Wat verdien je met Yachting?

Hoeveel verdient een Yacht in Nederland? Het gemiddelde yacht salaris in Nederland is € 38.400 per jaar of € 19,69 per uur. De aanvangsposities beginnen vanaf € 30.750 per jaar, maar meer ervaren werknemers verdienen tot € 60.000 per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.talent.com

Hoeveel verdien je als je werkt op een jacht?

Salaris is goed, training is zwaar

Een hulpje zijn aan boord van een luxe schip betaalt goed. Het startsalaris bedraagt tussen de 1.700 en 2.500 euro per maand, inclusief slaapplek op de boot en maaltijden. Klim je hoger op de ladder dan kun je zo'n 4.000 euro per maand bijschrijven op je bankrekening.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op businessinsider.nl

Hoeveel verdienen de mensen van Below Deck?

De 'Chief Stew' (hoofdsteward- of stewardess) zou tussen de € 60.000 tot € 90.000 per jaar zal verdienen, wat neerkomt op zo'n € 6.000 per maand. Terwijl de tweede en derde stewards genoegen moet nemen met ongeveer € 1.000 per maand minder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pureluxe.nl

Wat verdien je als stewardess op een jacht?

Het aantal uren dat je werkt verschilt per jacht en per dag. Op drukke dagen werk je misschien wel meer dan 12 uur maar op rustige dagen misschien maar 6 uur. Het startsalaris van een stewardess is ongeveer 2500 euro bruto per maand en daar komt in veel gevallen nog fooi bij die behoorlijk hoog kunnen zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op joho.org

Hoeveel verdien je als kapitein op een jacht?

Wat verdient een Kapitein Zeevaart? Primair: De Kapitein Zeevaart zal na afloop van zijn/haar opleiding zo'n 3150-3500 euro verdienen. (dit geldt voor de MBO'er). De HBO- en WO-Kapiteins verdienen, afhankelijk van hun specialisatie, doorgaans tussen de 4150,- en 7500,- euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nationaleberoepengids.nl

Wat verdienen deze topbankiers?

19 related questions found

Wat verdien je als kapitein op een cruiseschip?

Die staan allemaal onder het toeziend oog van de hoogste in rang: de kapitein. Maar wat verdient een kapitein op een cruiseschip? Hij blijft ten allen tijde verantwoordelijk voor het schip en alle opvarenden en kan daarvoor dus rekenen op een mooi loon: ongeveer 10.000 $ (9.180 €) per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jobat.be

Wat verdien je als stewardess bij Emirates?

Het gemiddelde salaris voor een Cabin Crew in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is AED 6.000 per maand. De gemiddelde aanvullende vergoeding voor een Cabin Crew in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten is AED 36.000, waarbij het bereik uiteenloopt van AED 92 tot AED 84.000.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op glassdoor.nl

Wat verdient een stewardess bij de KLM?

Een startsalaris als steward(ess) bij de KLM is 1960 euro bruto per maand. Dit kan oplopen tot € 3100 bruto. Je kunt als steward(ess) doorgroeien tot purser, dit is de eindverantwoordelijke van het cabinepersoneel. In deze functie kan je salaris oplopen tot € 5000 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Wat verdien je als stewardess bij TUI?

Hoeveel verdient een Steward (m/v) bij TUI Group in Nederland? Gemiddelde TUI Group-Steward (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer € 1.777, hetgeen 43% onder het landelijk gemiddelde is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

Hoe word je een Yachtie?

Ik wil werken op een megajacht

Dan heb je extra papieren nodig. Werk je op een jacht, dan kun je het best een Royal Yacht Certificate behalen. Op hun website vind je alle benodigde informatie. Als je op een charterschip of tallship gaat werken heb je een Monsterboekje nodig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op chartercrew.nl

Hoeveel verdiend een Bootsman?

Wat verdient een Bootsman in loondienst? Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 1.800 bruto per maand. Gemiddeld salaris ongeveer € 2.150 bruto per maand. Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 2.500 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mijnzzp.nl

Wat verdient een Bootsman?

Het salaris van een startend Bootsman begint bij € 1.172 per maand. Het beroep startend Bootsman is onderdeel van de beroepsfamilie Matrozen zeevaart. Het salaris van Matrozen zeevaart ligt gemiddeld op € 1.318 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nationaleberoepengids.nl

Wat verdien je als kapitein?

Het kapitein salaris start met een bedrag van € 2.500 bruto per maand. Afhankelijk van de eerder genoemde zaken kan dit bedrag oplopen tot ongeveer € 3.400 per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op career.jobbird.com

Hoeveel verdien je op een vrachtschip?

Check je salaris!

Minimum en maximum salaris voor Dekpersoneel op schepen e.d. - van € 1.517 tot € 3.287 per maand - 2023. Het aanvangssalaris van een Dekpersoneel op schepen e.d. bedraag meestal tussen de € 1.517 en € 2.248 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op loonwijzer.nl

Hoe duur is de duurste jacht?

De History Supreme Yacht staat bekend als het duurste superjacht ter wereld en de prijs van 4,8 miljard dollar maakt duidelijk waarom. Het duurste jacht ter wereld in 2022, een schip van 30 meter waarvan de voltooiing drie jaar duurde en dat gemaakt is van 100.000 kg massief goud en platina.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op newbondstreetpawnbrokers.com

Wat verdien je als stewardess bij Transavia?

Hoeveel verdient een Steward (m/v) bij Transavia in Nederland? Gemiddelde Transavia-Steward (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer € 2.066, hetgeen 34% onder het landelijk gemiddelde is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

Hoe zwaar moet je zijn om stewardess te worden?

De luchtvaartmaatschappij houdt zich strikt aan het bekende BMI systeem waarbij aan de hand van je lichaamslengte wordt bepaald welk gewicht hierbij gezond is. Volgens dit systeem mocht de vrouw maximaal 59,9 kilo wegen om ”gezond” te zijn.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op prettybusiness.nl

Wat verdien je als piloot bij Transavia?

Het gemiddelde salaris voor de functie Piloot in Nederland is € 100.000 per jaar, wat 4% lager is dan het gemiddelde salaris van € 105.126 per jaar bij Transavia voor deze functie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op glassdoor.nl

Kun je met hoofddoek stewardess worden?

“Cabinepersoneel in vliegtuigen draagt uniformen en dient zich strikt aan de kledingvoorschriften te houden, dat staat in onze CAO”, zegt een woordvoerster. Ruimte voor hoofddeksels bieden de voorschriften niet; petten voor de mannen en hoofddoekjes voor de stewardessen zijn in 1991 afgeschaft.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op trouw.nl

Kan je zonder diploma stewardess worden?

Wat heb je nodig? Om aangenomen te worden bij luchtvaartmaatschappijen, heb je minimaal een mbo4- of havodiploma nodig.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tio.nl

Hoeveel uur werken stewardess?

“Per maand doet een stewardess minimum 62,5 vlieguren. Vlieguren zijn de uren dat het vliegtuig zichzelf op eigen kracht voortbeweegt. Dat wil zeggen: de momenten dat we dus echt in de lucht hangen. De andere uren waarin we bijvoorbeeld onze vlucht voorbereiden, zijn geen vlieguren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jobat.be

Wat verdien je als loods?

Minimum en maximum salaris voor Dekofficieren en loodsen - van € 2.499 tot € 6.079 per maand - 2023. Het aanvangssalaris van een Dekofficieren en loodsen bedraag meestal tussen de € 2.499 en € 3.679 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op loonwijzer.nl

Wat verdient een matroos grote vaart?

Het salaris van een matroos binnenvaart in 2023 ligt ongeveer tussen de € 1.700 en € 2.500 bruto per maand. Werk je nog maar net als matroos? Dan ben je lichtmatroos en verdien je € 1.700 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op career.jobbird.com

Hoe lang duurt opleiding schipper?

In je driejarige opleiding mbo niveau 3 bbl Schipper binnenvaart leer je het vak vooral in de praktijk aan boord van het binnenvaartschip waarop je werkt. Na het eerste studiejaar studeer je tussentijds af als Matroos (mbo niveau 2). Daarna studeer je nog twee jaar verder voor je diploma Schipper binnenvaart.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op novacollege.nl