Wat gaat sneller kapot Samsung of iPhone?

Grote kans dat je dít toestel hebt. De iPhone staat bekend om zijn breekbaarheid, maar toch blijken het de nieuwste Samsungmodellen te zijn die het snelst breken als je ze laat vallen. Europese consumentenorganisaties hebben verschillende toestellen getest op vallen om te zien hoe snel ze kapot gaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

Wat gaat langer mee iPhone of Samsung?

Apple staat bekend om zijn goede batterijduur. Op papier lijkt het dat Samsung telefoons een betere batterijduur hebben, omdat er grotere batterijen in zitten dan iPhones. Maar de processor en batterij optimalisatie van iPhones is zodanig beter dat de batterijduur van een iPhone beter is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mobiel.nl

Welke telefoon gaat niet snel kapot?

De Doogee S55 is voor de klunzen die hun smartphone vaker laten vallen dan ze lief is. Iedereen met een barst in zijn scherm, effe opletten. Deze mobiel is namelijk niet kapot te krijgen. Zelfs water, ijskou en een shitload aan stof krijgt deze gepantserde smartphone er niet onder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fhm.nl

Welk merk telefoon gaat het langst mee?

De telefoon met de beste accuduur is de Motorola Moto G7 Power. Hij gaat zelfs twee keer zo lang mee als een gemiddelde smartphone! Dat hij zo lang mee gaat komt door zijn grote 5000mAh-accu en zuinige, maar weinig krachtige, chip van Qualcomm.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 2x2.nl

Is de camera van iPhone of Samsung beter?

Met de camera's maak je niet alleen foto's, maar natuurlijk ook video's. Bij de Samsung schiet je video's in 8K en bij de iPhone met 4K. Dankzij de 8K zijn je video's bij het Samsung vlaggenschip maar liefst vier keer scherper dan bij de iPhone. Het duurste model van Apple heeft wel een zogenoemde cinematic mode.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op digifotopro.nl

Telefoon snel leeg? NOOIT meer met deze 3 tips! | HANDIG

19 related questions found

Waarom iPhone en niet Samsung?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wie is rijker Samsung of Apple?

In 2021 genereerde Samsung meer dan $ 244 miljard aan inkomsten vergeleken met Apple's $ 365 miljard. In 2020 genereerde Samsung meer dan 206 miljard dollar aan inkomsten, vergeleken met Apple's meer dan $ 274 miljard.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fourweekmba.com

Wat is de levensduur van een Samsung?

De gemiddelde levensduur van een smartphone

De Consumentenbond schat de gemiddelde levensduur op 2,5 jaar. Andere bronnen geven aan dat een nieuwe smartphone 15 tot 18 maanden meegaat. De levensduur van je smartphone hangt af van hoe je met je toestel omgaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is de meest verkochte telefoon ooit?

Dat blijkt uit onderzoek van marktanalist Counterpoint Research. De iPhone 13 was vorig jaar wereldwijd de best verkochte smartphone, goed voor 28 procent van alle verkochte smartphones in 2022, en goed voor 5 procent van het totale aantal verkochte smartphones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat is het beste telefoon merk ter wereld?

Met de beste mobiele telefoon van dit moment wel! De Samsung Galaxy S23 Ultra is een high-end smartphone en een geweldige toevoeging aan het vlaggenschip van Samsung. Absoluut de nummer 1 smartphone van dit moment!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wat is de levensduur van een telefoon?

De afgelopen jaren zijn telefoons gemiddeld een stuk groter geworden. Een gemiddelde telefoon kan dus, afhankelijk van het formaat van jouw handen, nog best groot aanvoelen. Deze smartphones zijn zo'n 7 centimeter breed en 15,7 centimeter lang.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Hoe lang zit je gemiddeld op je telefoon?

Nederlanders besteden 5,5 uur per dag achter een scherm. Drie uur en 9 minuten worden aan een computer- of tabletscherm gespendeerd. De mobiele telefoon krijgt gemiddeld 2 uur en 21 minuten aandacht per dag. Daarmee blijft Nederland ver achter bij het wereldwijde gemiddelde van 7 uur schermtijd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op marketingfacts.nl

Wat gebeurt er als je te lang op je telefoon zit?

Teveel tijd op je telefoon doorbrengen heeft allerlei gevolgen, zoals: Je spreekt minder met vrienden af. Je aandacht/focus verschuift van het dagelijkse leven naar je telefoonscherm. Je gaat minder snel nog ergens heen, eigenlijk ben je aan het vervreemden van je omgeving.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op brijder.nl

Hoelang blijft een iPhone goed?

Waar we bij Android over twee tot drie jaar spreken is de duurzaamheid van een iPhone toch ook maar drie tot vier jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Waarom is Android beter dan Apple?

Google garandeert veiligheid over alle apps die je in de Store vindt. Anders dan bij iOS is het met Android mogelijk om apps buiten de Play Store om te downloaden. Let hierbij wel goed op, want Google heeft bij deze apps niet gecontroleerd of ze veilig zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is veiliger iPhone of Android?

Met een gesloten ontwikkelaarssysteem, een kleinere markt en strenge beveiligingsprotocollen voor appontwikkelaars is het iOS-besturingssysteem van iPhones van oudsher veiliger dan Android-apparaten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op avg.com

Wat is de sterkste telefoon ooit?

De sterkste telefoon ter wereld. De Sonim is een uitermate sterk toestel wat haast onverwoestbaar is. Het toestel kan dan ook tegen heftige stoten, tegen stof, is waterdicht en blijft het bij extreme temperaturen prima doen. Het toestel heeft ook een 2Megapixel camera ingebouwd en heeft ook een GPS unit in zich.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op d-d-s.nl

Wat is de best verkochte Samsung telefoon?

De Samsung Galaxy A12 was tevens de bestverkochte Android-smartphone van 2021 en kreeg ook een plekje in de 10 meest gelezen reviews van 2021 op Androidworld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidworld.nl

Wat is de oudste telefoon ter wereld?

Wij nemen je terug in de tijd, naar 1983 toen de allereerste mobiele telefoon gelanceerd werd: de Motorola DynaTAC 8000X. DynaTAC is een afkorting van Dynamic Adaptive Total Area Coverage. Erg draagbaar was het toestel niet, hij woog meer dan een kilo.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

Welke Samsung telefoon heeft de beste batterij?

Batterij Samsung Galaxy S23 Ultra

Uw nieuwe smartphone met beste batterij verdient natuurlijk ook het beste abonnement. Het is belangrijk dat u weet hoeveel u belt, internet en sms't per maand. Op basis van deze informatie kunt u een passend én voordelig abonnement kiezen!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Is Samsung goed?

Samsung heeft voor ieder budget wel een goede smartphone. Bij alle recente modellen zit je goed en veilig door het goede update beleid van Samsung. Voor een wat lager budget zijn de Galaxy A14 en A34 de beste optie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Is Samsung duurzaam?

Samsung gebruikt zijn innovatieve kracht in de strijd voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld door uit de oceanen gevist plastic een nieuw leven te geven en het te verwerken in Galaxy-producten. Het gaat om zogenaamd 'ocean-bound' plastic dat wordt gevonden in een straal van ongeveer 50 kilometer van de kust.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op duurzaam-ondernemen.nl

Waarom is de iPhone zo duur?

Waarom zijn Apple-producten zo duur geworden? De wereldwijde inflatie van Apple-producten lijkt vooral het gevolg te zijn van de sterke dollar. In de Verenigde Staten bleven de prijzen van verschillende Apple-producten namelijk gelijk – zoals bij de iPhone 14-serie en MacBook Pro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Waarom zou je een iPhone kopen?

Apple iPhone: gemakkelijk en veilig in gebruik

Apple's iOS is veelzijdig. Er zijn meer dan 1 miljoen apps beschikbaar voor je iPhone. Veiligheid staat daarbij voorop. Je downloadt enkel apps via de App Store en die apps worden door Apple gecontroleerd en goedgekeurd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke Samsung is vergelijkbaar met iPhone 13?

Samsung's nieuwste release is de Samsung Galaxy S22. Daarom zetten we speciaal voor jou alle specificaties op een rij om de Samsung S22 te vergelijken met Apple's nieuwste paradepaardje: de iPhone 13. Bekijk de verschillen en ontdek welke telefoon het beste bij jou past.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl