Wat verdient een gynaecoloog per maand?

Als beginnend gynaecoloog kun je in 2023 denken aan een salaris van ongeveer € 3.600 bruto per maand. Als je al lang in het vak zit en bijvoorbeeld in dienst bent bij een ziekenhuis, kan dit oplopen tot zo'n € 10.900 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op career.jobbird.com

Hoeveel verdien je als gynaecoloog?

Als beginnend gynaecoloog ontvang je een brutosalaris van ongeveer €70.000,- per jaar. Dit kan oplopen tot zo'n €130.000,- per jaar. Je kan ook als zzp gynaecoloog aan de slag gaan. Als zzp'er liggen je bruto inkomsten tussen de €150.000,- en €250.000,- per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tmi.nl

Hoeveel verdient een gynaecoloog netto per maand?

Een gynaecoloog verdient bij benadering tussen de € 6000 (laag) en € 11000 (hoog) aan salaris (bruto). Dit komt erop neer dat je als gynaecoloog een netto salaris verdient van tussen de €1499.67 (laag) en € 6263.07 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van veertig uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hoebeginik.nl

Hoe lang duurt het om gynaecoloog te worden?

Na de universitaire opleiding geneeskunde kun je de opleiding gynaecoloog volgen. Deze duurt vijf jaar. En bestaat meestal uit een jaar buitenland en twee jaar perifeer naast universitair. Ongeveer 33% van de arts-specialisten in opleiding kiest ervoor om een jaar chirurgie te volgen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bkv.jobs

Hoeveel verdient een zelfstandige gynaecoloog?

Het salaris van een zelfstandig gynaecoloog ligt tussen de € 150.000 en € 250.000 bruto per jaar. Ben je gynaecoloog in opleiding , dan ligt je salaris vanzelfsprekend een stuk lager. Meer informatie over het gemiddelde salaris van een gynaecoloog vind je in de nationale beroepengids .

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

#DURFTEVRAGEN: Wat verdien jij per maand? Praten over de hoogte je salaris | Dilemma's de Challenge

43 related questions found

Wat is de best betaalde dokter?

De best betaalde specialismen zijn anesthesiologie, gynaecologie, kindergeneeskunde, interne geneeskunde en psychiatrie, met meer dan een ton per jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op medischcontact.nl

Wat is de best betaalde job?

Piloot / gezagvoerder (tussen de € 9.000,- en € 16.5000,- bruto per maand) Commercieel directeur (tussen de € 5.250,- en € 16.000,- bruto per maand) Accountant (tussen de € 2.250,- en € 13.500,- bruto per maand) Medisch specialist (tussen de € 4.500,- en € 11.500,- bruto per maand)

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op magnet.me

Welke leeftijd naar gynaecoloog?

We raden aan om op uw 25 jaar een eerste uitstrijkje te laten nemen. Na het eerste uitstrijkje adviseren we om er iedere drie jaar een te laten nemen. (Tussentijds) bloedverlies, bloederige afscheiding of bloedverlies na seks kunnen een reden zijn om een extra uitstrijkje te laten nemen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op uza.be

Hoeveel uur werkt een gynaecoloog?

Is gynaecoloog in opleiding bij een academisch ziekenhuis. Werkt vier dagen per week zo'n negen tot tien uur per dag op de afdeling verloskunde. Draait ook elk kwartaal zeven avond- en zeven nachtdiensten, plus een aantal weekenddiensten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nu.nl

Welke leeftijd naar de gynaecoloog?

Er is geen ideale leeftijd voor een eerste bezoek aan de gynaecoloog. Jonge meisjes kunnen er naartoe op het moment van hun eerste menstruatie, hun eerste seksuele betrekkingen, of omdat ze zich vragen stellen over hun lichaam of hun seksualiteit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gynandco.be

Hoeveel verdient een gynaecoloog per bevalling?

Waar een gynaecoloog per geboorte minsten 370 € verdient – vaak dubbel zoveel bij niet-geconventioneerd tarief – verdient een zelfstandige vroedvrouw bruto 250€ per geboorte.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op vrt.be

Wat verdient een huisarts per maand?

Het startsalaris ligt rond de €5800,- bruto per maand. Het gemiddelde salaris van een huisarts in loondienst komt uit op ongeveer € 6900,- bruto per maand. Wanneer je meer dan tien jaar ervaring hebt, zal het salaris stijgen naar zo'n € 8000,- bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lykkesliv.net

Hoeveel verdien je als huisarts netto?

Een huisarts verdient gemiddeld tussen de € 3460 (laag) en € 6500 (hoog) aan salaris (bruto). In de praktijk betekent dit dat je als huisarts een netto salaris verdient van tussen de €2633.92 (laag) en € 4130.33 (hoog) per maand gerekend met gemiddelde uren van een werkweek van veertig uren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hoebeginik.nl

Is een gynaecoloog een arts?

Een gynaecoloog is een arts die als medische specialist in een ziekenhuis werkt. Gynaecologen hebben zich gespecialiseerd in vrouwenziekten en houden zich bezig met ziektes en klachten van de vrouwelijke geslachtsorganen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 24baby.nl

Hoeveel verdien je al verloskundige?

Zo is het inkomen van een net afgestudeerde verloskundige gemiddeld rond de €2.500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek. Dit kan oplopen tot €4.500,- bij tien jaar werkervaring. Het salaris van een verloskundige staat bekend om het hoge startsalaris.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tmi.nl

Wat doet een gynaecoloog bij bevalling?

Gynaecologen begeleiden en controleren, samen met de verloskundige en andere zorgverleners uit het ziekenhuis, vrouwen die (kans op) problemen hebben tijdens de zwangerschap of de bevalling.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op deverloskundige.nl

Waarom zou je als man gynaecoloog worden?

Daarnaast is het vak gynaecoloog een heel dankbaar vak. Denk maar eens aan al die keren dat je een vrouw helpt bij de bevalling of een paar helpt zwanger te worden! Dat zijn toch heel belangrijke momenten in iemands leven, waarin een gynaecoloog een grote rol kan spelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op opleidingenberoep.nl

Hoe heet een gynaecoloog voor een man?

Wat de gynaecoloog is voor de vrouw, moet de androloog voor de man worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hln.be

Welke vakken heb je nodig voor gynaecologie?

Je kunt deze opleiding starten met:
  • Havo. Profiel Economie & Maatschappij (Biologie + Scheikunde vereist) Profiel Cultuur & Maatschappij (Biologie + Scheikunde + Wiskunde A of B vereist) ...
  • Vwo. Profiel Economie & Maatschappij (Biologie + Scheikunde vereist) ...
  • Mbo en andere. Mbo-4 diploma.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op inholland.nl

Kan een gynaecoloog zien of je maagd bent?

Je kan aan het maagdenvlies niet zien of iemand seks heeft gehad. Ook een dokter kan dit niet zien. Zelfs als je vaak seks hebt gehad, kan het maagdenvlies nog intact zijn. Bloeden tijdens de seks hoeft niet te komen door een beschadiging aan het maagdenvlies.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jouwggd.nl

Kan je gynaecoloog worden met HAVO?

Voor de opleiding Verloskunde gelden toelatingseisen. Je kunt de opleiding volgen als je een diploma havo, vwo of mbo-4 (of gelijkwaardig) hebt. Hieronder vind je meer informatie over de profieleisen en verplichte vakken. Naast deze toelatingseisen moet je een selectie-onderzoek doorlopen om te worden aangenomen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op verloskunde-academie.nl

Doet een gynaecoloog pijn?

Doet een gynaecologisch onderzoek pijn? Een gynaecologisch onderzoek voelt soms ongemakkelijk aan maar mag geen pijn doen. Je hebt er minder last van als je je bekkenbodemspieren ontspant tijdens het onderzoek. Probeer je goed te ontspannen en blijf rustig doorademen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op allesoverseks.be

Welke baan maakt je rijk?

De 7 bestbetaalde beroepen van het moment
  1. Directeur of CEO van een grote onderneming. ...
  2. ICT Manager. ...
  3. Managers in zakelijke of administratieve dienstverlening. ...
  4. Artsen. ...
  5. Managers in verkoop, marketing, reclame, PR, R&D. ...
  6. Managers in de industrie, bouw of logistiek. ...
  7. Wiskundigen, actuarissen en statistici.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op stepstone.be

Wat is de minst betaalde job?

Volgens recente cijfers worden kelners en barmannen dus het slechtst betaald. Zij verdienen gemiddeld 2.372 euro bruto per maand. Ook kappers en schoonheidsspecialisten verdienen niet bijster veel. Zij staan op de tweede plaats met een brutomaandloon van 2.379 euro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jobat.be

Wat is het salaris van een chirurg?

Salaris chirurg

Het salaris van een chirurg begint bij gemiddeld €5.833,- bruto per maand en dit kan oplopen tot €10.333,- bruto per maand. Daarnaast kun je als chirurg ook als zzp'er aan de slag en dan kan je maandelijkse brutosalaris zelfs oplopen tot €20.833,-.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tmi.nl