Wat zijn de Wasa vragen?

Bij onze advisering gaan we uit van de WASA-vragen (wie heeft de klacht, aard van de klacht, sinds wanneer is de klacht en wat is er al geprobeerd om de klachten te verhelpen?). We geven je ook graag nog wat leefstijltips mee om gezond te blijven.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op drogistensite.nl

Hoeveel uur moet een drogist aanwezig zijn?

Zo dient de winkel verantwoorde zorg te leveren. Dat houdt in dat er voldoende gediplomeerden drogist en assistent drogist in dienst moeten zijn. Er moet minimaal 1 drogist in dienst zijn, met een arbeidscontract van minimaal 32 uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op e-beat.nl

Wat verkoopt de drogist?

Een drogist of drogiste is de zaakvoerder van een drogisterij, een handelszaak waar medicinale en chemische producten werden verkocht, zoals medicinale kruiden, vergiften, verf, cosmetica, oplosmiddelen, (kleur-)poeders en schoonmaakproducten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.wikipedia.org

Wie is de goedkoopste drogist?

De laatste test van de Consumentenbond dateert uit november 2020. Daaruit blijkt dat je bij Drogist.nl het goedkoopste uit bent. Volgens de Consumentenbond ben je bij ons 12% goedkoper uit dan gemiddeld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op drogist.nl

Wie mag paracetamol verkopen?

Geneesmiddelen met de afleverstatus 'AV' (Algemene Verkoop) mogen in alle supermarkten worden verkocht. Voor de verkoop van de zogenaamde 'UAD' geneesmiddelen gelden extra wettelijke verplichtingen. Een supermarkt moet hier een gediplomeerde drogist voor in dienst hebben.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op cbl.nl

#DURFTEVRAGEN: Wat verdien jij per maand? Praten over de hoogte je salaris | Dilemma's de Challenge

44 related questions found

Welk niveau is drogist?

Je kunt van verkoper doorgroeien naar assistent-drogist en vervolgens kun je weer doorstuderen tot drogist. De opleiding tot (assistent)drogist is op mbo-3 of mbo-4 niveau en de (assistent)drogist volgt jaarlijks een verplichte nascholing.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op drogistensite.nl

Wat verdient een gediplomeerd drogist?

Het salaris van een drogist is rond de € 1.900 per maand bij een leeftijd van 18 jaar en kan oplopen tot € 2.400 per maand in de hoogste leeftijds- en functiejarencategorie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op career.jobbird.com

Is een drogist een beroep?

Gemiddeld doen deelnemers 14 weken over de opleiding drogist. Ben je geslaagd voor het examen drogist, dan ben je van beroep drogist. Zo staat dat in de geneesmiddelenwet. Een persoon met het diploma drogist mag voorlichting geven over het gebruik van UAD geneesmiddelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op e-beat.nl

Hoeveel verdien je als drogist?

Salaris Drogist

Een Drogist in Nederland verdient gemiddeld € 1.985 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.690 (laag) tot € 2.285 (hoog).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op werkzoeken.nl

Hoe lang duurt opleiding drogist?

In het algemeen bestaat de studiebelasting uit ongeveer 10 uur per week. De opleiding Drogist beslaat ongeveer 8 maanden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op capabel.nl

Hoe oud moet je zijn om in een drogisterij te werken?

Vanaf je 15e jaar mag je al een aantal uur per week in een winkel van ons werken als vulploegmedewerker. Je verricht dan lichte werkzaamheden en je werkt niet meer dan 2 uur op een schooldag en 8 uur op een vakantiedag of vrije dag.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op service.kruidvat.nl

Wat verdien je als tomatenplukker?

Het salaris van een tomatenplukker begint bij € 1.200 per maand. Het beroep tomatenplukker is een variant van het beroep Agrarisch seizoenskracht groente en fruit. Het salaris van Agrarisch seizoenskracht groente en fruit ligt gemiddeld op € 1.500 bruto per maand.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nationaleberoepengids.nl

Wat doe je op niveau 1?

Mbo-niveau 1: entreeopleiding

Met een diploma op mbo-niveau 1 kun je als assistent gaan werken op de arbeidsmarkt. Maar je kunt ook door naar mbo-niveau 2. Tijdens de entreeopleiding krijg je individuele coaching en loopbaanbegeleiding. De opleiding duurt 1 jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rijksoverheid.nl

Wat verdient assistent drogist?

Hoe verhoudt het salaris voor de functie Assistent drogist bij Kruidvat zich tot het basissalarisbereik voor deze functie? Het gemiddelde salaris voor de functie Assistent drogist in Nederland is € 12 per uur, wat 1% lager is dan het gemiddelde salaris van € 12 per uur bij Kruidvat voor deze functie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op glassdoor.nl

Hoe heet een drogist in Duitsland?

zelfst. nw. Dat is een drogisterij, heren. Das ist eine Drogerie, meine Herren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op context.reverso.net

Wat is het uurloon van een 13 jarige?

Wat verdient een 13-jarige? – Omdat je maar beperkt mag werken, is er geen minimumsalaris voor een 13-jarige. Dat betekent meestal dat je voor jouw bijbaan als je 13 jaar bent qua salaris evenveel krijgt als iemand van 15. In 2023 ligt het uurloon van een 13-jarige dan ook meestal op € 3,04.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apuntateuna.es

Hoeveel verdien je als je 14 bent?

Er is nog geen minimumloon voor 14-jarigen, dus hoeveel je per uur verdient hangt af je baas, je baantje en hoe hard je werkt. Gemiddeld verdien je voor een uurtje folders lopen €3 à €4 euro en met een uur vakkenvullen €2,50 of meer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op geldenik.nl

Wat verdien je bij de Zeeman?

Gemiddelde Zeeman-Verkoper (m/v) maandelijks betaling in Nederland is ongeveer € 1.833, hetgeen 24% onder het landelijk gemiddelde is. Salaris-informatie komt van 24 gegevens rechtstreeks verzameld van medewerkers, gebruikers en vacatures op Indeed gedurende de laatste 36 maanden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nl.indeed.com

Hoeveel geld verdien je bij de Action per uur?

Het minimumloon van een medewerker van 21 jaar of ouder is € 10,59 per uur. Bij Action solliciteren doe je gemakkelijk via YoungCapital. Bekijk onze openstaande Action vacatures en solliciteer op de vacature die jou het meest aanspreekt. Als je als 15-jarige gaat werken bij Action is het salaris € 3,57 bruto per uur.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op youngcapital.nl

Wat kun je met een drogist diploma?

De opleiding Vakdiploma Drogist biedt uitkomst. Na 9 maanden heb je het diploma op zak en kun je als zelfstandige starten in- of met een drogisterij. Als drogist ben je van alle markten thuis rond (de verkoop van) producten voor persoonlijke verzorging, cosmetica en geneesmiddelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op nha.nl

Wat kost opleiding assistent drogist?

De kosten voor de opleiding Assistent Drogist bedragen € 525,00 exclusief btw. De opleidingsprijs is exclusief examengeld.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op drogisterij.imko.nl