Wat verdient directeur ProRail?

In Den Haag is met verbazing gereageerd op het inkomen van de nieuwe directeur van spoorbeheerder Prorail, Pier Eringa. Eringa gaat 207.000 euro per jaar verdienen, terwijl bij ProRail een salaris van 188.000 (exclusief vergoedingen) geldt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat verdient iemand bij ProRail?

Het gemiddelde salaris van ProRail loopt uiteen van ongeveer € 69.334 per jaar voor de functie Teamleider tot € 69.334 per jaar voor de functie Teamleider. Werknemers van ProRail beoordelen het totale pakket aan vergoeding en arbeidsvoorwaarden met 4,2/5 sterren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op glassdoor.nl

Wat verdient de directeur van Oxfam Novib?

Oxfam Novib: salaris directeur €149.115, salaris director programs and campaigns €131.123, salaris finance and operations €118.671. PAX Nederland: salaris algemeen directeur €112.578 (95% aanstelling), salaris directeur €107.950 (95% aanstelling), salaris directeur €96.057 (84 % aanstelling)

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op deondernemer.nl

Wat verdient een verkeersleider bij ProRail?

Jouw arbeidsvoorwaarden

Een startsalaris van € 3.072,- tot € 3.278,-. Dit kan oplopen tot € 4.522,-. Een betaalde opleiding van 8 maanden. Een NS-Business Card met TreinVrij of vaste kilometervergoeding (€ 0,21 per kilometer onbelast bij maximaal 70 kilometer retour per dag).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op werkenbijprorail.nl

Hoe komt ProRail aan geld?

3/ Heeft ProRail de komende jaren geld genoeg? De beurs van ProRail wordt gevuld met opbrengsten uit de gebruiksvergoeding en met geld van het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) om het spoor te onderhouden en het treinverkeer te regelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op prorail.nl

Kijkje bij ProRail: hier wordt bepaald wie te laat komt

25 related questions found

Wie betaalt ProRail?

– De provincies subsidiëren de regionale vervoerders naar schatting voor 100 miljoen. – De vervoerders betalen 332 miljoen aan ProRail voor gebruik van het spoor. – ProRail ontvangt 2,0 miljard aan subsidie van de overheid.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op esb.nu

Wat verdient directeur Staatsloterij?

Wat verdient de directeur van de Staatsloterij? Bij de Nederlandse Loterij, waar onder andere de staatsloterij onder valt, verdiende de CEO 274.000 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Wat is het salaris van de directeur van KiKa?

De beloning van onze directieleden bedraagt 7.500 euro bruto per maand plus vakantiegeld en is passend binnen het landschap van de goede doelen sector in Nederland, maar ligt ruimschoots onder het gemiddelde van vergelijkbare functies in de private sector. KiKa's motto blijft: “groot worden door klein te blijven”.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kika.nl

Wat is het salaris van de directeur van Artsen zonder Grenzen?

Het bruto jaarsalaris van onze algemeen directeur bedroeg in 2022 € 124.096 (gehele jaar, voltijd), inclusief vakantietoeslag. Het salaris is gebaseerd op de zwaarte en complexiteit van de functie en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op artsenzondergrenzen.nl

Wat is het salaris van de directeur van de Hartstichting?

Zo verdient de directeur van Save The Children meer dan € 139.900 en de topman van KWF verdient maar liefst meer dan € 151.000. De uitschieters in de lijst vonden we bij de Nederlandse Hartstichting, waarbij het jaarsalaris € 153.991 bedroeg.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 123opzeggen.nl

Wat verdient de directeur van de Zonnebloem?

Het salaris van directeur Marc Damen bedroeg in 2021 € 138.191 (inclusief vakantiegeld). De beloning blijft daarmee ruim onder de maximumgrens van functiegroep I. De directeur van de Zonnebloem verdient minder dan directeuren met een vergelijkbare functiezwaarte in andere sectoren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op zonnebloem.nl

Wat is het salaris van de directeur van het Rode Kruis?

De directeur nationale hulp en verenigingsmanagement (tot 2022 Joke Hoekstra) ontvangt een jaarsalaris van €131.000 inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De sociale lasten en pensioenpremie bedragen €32.000.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rodekruis.nl

Wat verdient een Treinverkeersleider netto?

Salarissen voor een Treinverkeersleider in Nederland

Het gemiddelde salaris voor een Treinverkeersleider in Nederland is € 17.341 per maand. De gemiddelde aanvullende vergoeding voor een Treinverkeersleider in Nederland is € 13.849, waarbij het bereik uiteenloopt van € 13.849 tot € 13.849.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op glassdoor.nl

Is ProRail van de staat?

ProRail, de beheerder van het Nederlandse spoornetwerk, wordt met ingang van 1 januari 2021 een zelfstandig bestuursorgaan (zbo).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijksoverheid.nl

Hoeveel mensen werken er bij ProRail?

ProRail heeft ruim 4.000 medewerkers in dienst en is verantwoordelijk voor de veiligheid van 1.200.000 reizigers en 100.000 ton goederen per dag, met 6.550 treinen over ruim 7.000 kilometer spoor.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op managementscope.nl

Wat is het salaris van een huisarts?

Het startsalaris ligt rond de €5800,- bruto per maand. Het gemiddelde salaris van een huisarts in loondienst komt uit op ongeveer € 6900,- bruto per maand. Wanneer je meer dan tien jaar ervaring hebt, zal het salaris stijgen naar zo'n € 8000,- bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op werkenbijartsenzorg.nl

Wat verdient de directeur van Plan Nederland?

De directeur van Plan International Nederland, Garance Reus, verdient € 120.563 euro bruto per jaar inclusief vakantiegeld. De hoogte van het salaris wordt vastgesteld door de Raad van Toezicht en wordt jaarlijks geactualiseerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op carnicasalonso.es

Wat verdiend basisschool directeur?

Een schooldirecteur op een basisschool verdient in 2023 een salaris rond de € 2.500 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Bij een middelbare schooldirecteur kan het salaris in 2023 oplopen tot zo'n de € 6.000 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op career.jobbird.com

Wat verdient de directeur van de Postcode Loterij?

De Nationale Postcode Loterij ontving in 2018 ruim één miljard euro aan inkomsten. Daarvan werd €500 miljoen (50%) besteed aan goede doelen. Het gigantische bedrag van €200 miljoen (20%) ging op aan de organisatie en verkoopkosten. Directeur Poelmann mocht zelf een riant salaris van €240.000 per jaar opstrijken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op parlementairemonitor.nl

Wat verdienen de directeuren van giro 555?

Cordaid-directeur Kees Zevenbergen tijden de Giro555-actie Stop Hongersnood. Foto: Cordaid. Inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering is het bruto jaarsalaris van Kees Zevenbergen, de algemeen directeur, is € 118.068.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cordaid.org

Wat verdient de directeur van Unicef?

Inkomen directeur UNICEF Nederland

Het jaarinkomen van onze directeur Suzanne Laszlo bedroeg in 2022 138.000 euro (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Veel mensen kijken extra kritisch naar salarissen van de directie van goede doelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unicef.nl

Wie is de eigenaar van ProRail?

ProRail is een niet-beursgenoteerde vennootschap. Het bestuur van de vennootschap wordt gevormd door drie statutair directeuren. De raad van commissarissen houdt toezicht. De Nederlandse staat is, via Railinfratrust bv, de enige aandeelhouder van ProRail bv.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op prorail.nl

Hoeveel grond bezit ProRail?

ProRail bezit zo'n 10.000 hectare grond. Op slechts de helft daarvan ligt spoor. De andere helft biedt dus kansen voor het versterken van natuur en het vergroten van de biodiversiteit. Dit doen we door de natuur een integraal onderdeel van ons werk te maken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op prorail.nl

Hoeveel grond heeft ProRail?

Op dit moment bezit ProRail in totaal ruim 18000 percelen met een totale oppervlakte van circa 9892 hectare. Doordat er regelmatig transacties plaatsvinden, kunnen deze getallen iets variëren. Alle eigendom ligt logischerwijs in stroken verspreid door heel Nederland.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op spoordata.nl