tv digitaal ontvangen?

Je herkent geschikte tv's aan de vermelding DVB-C (kabel), DVB-T (ether) en DVB-S (satelliet). Bij sommige providers is extra certficering door de provider nodig. Bij Caiway en Ziggo kun je een deel van de digitale zenders ongecodeerd ontvangen, zonder extra apparatuur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Kan ik digitale tv kijken zonder internet?

Met de tv-ontvanger kun je in overal huis draadloos tv-kijken, vanuit elke ruimte waar je maar wilt. Er is namelijk ook geen internet vereist en je kijkt dus tv zonder internet.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op digitenne.kpn.com

Wat is de goedkoopste manier om tv te kijken?

Kies dan niet voor Videoland, Netflix of Pathé Thuis, maar voor Canal Digitaal of NLZiet. Kijk je alleen Nederland 1, 2 of 3? Kies dan voor NPO Start (gratis) of NPO Plus, waarmee je ook programma's kunt terugkijken. Hiermee kan je goedkoop tv kijken wanneer jou het uitkomt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op prijsvergelijken.nl

Wat kost een TV Box per maand?

Je betaalt enkel een maandelijkse huur van € 9,99. Voor de huur van een extra box betaal je € 4,82/maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op www2.telenet.be

Hoe kan ik Ziggo kijken zonder abonnement?

Internet zonder TV abonnement is niet mogelijk bij Ziggo. Verder ontvangt u met Ziggo Go alleen de zenders die bij uw abonnement horen, dus geen abonnement: geen zenders. Het minimum TV abonnement is TV Kabel, alleen de niet gecodeerde zenders.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op community.ziggo.nl

Hoe krijg ik mijn tv van analoog naar digitaal?

Ga naar de zenderinstellingen van je televisie. Deze vind je in het instellingenmenu. Kies voor 'Automatisch afstemmen' of 'Automatisch instellen'. Kies vervolgens de optie Kabel, zodat de televisie zelf zoekt naar een signaal voor digitale kabeltelevisie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.be

Kan ik digitale tv kijken op een analoge TV?

Om uw analoge TV geschikt te maken voor digitale TV kunt u een digitale decoder aanschaffen. Met dit kastje bij uw TV ontvangt u meer zenders in hogere kwaliteit. Let bij de aanschaf op of de decoder geschikt is voor digitale TV (DVB-C).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op plinq.nl

Hoe lang kan ik nog analoge tv kijken?

Wanneer wordt het analoge signaal in mijn gemeente stopgezet? Vanaf maart 2021 worden alle gemeenten één voor één afgeschakeld. Klanten krijgen één maand op voorhand alle info over welke stappen ze moeten ondernemen. Er zullen ook informatiebanners op het scherm verschijnen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radio2.be

Is kabel tv gratis?

Je kunt gratis digitaal tv-kijken zonder abonnement. Dan kijk je op kabel tv gratis naar NPO 1, NPO 2, NPO 3 en alle regionale zenders. Maar er zijn ook manieren om zonder coax-kabel tv te kijken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op digitenne.kpn.com

Kan ik zonder coax kabel tv kijken?

De Chromecast en Apple TV zijn twee apparaatjes die je via HDMI aansluit op je televisie. Vervolgens kun je vanaf andere apparaten beeld afspelen op het grote scherm van je televisie. Op deze manier kun je online tv kijken. Ook hier is geen coax-aansluiting voor nodig, alleen een internetverbinding.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Heb je nog steeds een coax kabel nodig?

Bij de overgang naar glasvezel wordt geen gebruik meer gemaakt van COAX. Glasvezel gaat over in netwerkaansluitingen en deze gaan vervolgens naar de modem, router, settupbox, enzovoorts. Uw COAX-kabels zijn dan niet meer nodig, deze moeten vervangen worden door netwerkkabels.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op klusspullen.nl

Welke tv ontvanger krijg je bij KPN?

KPN heeft sinds oktober 2019 een nieuwe tv-ontvanger. De kleine Arris VIP5202 is ook geschikt voor 4K-beeld. Alle nieuwe klanten van Interactieve TV bij KPN krijgen deze tv-ontvanger in bruikleen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Wat doet de gratis monteur van KPN?

Dit is wat onze monteur altijd doet: Internet aansluiten en een wifiverbetering in je hele huis. De installatie van 1 tv-ontvanger, 1 pc of tablet en 1 vaste telefoon. Een storing oplossen die KPN veroorzaakt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Kun je met KPN draadloos tv kijken?

Met de KPN Smart TV app kunnen klanten van KPN draadloos tv-kijken. Zij hebben geen tv-ontvanger meer nodig; ideaal voor tv-kijken in kamers waar geen bekabeling ligt. De app is te downloaden in de appstore op de smart tv.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op overons.kpn

Wat kost tv kijken via wifi?

Tv kijken via provider

Voor interactieve tv betaal je bij deze providers tussen de €5,50 en €25 extra per maand. Afhankelijk van het pakket dat je kiest. Bij dsl- en glasvezelproviders zit tv niet standaard in het pakket. Voor tv betaal je dan zo'n €10 tot €25 euro extra per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Hoe sluit je tv aan op modem?

Pak een netwerkkabel en verbind de modem met de ontvanger. Zorg ervoor dat de ontvanger naast uw televisie staat. Met een HDMI-kabel sluit u vervolgens de ontvanger aan op de televisie. Sluit ook de voedingsadapter aan op de ontvanger en steek de stekker in het stopcontact.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mijnkluswijzer.nl

Kan ik alleen tv van Ziggo?

Met Kabel TV kijk je televisie zonder een ontvanger. Je hebt alleen een kabelaansluiting nodig. Wil je meer uit je tv halen, zoals pauzeren en terugkijken, on demand films of series kijken of extra zenderpakketten zoals Movies & Series XL of ESPN Compleet? Kies dan voor een Alles-in-1 pakket.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ziggo.nl