Wat vind je beter iPhone of Android?

Of iOS of Android voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Waar iOS erg gebruiksvriendelijk is, heb je met Android de mogelijkheid om je toestel te personaliseren. Verder ben je met iOS minstens 5 jaar lang verzekerd van snelle software- en beveiligingsupdates.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Waarom is Android beter dan Apple?

Hoe je het ook wendt of keert, als je een Android toestel hebt zijn er veel meer apps en games beschikbaar in de Play Store dan in de App Store. Ook zijn er meer gratis Android apps te vinden en soms is de Android versie van een app zelfs gratis, terwijl hij voor iOS betaald is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op want.nl

Waarom overstappen van Android naar iPhone?

7 redenen om over te schakelen van Android naar iPhone
 • Informatiebeveiliging. Informatiebeveiligingsbedrijven zijn het er unaniem over eens dat Apple-apparaten veiliger zijn dan Android-apparaten. ...
 • Het Apple-ecosysteem. ...
 • Gebruiksgemak. ...
 • Download als eerste de beste apps. ...
 • Apple Pay. ...
 • Delen met gezin. ...
 • iPhones houden hun waarde.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op swappie.com

Waarom zou je een iPhone kopen?

Apple iPhone: gemakkelijk en veilig in gebruik

Apple's iOS is veelzijdig. Er zijn meer dan 1 miljoen apps beschikbaar voor je iPhone. Veiligheid staat daarbij voorop. Je downloadt enkel apps via de App Store en die apps worden door Apple gecontroleerd en goedgekeurd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Waarom kiezen voor Android?

Google Android is een goedkopere optie en wordt door meerdere merken gebruikt. Hierdoor heeft u veel keuze in diverse modellen. Android heeft veel mogelijkheden op het gebied van personalisatie. Zo kunnen bijvoorbeeld widgets en apps naar eigen voorkeur aangepast worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Android versus iOS, welke moet je kopen? | Vraag het SmartphoneMan

39 related questions found

Waarom is de iPhone zo duur?

Waarom zijn Apple-producten zo duur geworden? De wereldwijde inflatie van Apple-producten lijkt vooral het gevolg te zijn van de sterke dollar. In de Verenigde Staten bleven de prijzen van verschillende Apple-producten namelijk gelijk – zoals bij de iPhone 14-serie en MacBook Pro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Waarom is Apple duurder dan Samsung?

Belangrijkste redenen om voor Samsung te gaan

Apple telefoons zijn duurder, omdat Apple zich alleen focust op hoge kwaliteit telefoons. De high-end telefoons van Samsung zijn ook van hoge kwaliteit, maar ze bieden ook smartphones in het lager en midden segment aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mobiel.nl

Wat is de beste tijd om een iPhone te kopen?

Perfecte moment

Pas in september zullen de iPhone 14 en iPhone 14 Plus bij Apple goedkoper worden. Ook de iPhone 13 en iPhone SE worden dan waarschijnlijk in prijs verlaagd. Vaak gaat het om zo'n honderd euro. Komt september dichtbij, dan is het onverstandig om een nieuwe iPhone aan te schaffen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Hoe lang kun je doen met een iPhone?

Duurzaamheid van mobiele telefoons

De levensduur van deze 'elektronische Zwitserse zakmessen' is eerder beperkt. Waar we bij Android over twee tot drie jaar spreken is de duurzaamheid van een iPhone toch ook maar drie tot vier jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Welke iPhone moet ik kopen in 2023?

De beste iPhone van 2023

De iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max zijn dé toptoestellen van dit moment. Ze hebben beide een ProMotion-scherm en een fantastische drievoudige camera. Alleen het formaat verschilt – voorheen had de Max een betere camera dan het 'gewone' Pro-model, maar dat is nu gelijkgetrokken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Is het moeilijk om van Android naar iPhone?

Ben je Android-gebruiker en wil je overstappen naar een iPhone, dan wordt het extreem makkelijk voor je gemaakt. Apple heeft namelijk een speciale app met de naam Move to iOS gemaakt, die je helpt bij het overzetten van alle belangrijke data zoals foto's, personen in je contactenlijst en meer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iculture.nl

Waarom een iPhone en geen Samsung?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Is het makkelijk om van Android naar iPhone?

Apple heeft namelijk een app ontwikkeld die Android overzetten naar iOS een stuk makkelijker maakt. De app heet 'Stap over op iOS', die je kunt downloaden in de Google Play Store. Hiermee worden alle gegevens die op je Android-telefoon staan direct overgezet naar je iPhone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com

Wat is de meest veilige telefoon?

