Wat is de beste iPhone ter wereld?

De iPhone 13 Pro Max is de beste en meest interessante variant van Apple's iPhone 13-serie, met als absoluut hoogtepunt de batterijduur. Dit apparaat houdt het uren vol op één cyclus. Hoewel er toestellen zijn met een nog betere batterijduur, is dit bij uitstek de beste iPhone op dat gebied.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op global.techradar.com

Wat is momenteel de beste iPhone?

De iPhone 14 Pro modellen zijn de beste toestellen van Apple op dit moment.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is de meest gebruikte iPhone?

De iPhone 13 was vorig jaar wereldwijd de best verkochte smartphone, goed voor 28 procent van alle verkochte smartphones in 2022, en goed voor 5 procent van het totale aantal verkochte smartphones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Welke iPhone is beter 13 of 14?

De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 13 en 14

Zo heeft de iPhone 14 een groter werkgeheugen (6 GB vs. 4GB), een grotere batterij (3.279 mAh vs. 3.227 mAh) en een nóg helderder display dan de iPhone 13. Verder zijn de camerasensoren van de iPhone 14 lichtsterker, waardoor ze beter presteren bij weinig licht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Welke iPhone is beter 12 of 13?

De voornaamste reden waarom de iPhone 13 beter is dan de iPhone 12, is het verbeterde camerasysteem. Zo heeft de iPhone 13 grotere lenzen en verbeterde beeldstabilisatie, hierdoor zijn foto's altijd scherp. Ook de batterijduur van de iPhone 13 is beter, deze gaat 2,5 uur langer mee dan die van de iPhone 12.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Here’s Which iPhone You Should Buy

32 related questions found

Is iPhone 13 Beter dan 11?

Conclusie. Apple iPhone 13 (mini) is een beter toestel dankzij de krachtigere A15 Chip, het scherpere en extra valbestendige OLED scherm, de betere camera's en 5G ondersteuning. Maakt dat je allemaal niet uit en hoef je niet het nieuwste, dan is iPhone 11 ook een goed toestel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is de iPhone 13 al goedkoper?

Bij de lancering van de iPhone 13 was de adviesprijs van de 128GB variant 909 euro. Inmiddels zijn de prijzen flink gedaald waardoor je momenteel bij Bol.com al een nieuwe iPhone 13 koopt voor 759 euro. Dat is een besparing van maar liefst 150 euro!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Is de iPhone 14 waard?

Het mag geen verrassing zijn dat ook dit jaar de iPhone 14 Pro en Pro Max onze Excellent-award ontvangen. De toestellen weten op praktisch elk punt goed mee te komen met de concurrentie en hem zelfs voorbij te streven. Daar betaal je wel voor.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Hoeveel gaat de iPhone 13 kosten als de iPhone 14 uitkomt?

Release en prijs

Dat is 210 euro meer dan de iPhone 13 mini vorig jaar. De iPhone 14 Plus kost vanaf 1169 euro, en dat is ongeveer evenveel als de 13 Pro vorig jaar. De 14 Pro begint bij 1329 euro, de Pro Max bij 1479 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Waarom de iPhone 14?

De nieuwste premium telefoon van Apple heeft alles goed voor elkaar. Van de luxe en duurzame afwerking tot de camera's en het display, het is de beste telefoon van Apple tot nu toe en onze beste keuze om aan te bevelen. Maar als je groot wilt zijn, is de iPhone 14 Pro Max de beste.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pocket-lint.com

Wat maakt een iPhone zo duur?

Door personeelstekort kan er minder geproduceerd worden, waardoor er schaarste heerst. En schaarste voert de prijs op, zoals dat in marktwerking gaat. Bovendien is er bij de productie sprake van stijgende energiekosten, wat het fabriceren van een iPhone ook weer duurder maakt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Hoeveel jaar met een iPhone?

Met een iPhone profiteer je tot 5 jaar na de release van het toestel van de nieuwste iOS updates. Dat maakt iPhone duurzaam en zorgt ervoor dat je ook met een wat ouder toestel lang uit de voeten kunt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke iPhone maakt de mooiste foto's?

1. Apple iPhone 14 Pro Max. Op de vraag "welke iPhone heeft de beste camera?" is de Apple iPhone 14 Pro Max het antwoord.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dustin.nl

Is iPhone 11 Beter dan 12?

De iPhone 12 is zonder enige twijfel een beter toestel dan de iPhone 11. Het heeft in vergelijking tot de iPhone 11 een veel beter scherm en is sneller door zijn vernieuwde A14 Bionic chip. Ook heeft de iPhone 12 betere software om nog mooiere foto's te maken, vooral in het donker.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Is iPhone beter of Samsung beter?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Is de iPhone 13 echt het geld waard?

De iPhone 13 Pro heeft een geschatte verkoopwaarde tot €840,-. Hoeveel is mijn iPhone 13 waard? De iPhone 13 heeft een geschatte verkoopwaarde tot €625,-.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Waarom is de iPhone 13 Pro niet meer te koop?

Elke introductie van nieuwe iPhones gaat gepaard met het stopzetten van de verkoop van een aantal oudere modellen. Dit jaar haalt Apple vier oudere iPhone-modellen uit de handel. Dat betekent enkel dat ze niet meer via de officiële Apple Store te krijgen zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op businessinsider.nl

Waar is iPhone 14 het goedkoopste?

Hier is de iPhone 14 momenteel het goedkoopst: iPhone 14 (128 GB): 865 euro bij Amazon. iPhone 14 (128 GB): 868 euro bij Belsimpel. iPhone 14 (128 GB): 868 euro bij Mobiel.nl.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is de iPhone 14 beter dan de 12?

De iPhone 12 maakt dan ook foto's en video's van zeer goede kwaliteit. De iPhone 14 heeft de nieuwere en daardoor iets betere camera's. Met een iets betere sensor, beeldstabilisatie en de Photonic Engine heeft de refurbished iPhone 14 de beste kaarten in huis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.be

Is de iPhone 13 Pro beter dan de iPhone 14?

Apple heeft de iPhone 14 Pro in vergelijking met de iPhone 13 Pro op een aantal punten verbeterd. De verbeteringen zien we vooral bij het scherm, de camera, batterij, chip en natuurlijk de prijs.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Waarom is iPhone 14 duurder in Nederland?

Tot slot is er nog een hele praktische reden waarom de iPhone in Nederland duurder is dan in Amerika: belasting. Of liever gezegd, het ontbreken daarvan. In Amerika prijst Apple de iPhone namelijk aan zonder inbegrip van sales tax, vergelijkbaar met onze btw.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Wat kost een iPhone 13 in Amerika?

Dat is voor Nederlanders (en Europeanen in het algemeen) altijd jammer, want de bedragen die wij uiteindelijke moeten aftikken liggen altijd hoger. De iPhone 13 kost in de Verenigde Staten bijvoorbeeld 799 dollar, terwijl Nederlanders 909 euro betalen (omgerekend zo'n 1050 dollar).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Hoe duur is de iPhone 1?

De eerste iPhone ging oorspronkelijk voor 599 dollar over de toonbank. Twee maanden later zakte de prijs al naar 399 dollar. Wil je er vandaag de dag één kopen, dan kun je diep in de buidel tasten. Op eBay werd vandaag een eerste generatie iPhone (geseald) verkocht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Waarom is iPhone duurder bij Apple zelf?

Waarom zijn Apple-producten zo duur geworden? De wereldwijde inflatie van Apple-producten lijkt vooral het gevolg te zijn van de sterke dollar. In de Verenigde Staten bleven de prijzen van verschillende Apple-producten namelijk gelijk – zoals bij de iPhone 14-serie en MacBook Pro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl