Wat verdien je bij de Primera?

Hoeveel geld kan ik per uur verdienen als primera in Nederland? Gemiddeld verdienen deze specialisten in Nederland ongeveer € 18,43 per uur. Dit bedrag varieert echter afhankelijk van de specifieke ervaring en vaardigheden van een primera.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.jooble.org

Hoeveel verdien je met een Primera?

Gemiddelde Primera Coevering-Parttime Verkoopmedewerker (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer € 1.849, hetgeen 8% onder het landelijk gemiddelde is. Salaris-informatie komt van 5 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

Wat verdien je als danser?

De meerderheid van Dansers en choreografen verdient een salaris tussen € 1.593 en € 4.309 per maand in 2023. Een maandloon voor beginnende Dansers en choreografen varieert van € 1.593 tot € 2.604.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op loonwijzer.nl

Wat verdient een gemiddelde profvoetballer?

Het salaris voor een voetballer in de eerste divisie ligt tussen de € 1800,- en € 4000,- bruto per maand. Het salaris voor een voetballer in de eredivisie ligt veel hoger en loopt op tot gemiddeld € 291.000 bruto per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nationaleberoepengids.nl

Wat verdient een scout bij Ajax?

Een functie per direct t/m juni (met eventueel kans op verlenging); Een functie voor 32 uur per week (maandag vaste werkdag); Een brutomaand salaris van €2300,- per maand obv 40 uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op youngcapital.nl

Wat verdien je? - RTL BOULEVARD

38 related questions found

Wie is de rijkste profvoetballer?

Messi, Ronaldo en Neymar kunnen de grootste verdieners zijn, maar hun nettowaarde ligt ver onder de rijkste voetballer ter wereld. Faiq Bolkiah - zoon van de prins van Brunei - met een geschatte waarde van 18,7 miljard euro, is een klasse apart en de rijkste voetballer ter wereld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op voetbalzone.nl

Wat verdient een dansdocent per uur?

Lees ook ons artikel over een eerlijke uurtarief voor dansdocenten. Wij berekenden op basis van de Nederlandse cao Toneel en Dans 2020 dat freelance dansdocenten minimaal € 42,67 per uur horen te verdienen. Sinds 2022 is dat minimaal € 47,43 per uur!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dansers.nu

Wat kost een dansleraar per uur?

De meeste dansdocenten verdienen € 30 per uur

Aan ons onderzoek deden 140 dansdocenten mee, waarvan de meesten een hbo bachelor hebben afgrond (63,7%) of een mbo bachelor (21,5%).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dansdocent.nu

Hoeveel verdien je als 15-jarige bij de Action?

Als je als 15-jarige gaat werken bij Action is het salaris € 3,57 bruto per uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op youngcapital.nl

Hoeveel verdien je per uur in een winkel?

Gemiddeld verdienen winkelmedewerkers die via Randstad aan het werk zijn €10,78 euro per uur. Wanneer je fulltime in dienst bent, verdien je gemiddeld €1.868 bruto per maand. Meer weten over wat je gaat verdienen als winkelmedewerker?

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op randstad.nl

Hoeveel verdient een starter netto?

Hoeveel verdient een Hbo starter in Nederland? Het gemiddelde hbo starter salaris in Nederland is € 31.200 per jaar of € 16,00 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 29.400 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 36.000 per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.talent.com

Hoeveel verdien je als je 12 bent?

Er is geen minimumloon vast gesteld voor 12-jarige. Volgens de wet mag je namelijk pas écht werken als je 13 jaar bent. Dat betekent dus dat je helemaal zelf mag bepalen hoeveel je per uur gaat verdienen. Natuurlijk is het verstandig om niet téveel te vragen, anders kom je nooit aan een bijbaan als 12-jarige.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op studentjob.nl

Hoeveel geld verdien je met lassen?

Als fulltime BMBE-lasser verdien je gemiddeld zo'n 2.142 euro bruto per maand. Per jaar is dat 27.760 euro bruto, wanneer je 40 uur per week werkt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op randstad.nl

Wat is de best betaalde supermarkt?

Wel komt uit onderzoek dat de Albert Heijn het beste betaald van alle supermarkten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op beam.eo.nl

Hoeveel verdien je als parkeerwachter?

Ook ervaring speelt een rol bij deze functie. Naarmate je langer als parkeerwachter werkt, zie je dat terug aan je salaris. Het parkeerwachter salaris van starters ligt in 2023 rond de€ 1.700 bruto per maand en dit kan door ervaring oplopen tot zo'n € 2.100 per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op career.jobbird.com

Hoeveel verdien je in de hotel?

Hoeveel verdient een Hotels in Nederland? Het gemiddelde hotels salaris in Nederland is € 25.350 per jaar of € 13,00 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 22.313 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 35.200 per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.talent.com

Welke opleiding heb je nodig om dansdocent te worden?

De hbo-opleiding Docent Dans is een breed georiënteerde vakopleiding. Je leert op een creatieve en analytische manier danstechnieken te combineren en choreografieën te ontwikkelen. Ook doe je de nodige didactische vaardigheden op, waardoor je dansers vertrouwen geeft en het beste uit hen naar boven kunt halen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op carrieretijger.nl

Hoe word ik danslerares?

Wat kun je worden? Heb je de HBO-opleiding Docent Dans afgerond dan beschik je hierna over een eerstegraads lesbevoegdheid. Daarmee kun je aan de slag als dansdocent op muziekscholen, balletscholen of kunstcentra. Maar ook in het basisonderwijs of middelbaar onderwijs kun je een baan vinden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dansmagazine.nl

Wie is rijker Ronaldo of Mbappé?

In tegenstelling tot Mbappé genereerde de 35-jarige Argentijn een substantieel deel van zijn inkomen door sponsorcontracten, maar liefst 56,3 miljoen euro. De top 3 wordt gecompleteerd door Cristiano Ronaldo. De Portugees zag zijn vermogen in een jaar tijd met 102,4 miljoen euro aangevuld worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ad.nl

Wie is er rijker Messi of Ronaldo?

Volgens Forbes was Messi vorig jaar de best betaalde atleet met een brutowinst van 121 miljoen euro. Terwijl zijn aartsrivaal Ronaldo derde staat achter Messi en NBA-superster LeBron James - 113 miljoen euro - en 107 miljoen euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op m.voetbalzone.nl

Wie is de rijkste man in Nederland?

Bovenaan die lijst staat de familie Brenninkmeijer, bekend van kledingwinkelketen C&A, die goed is voor 24 miljard euro. Carvalho-Heineken, al sinds jaar en dag de aanvoerster van de lijst van 's lands rijkste personen, zag haar vermogen met iets meer dan 5 procent dalen tot 12,8 miljard euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op taxlive.nl