Wat gebeurt er als je iemand blokkeert?

Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten sturen. De functie Laatst gezien, je online status, statusupdates en wijzigingen aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Wat ziet iemand als je hem blokkeert?

Geblokkeerd contact

Deze zal niet te zien krijgen dat je deze geblokkeerd hebt, maar kan dit wel uit een aantal zaken afleiden. De persoon kan je wel nog berichten sturen, alleen jij zal ze niet meer ontvangen. Hierdoor krijgt de persoon geen aflever-vinkjes te zien bij het verzonden bericht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Kun je zien dat je geblokkeerd bent?

Als je een persoon belt die je geblokkeerd heeft hoor je maar één kiestoon gevolgd door de voicemail. Daarnaast kan ook direct de voicemail geactiveerd worden zonder dat deze voorafgaat aan een kiestoon. Let wel, als je direct de voicemail krijgt wil het niet altijd zeggen dat je geblokkeerd bent.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op appletips.nl

Wat gebeurt er als je blokkeert?

Wanneer u een telefoonnummer of contact blokkeert, kan deze u nog steeds bellen of een voicemail sturen, maar u ontvangt hiervan geen melding. Berichten die worden verzonden of ontvangen, worden niet afgeleverd. Het contact ontvangt ook geen melding dat het gesprek of bericht is geblokkeerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Wat krijgt een geblokkeerde beller te horen?

Wat gebeurt er als iemand je nummer blokkeert? Wanneer iemand jouw nummer heeft geblokkeerd, hoor je dit direct wanneer je probeert te bellen. Je krijgt dan namelijk maar één kiestoon te horen en vervolgens krijg je de voicemail.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mobilesupplies.nl

Hoe blokkeer je iemand op WhatsApp?

36 related questions found

Hoe zie je geblokkeerde bellers?

Als u, om welke reden dan ook, een lijst van uw geblokkeerde nummers wilt zien, hoeft u alleen maar de telefoon-app te openen en op het menupictogram met drie punten in de rechterbovenhoek te tikken en 'Geblokkeerd' te selecteren, tik nu op het tandwielpictogram voor instellingen in de bovenhoek.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pocket-lint.com

Kan je iemand bellen als hij je geblokkeerd heeft?

In het verlengde van het vorige signaal: onderling bellen kan niet meer. Wanneer je iemand via WhatsApp hebt geblokkeerd, kan diegene jou niet meer bellen. Dit geldt wederom ook omgekeerd: je kunt de ander niet via de chat-app bereiken. Let wel op, want via de 'gewone' Telefoon-app kan de ander jou nog wel bereiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Kan je berichten zien na deblokkeren?

Als je een profiel deblokkeert, kan dat profiel je berichten op Facebook bekijken die je openbaar hebt gedeeld. Het profiel wordt niet automatisch je vriend op Facebook. Als je weer vrienden wilt worden met een profiel dat je hebt gedeblokkeerd, moet je dat profiel een vriendschapsverzoek sturen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl-nl.facebook.com

Kan je iemand zijn profielfoto zien als hij je geblokkeerd heeft?

4. Profielfoto op slot – Tot slot: de geblokkeerde kan niet langer updates van je profielfoto op WhatsApp zien. Wanneer jij een nieuwe foto uploadt kunnen 'normale' contacten deze zien, maar je geblokkeerde niet. Hij of zij ziet nog steeds de profielfoto die je had toen je diegene blokkeerde.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Waarom zou je iemand blokkeren?

De reden waarom je vrouw je blokkeert ligt vaak in het feit dat ze ontdekt heeft dat je tegen haar hebt gelogen, haar teleurgesteld hebt of dat je haar gekwetst hebt. Je blokkeren is haar manier om afstand van jou te nemen en is een duidelijk signaal dat er iets niet goed zit in jullie relatie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op effectieveman.nl

Hoe kan je zien wie je geblokkeerd hebt?

Ga naar je pagina en tik op Meer. Tik op Instellingen bewerken. Tik op Personen en andere pagina's. Tik op Geblokkeerde personen en pagina's.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl-nl.facebook.com

Waarom blokkeert iemand je op WhatsApp?

Als je geen berichten, oproepen en statusupdates van bepaalde contacten meer wilt ontvangen, kun je deze blokkeren. Je kunt contacten ook rapporteren als je van mening bent dat ze problematische inhoud of spam sturen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op whatsapp.com

Hoe kan je zien als je geblokkeerd bent op WhatsApp?

WhatsApp meldt dat er een aantal aanwijzingen zijn die aangeven of je geblokkeerd bent door iemand. We hebben de aanwijzingen voor je op een rijtje gezet: Je kunt in de chat van een contact niet langer de informatie 'Laatst gezien' of de status 'Online' zien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op radar.avrotros.nl

Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op je Telefoon?

Callblocker op Android

Een dergelijke app zorgt er niet alleen voor dat een contactpersoon wordt verwezen naar de voicemail, maar ook dat de oproep helemaal niet meer binnenkomt. Met bijvoorbeeld 'Oproepblokkade' kun je een zwarte lijst aanmaken, maar ook een witte lijst bijhouden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op youfone.nl

Kun je voicemail inspreken als je geblokkeerd bent?

Als je een telefoonnummer blokkeert in je toestel, zorg je ervoor dat, als dit nummer binnen komt, deze meteen wordt doorgeschakeld. Als je voicemail aan staat, komt deze dus hier terecht. Helaas is het dus niet mogelijk om dit te voorkomen, alleen als je de voicemail uitschakelt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op community.ben.nl

Kan je geblokkeerde berichten zien op iPhone?

Hoe geblokkeerde berichten op de iPhone te zien «Is het mogelijk om geblokkeerde berichten op je iPhone te zien?» Het antwoord is nee. Als je namelijk iemands telefoonnummer hebt geblokkeerd, ontvang je namelijk geen telefoontjes of sms'jes meer van hem/haar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Kan iemand die mij geblokkeerd heeft mijn berichten lezen?

Berichten: je berichtengeschiedenis met een profiel dat je hebt geblokkeerd blijft in je Postvak IN staan. Als het geblokkeerde profiel heeft deelgenomen aan een gesprek met een groep vrienden, kun je mogelijk de chatberichten bekijken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl-nl.facebook.com

Kan iemand het zien als je hem verwijderd op WhatsApp?

Het beste antwoord

Nee, dit kun je niet zien.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op startpagina.nl

Kan je berichten sturen naar iemand die je geblokkeerd heeft?

Nee. Wanneer een telefoonnummer geblokkeerd is dan worden alle oproepen, facetime gesprekken en berichten van dat nummer tegengehouden. Als jij die persoon een bericht wilt sturen kan je dat het beste per post doen, en de envelop dan door iemand laten schrijven wiens handschrift zij niet kent.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op startpagina.nl

Hoe lang duurt WhatsApp blokkade?

Deze bans beginnen vaak met 24 uur, de app kan dan simpelweg niet meer gebruikt wordt. Staat de alternatieve versie er nog steeds op na deze periode, dan volgt direct een langere blokkering van 48 of 72 uur. Dit blijft zo doorgaan totdat je de juiste versie installeert, maar ook de rest verwijdert.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidworld.nl

Kan je iemand blokkeren via berichten?

Blokkeren via een sms: open een sms van het contact dat je wilt blokkeren. tik op Meer opties. Mensen en opties. [Nummer] blokkeren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Wat gebeurt er als je een nummer blokkeert Whatsapp?

Geblokkeerde contacten kunnen je niet meer bellen of berichten sturen. De functie Laatst gezien, je online status, statusupdates en wijzigingen aan je profielfoto zijn niet meer zichtbaar voor geblokkeerde contacten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op faq.whatsapp.com

Wat betekent 1 keer overgaan en dan voicemail?

Als je telefoon direct doorschakelt naar de voicemail is waarschijnlijk de Niet Storen-functie op je toestel actief. Met 'Niet storen' schakel je geluid uit voor oproepen, waarschuwingen en meldingen die je ontvangt terwijl je telefoon vergrendeld is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op community.vodafone.nl

Waarom kan ik 1 persoon niet bellen?

Als je bepaalde personen niet kunt bellen, kan het zijn dat ze niet bereikbaar zijn. Wat ook kan is dat je het bewuste telefoonnummer per ongeluk geblokkeerd hebt. Controleer dat in je telefoon. Het staat meestal in het menu 'Contacten'.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op simyo.nl

Kan je iemand blokkeren op je Telefoon?

Met jouw Android telefoon blokkeer je heel eenvoudig onbekende telefoonnummers. Selecteer het nummer dat je wil blokkeren uit je oproeplijst, druk op gegevens, gevolgd door: nummer blokkeren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op samsung.com