Google Pixel 3: Dit is één van de veiligste telefoons op de markt. Veel beveiligingsfuncties zitten er standaard op met regelmatige updates. BlackBerry KEY2: Het merk BlackBerry heeft sowieso een goede, veilige reputatie. Met de alle ingebouwde beveiliging van de KEY2 doen ze deze naam nogmaals eer aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op winmagpro.nl

Wat is populairder iPhone of Samsung?

Apple heeft in het afgelopen kwartaal een marktaandeel van 22 procent gehaald op de smartphonemarkt. Daarmee heeft Apple concurrent Samsung weer ingehaald. Dankzij de grote vraag naar de iPhone 13 is Apple weer de koploper op de wereldwijde smartphonemarkt. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van marktonderzoeker Canalys.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat heeft een betere camera iPhone of Samsung?

Met de camera's maak je niet alleen foto's, maar natuurlijk ook video's. Bij de Samsung schiet je video's in 8K en bij de iPhone met 4K. Dankzij de 8K zijn je video's bij het Samsung vlaggenschip maar liefst vier keer scherper dan bij de iPhone. Het duurste model van Apple heeft wel een zogenoemde cinematic mode.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op digifotopro.nl

Is 80% batterij goed?

Als je batterijpercentage op 80% zit, functioneert alles dus nog steeds zonder prestatieverlies. Denk er wel aan dat vooral bij oudere modellen een perfect functionerende batterij natuurlijk niet dezelfde prestaties levert als die van een nieuwer model.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op swappie.com

Wat is slecht voor je iPhone batterij?

Laad je telefoon niet op tot 100%

Wist je dat het minder goed voor je batterij is als je 'm in één keer oplaadt tot 100%? De batterij die nu in je iPhone wordt gebruikt, slijt veel sneller als je deze van 0% naar 100% laadt. Je telefoon een hele nacht aan de oplader hangen? Beter van niet!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tele2.nl

Welke iPhone gaat het langst mee?

Zeker bij de iPhone 13 Pro Max nam de capaciteit van de batterij flink toe. Het vlaggenschip van Apple heeft daardoor een batterij die per dag liefst 2,5 uur langer meegaat dan zijn voorganger: de iPhone 12 Pro Max.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Wat is de meest verkochte iPhone?

De iPhone 13 was vorig jaar wereldwijd de best verkochte smartphone, goed voor 28 procent van alle verkochte smartphones in 2022, en goed voor 5 procent van het totale aantal verkochte smartphones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Is de iPhone 11 nog goed in 2023?

De iPhone 11 is nog steeds een prima toestel met uitstekende specificaties en daardoor een prima aankoop voor weinig geld. Wil je niet per se een nieuw toestel en nog meer besparen, dan kun je ook eens kijken naar refurbished.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op ritel.nl

Welke iPhones verdwijnen?

De iPhone 13 Mini nu tot €10 korting per maand! Vorig jaar waren het de iPhone 11, iPhone 12 mini iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max die na de iPhone 14-release het veld moesten ruimen. Deze toestellen worden niet langer door Apple verkocht – en ook niet meer geproduceerd.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op icreatemagazine.nl

Welke telefoon is vergelijkbaar met iPhone?

Hieronder lichten we, in willekeurige volgorde, de vijf beste Android-alternatieven voor de iPhone 14 uit.
 • Samsung Galaxy S22. Het meest voor de hand liggende alternatief voor de iPhone 14 is de Samsung Galaxy S22. ...
 • OnePlus 10T. ...
 • Google Pixel 6 (Pro) ...
 • Motorola Edge 30 Pro/Ultra. ...
 • Asus Zenfone 9.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Waarom van iPhone naar Samsung?

Samsung kan beter multitasken

Twee apps tegelijk gebruiken op een iPhone is dus niet te doen. Op een Samsung-smartphone gaat dit een stuk makkelijker. Je hebt namelijk veel meer opties. Zo kun je het scherm van je Galaxy-telefoon splitsen en twee apps naast elkaar gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op want.nl

Wat is het verschil tussen Android en iPhone?

Het is moeilijk om de besturingssystemen los te zien van de smartphones waar ze op draaien. iOS is van Apple en draait alleen op iPhones. Android is van Google en draait op heel veel verschillende merken telefoons, bijvoorbeeld Samsung, Huawei, Motorola, OPPO en Xiaomi.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kpn.com