Wat is het verschil tussen de iPhone 13 en 14?

De belangrijkste verschillen tussen de iPhone 13 en 14
Zo heeft de iPhone 14 een groter werkgeheugen (6 GB vs. 4GB), een grotere batterij (3.279 mAh vs. 3.227 mAh) en een nóg helderder display dan de iPhone 13. Verder zijn de camerasensoren van de iPhone 14 lichtsterker, waardoor ze beter presteren bij weinig licht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mediamarkt.nl

Welke telefoon is beter iPhone 13 Pro of iPhone 14?

De grootste verschillen zijn het scherm en wat er onder de motorkap zit. iPhone 14 Pro (Max) heeft geen notch meer en een handig always-on scherm. Door de A16 chip is het toestel energiezuiniger en sneller dan iPhone 13 Pro (Max).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is er nieuw bij iPhone 14?

Dankzij een nieuwe dual-core versnellingsmeter die G-krachten tot 256 G kan meten en een nieuwe gyroscoop met hoog dynamisch bereik, kan Crashdetectie op iPhone nu ernstige auto-ongelukken detecteren en automatisch hulpdiensten inschakelen wanneer gebruikers bewusteloos zijn of hun iPhone niet kunnen pakken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apple.com

Is de iPhone 14 zijn geld waard?

De iPhone 14 Pro is een van de beste smartphones op dit moment. Je kunt er bijna alles mee doen wat je wil. Toch kan het beter zijn om misschien wel te wachten op de opvolger: de iPhone 15 Ultra.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op onemorething.nl

Is de iPhone 13 even groot als iPhone 14?

iPhone 13 is even groot als iPhone 14, namelijk 6,1 inch. Wil je een kleinere smartphone, dan kies je voor iPhone 13 mini van 5,4 inch. Dit is het kleinste toestel. De notch voor de selfiecamera is bij iPhone 13 verkleind, zodat hij minder opvalt en je een groter scherm hebt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Review: iPhone 14 geen aanrader, 14 Pro wel

29 related questions found

Wat is de beste iPhone op dit moment?

De beste iPhone van 2023

De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Wat gaat de iPhone 13 kosten als de 14 uit is?

#1 Prijs: de iPhone 13 is een stuk goedkoper, voor bijna dezelfde mogelijkheden. De iPhone 13 heeft momenteel een adviesprijs van €909,- ten opzichte van €1.019,- voor de iPhone 14. Dat is al een verschil van ruim €100,-.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Waarom is de iPhone 14 zo duur?

Door personeelstekort kan er minder geproduceerd worden, waardoor er schaarste heerst. En schaarste voert de prijs op, zoals dat in marktwerking gaat. Bovendien is er bij de productie sprake van stijgende energiekosten, wat het fabriceren van een iPhone ook weer duurder maakt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Is de iPhone 14 beter dan de 12?

De iPhone 14 heeft de nieuwere en daardoor iets betere camera's. Met een iets betere sensor, beeldstabilisatie en de Photonic Engine heeft de refurbished iPhone 14 de beste kaarten in huis.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op forza-refurbished.be

Is de iPhone 14 goed?

iPhone 14 is een compleet toestel waar alles op zit. Goede camera's, een scherm van hoge kwaliteit en een batterijduur voor een dag. Als je iPhone 11 of ouder hebt, dan is een upgrade de moeite waard. Daarnaast is er dankzij iPhone 14 Plus een extra keuze als je een groot scherm en een langere batterijduur wil.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke iPhone 14 moet ik kopen?

Alle toestellen uit de iPhone 14 serie horen bij de beste smartphones van dit moment. Vind je een groot scherm fijn? Ga dan voor iPhone 14 Plus of 14 Pro Max. Als je een compacter model zoekt met de beste camera's, het felste scherm en de nieuwste processor, kies dan iPhone 14 Pro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Kan een iPhone 14 onder water?

Deze iPhone-modellen zijn spat-, water- en stofbestendig en zijn getest onder gecontroleerde laboratoriumomstandigheden: iPhone 14. iPhone 14 Plus. iPhone 14 Pro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.apple.com

Welke iPhone 14 past bij mij?

De iPhone 14 Plus is dan de beste keuze voor je. Met 6,7 inch is hij een stuk groter dan de normale iPhone 14. Dit maakt de telefoon ideaal om series op te bingen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tele2.nl

Waarom is de iPhone 13 Pro duurder dan de 14 Pro?

iPhone 14 Pro voor dezelfde prijs als iPhone 13 Pro

Dit in tegenstelling tot de iPhone 14 Pro, want die heeft in vergelijking met de iPhone 13 Pro maar een beperkt aantal verbeteringen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Wat is het verschil tussen iPhone 13 Pro en 14 pro?

De iPhone 13 was voorzien van een A15 Bionic Chipset. De iPhone 14 Pro is, wordt geleverd met een A16 chipset. Dit zorgt ervoor dat de iPhone 14 Pro nog sneller is en soepeler switcht tussen apps.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Is de iPhone 13 een goede telefoon?

De iPhone 13-serie bestaat uit vier fantastische smartphones waarmee je nog vele jaren vooruit kunt. Voor de meeste mensen is met name het Pro-model zelfs behoorlijk overkill qua specificaties. Apps laden razendsnel, de camera presteert bovengemiddeld goed en de accu gaat langer mee dan ooit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Waarom geen iPhone 14 kopen?

Je mist Pro-functies

Met zijn 1169 euro is de iPhone 14 Plus ongeveer net zo duur als de Pro-iPhones van 2022 en eerder, zoals de iPhone 13 Pro. Maar geavanceerde functies ontbreken. Je mist bijvoorbeeld een telelens om goed te zoomen en een ProMotion-scherm dat het display sneller ververst en energiezuiniger maakt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Waarom is de iPhone 13 goedkoper dan de iPhone 12?

De iPhone 13 heeft een zuinigere chip en grotere accu. Hiermee gaat de iPhone 13 tot 1,5 uur langer mee op een volle batterij dan de iPhone 12. Daarnaast wordt de goedkoopste variant van de iPhone 13 nu met 128 GB aan opslag geleverd. Dat is twee keer zoveel als de 64 GB die de goedkoopste iPhone 12 aan boord heeft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vodafone.nl

Is iPhone 12 of 13 beter?

De voornaamste reden waarom de iPhone 13 beter is dan de iPhone 12, is het verbeterde camerasysteem. Zo heeft de iPhone 13 grotere lenzen en verbeterde beeldstabilisatie, hierdoor zijn foto's altijd scherp. Ook de batterijduur van de iPhone 13 is beter, deze gaat 2,5 uur langer mee dan die van de iPhone 12.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fixje.nl

Hoelang gaat de iPhone 13 nog mee?

Een iPhone is gemaakt om minimaal 5 jaar mee te gaan. Dit is aanzienlijk langer dan een Android toestel, dat doorgaans wordt gemaakt om maar zo'n 2 á 3 jaar mee te kunnen gaan. Maar let op: dit betekent niet dat je onbeperkt alle nieuwe software updates kunt laten uitvoeren. Wil jij een nieuwe iPhone kopen?

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ipadleren.be

Waarom Samsung beter is dan iPhone?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Is de iPhone 13 je geld waard?

iPhone 13 of iPhone 13 mini

De iPhone 13 en iPhone 13 mini zijn wat ons betreft de iPhones met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn vrijwel hetzelfde als de iPhone 14 (Plus), maar honderden euro's goedkoper.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is de iPhone 15 al uit?

De daadwerkelijke iPhone 15 release date is dan op vrijdag een week later, dus 22 september 2023. De iPhone 15 wordt geleverd met iOS 17 – de aankondiging van die update is al op 5 juni tijdens de WWDC 2023.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Waar is iPhone 14 het goedkoopst?

Hier is de iPhone 14 momenteel het goedkoopst: iPhone 14 (128 GB): 865 euro bij Amazon. iPhone 14 (128 GB): 868 euro bij Belsimpel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl