Wat is de beste telefoon merk?

Met de beste mobiele telefoon van dit moment wel! De Samsung Galaxy S23 Ultra is een high-end smartphone en een geweldige toevoeging aan het vlaggenschip van Samsung. Absoluut de nummer 1 smartphone van dit moment!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wat is de populairste telefoon merk?

Apple en Samsung zijn de bekendste merken, en hebben samen namelijk een marktaandeel van 78,34% in Nederland. Apple verkocht de meeste telefoons met 41.76% en Samsung is tweede met 36.59%.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op internetvergelijk.nl

Welk merk telefoon gaat het langst mee?

De telefoon met de beste accuduur is de Motorola Moto G7 Power. Hij gaat zelfs twee keer zo lang mee als een gemiddelde smartphone! Dat hij zo lang mee gaat komt door zijn grote 5000mAh-accu en zuinige, maar weinig krachtige, chip van Qualcomm.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 2x2.nl

Welke telefoon is het beste 2023?

1. Samsung Galaxy S23 Ultra. En dan de beste Android smartphone van 2023: de gloednieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra. Deze high-end smartphone is een geweldige toevoeging aan het vlaggenschip van Samsung.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wat is de beste Android telefoon?

De 5 beste Android telefoons in 2023
 • Samsung Galaxy S23 Ultra. De Samsung Galaxy S23 Ultra is met gemak een van de beste Android telefoon die je kunt halen. ...
 • Google Pixel 7 Pro. Eind vorig jaar kwam de Google Pixel 7 Pro uit. ...
 • Samsung Galaxy Z Flip4. ...
 • Samsung Galaxy S22.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op t-mobile.nl

The Best Smartphones for 2023!

18 related questions found

Wat is beter een Samsung of een iPhone?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wat is een goede telefoon voor weinig geld?

De nummer 1 en tevens het beste toestel in deze top 6 beste smartphones onder 200 euro is de Samsung Galaxy A13. Samsung is niet alleen de aanvoerder van deze lijst, maar staat ook bovenaan de allerbeste Android smartphones van nu koopgids met de Samsung Galaxy S23 Ultra.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Welke telefoon heeft de beste batterij?

“De iPhone 14 Pro Max (vanaf 1.354,22 euro) en Samsung Galaxy S23+ (vanaf 1.099 euro) en Samsung Galaxy S23 Ultra (vanaf 1.339 euro) zijn de smartphones die het langst blijven gaan op één acculading.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hln.be

Wat is de gemiddelde levensduur van een smartphone?

De Mobiele telefoons gaan gemiddeld vijf jaar mee. Om preciezer te zijn: een Android vier jaar en een iPhone 6 jaar. De fabrikanten hebben een korte periode om de smartphone te produceren. Er zit veel stress achter de productie omdat je zo snel mogelijk met de nieuwste technologieën op de markt moet komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Welke mobiele telefoon heeft de beste camera?

De top 10 beste smartphone camera's van 2023:
 • Apple iPhone 14 pro.
 • Samsung Galaxy S23 Ultra.
 • Google Pixel 7 Pro.
 • Apple iPhone 13 pro.
 • Oppo Find X5 Pro.
 • Sony Xperia 1 IV.
 • OnePlus 9 Pro.
 • Samsung Galaxy S21 FE.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op thijsschouten.com

Wat is de meest verkochte telefoon ooit?

Dat blijkt uit onderzoek van marktanalist Counterpoint Research. De iPhone 13 was vorig jaar wereldwijd de best verkochte smartphone, goed voor 28 procent van alle verkochte smartphones in 2022, en goed voor 5 procent van het totale aantal verkochte smartphones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Welke telefoon gaat het snelst kapot?

Vooral de schermen van de Samsung S8 en S8+ waren er het ergste aan toe, terwijl andere toestellen het tot 100 keer vallen konden volhouden met slechts een paar krasjes of deukjes. De breekbare iPhone deed het veel beter, maar ook daar moet je natuurlijk nog steeds voorzichtig mee omgaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op libelle.nl

Welke telefoon gaat niet snel kapot?

De Doogee S55 is voor de klunzen die hun smartphone vaker laten vallen dan ze lief is. Iedereen met een barst in zijn scherm, effe opletten. Deze mobiel is namelijk niet kapot te krijgen. Zelfs water, ijskou en een shitload aan stof krijgt deze gepantserde smartphone er niet onder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fhm.nl

Welke telefoon is de beste ter wereld?

Met de beste mobiele telefoon van dit moment wel! De Samsung Galaxy S23 Ultra is een high-end smartphone en een geweldige toevoeging aan het vlaggenschip van Samsung. Absoluut de nummer 1 smartphone van dit moment!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wat is de duurste telefoon merk?

De nieuwste iPhone Pro Max is momenteel de duurste telefoon die Apple aanbiedt. Voor € 1.259,- loop je er de Apple-store mee uit. De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is echter een compleet ander verhaal en wordt gezien als de duurste smartphone ter wereld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pureluxe.nl

Wat is de beste telefoon van Samsung?

Beste Samsung telefoon: de Samsung Galaxy S23 Ultra

De beste Samsung telefoon van dit moment is de gloednieuwe S23 Ultra 5G. Een kraakhelder beeldscherm, de beste camera en een ultrasnelle processor. De S23 Ultra is absoluut de beste Samsung telefoon van dit moment!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Waarom is de batterij van mijn telefoon zo snel leeg?

Zware apps, oftewel grote apps zijn ook grote batterij verbruikers. Denk bijvoorbeeld aan de Netflix app, Spotify, Facebook of apps zoals Skype en WhatsApp waarmee je kunt videobellen. Maak je geen gebruik van deze apps dan zal je batterij waarschijnlijk een stuk langer meegaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gsmreparatiecentra.nl

Hoe lang gaat Android 10 nog mee?

Hoe lang je na de introductie van het apparaat nog updates ontvangt, verschilt per merk en daar binnen nog per productlijn. Android toestellen bieden minstens 2 jaar updates, Android One toestellen 3 jaar, Samsung smartphones 4 jaar en bij Apple krijg je zelfs 5 jaar updates.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke batterij is beter Apple of Samsung?

Batterijduur – De batterij van de Samsung is beduidend groter dan die in de iPhone. Dat betekent echter niet dat je de Galaxy langer kunt gebruiken. Door die slimme A15 Bionic chip gebruikt de iPhone minder energie en kan deze met een kleinere batterij dezelfde prestaties leveren als de Samsung.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lykkesliv.net

Welke batterij gaat lang mee?

Alkaline batterijen gaan langer mee. Ze lopen bijna niet leeg, maar zijn wel belastend voor het milieu. Ze zijn op langere termijn duurder. Je gebruikt ze voor apparaten met een laag verbruik; zoals klokjes, rekenmachines, horloges of afstandsbedieningen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op handyman.nl

Hoe houd je de batterij van je telefoon goed?

Voorkom zoveel mogelijk dat de batterij onder de 20% zakt of zelfs helemaal leeg raakt. Laad de smartphone liever niet verder op dan 80%. Schakel Aangepast opladen (Android), Batterij beschermen (Samsung), of Geoptimaliseerd opladen (iPhone) in. Gebruik een originele of gecertificeerde oplader en kabel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl

Welke Samsung is goed en niet duur?

De beste budget smartphone van het moment is de Samsung Galaxy A53. Eigenlijk biedt deze goedkope smartphone alles wat u zoekt in een moderne smartphone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Waar moet je opletten bij kopen telefoon?

Hierbij kijken we vooral of er een krachtige processor in de telefoon zit. Ook is het werkgeheugen belangrijk: hoe groter dat is, hoe meer taken de smartphone tegelijkertijd kan uitvoeren. Verder heeft ook het besturingssysteem invloed op de snelheid. Hoe nieuwer de software versie, hoe sneller het toestel werkt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Wat is de minst dure telefoon?

De Freedom 251, zoals het toestel heet, kost 251 roepie, wat omgerekend neerkomt op slechts 3,30 euro. Het toestel komt donderdag op de markt, in India.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl