Welke Olaplex heb ik nodig voor beschadigd haar?

OLAPLEX No. 3 Hair Perfector - herstelbehandeling voor droog en beschadigd haar. Deze herstelbehandeling van OLAPLEX gebruik je 1x per week thuis. De behandeling van OLAPLEX houdt het haar sterk en beschermt het tegen schade.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op bono.nl

Welke Olaplex is goed voor beschadigd haar?

Olaplex shampoo: Olaplex 4 is een voedende en herstellende shampoo dat het haar beschermd en gespleten punten en pluis tegen gaat door de gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen. Deze shampoo is veilig voor gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op haarshop.nl

Wat doet Olaplex 3 met je haar?

De Olaplex No. 3 Hair Perfector zorgt voor glans, structuur en zachtheid tussen de salonbehandelingen door. Het herstelt het haar van binnenuit en voedt en hydrateert het haar voor een optimaal resultaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kuypersshop.nl

Kan je Olaplex 3 gebruiken zonder 1 en 2?

Kun je Olaplex 3 gebruiken zonder 1 en 2? Ja. Ook als je je haar niet door de kapper hebt laten behandelen met Olaplex 1 en 2 kun jij thuis gewoon no.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hebjehaarweer.nl

Welke Olaplex heb ik nodig?

Is Olaplex wat voor mij? Veel mensen denken dat Olaplex alleen geschikt is voor haar dat beschadigd is door het verven. Maar niets is minder waar! Olaplex is voor elk haartype geschikt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op besthair.nl

How to use All 9 OLAPLEX Products Correctly, for Best Results!

16 related questions found

Waar is Olaplex 9 voor?

De Olaplex 9 is een haarserum dat het haar optimaal beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Beschadiging dankzij externe factoren, bijvoorbeeld milieuvervuiling, wordt met het Olaplex serum voorkomen. Ook beschermt het serum het haar tegen hitte, tot maar liefst 232°C. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hairaction.nl

Hoe gebruik je Olaplex 3 4 en 5?

Gebruik de behandeling op vochtig, handdoekdroog haar, breng het van wortel tot punt aan en kam het vervolgens door om het gelijkmatig te verdelen. Laat de behandeling minimaal tien minuten intrekken en was daarna uit met shampoo en conditioner. Gebruik: Wekelijks.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lookfantastic.nl

Wat is het verschil tussen Olaplex 3 en 8?

3 Hair Perfector zorgt er voor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Het Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask heeft een hoog geconcentreerde formule en herstelt beschadigd haar. Dit fijne masker maakt het haar weer gezond en sterk.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op johnbeerens.com

Wat is beter keratine of Olaplex?

Nog te vaak wordt gedacht dat een keratine behandeling het zelfde is maar niets is minder waar. Een keratine behandeling pakt het probleem aan in de buitenkant van je haar, dus op de haarschubben. Terwijl een Olaplex behandeling tot diep in het haar dringt om daar het echte probleem aan te pakken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op jitty.nl

Wat doet Olaplex 4-in-1?

Olaplex 4-in-1 Moisture Mask is een herstellend haarmasker. Het haarmasker is speciaal ontwikkeld voor droog en erg beschadigd haar. Het masker bevat ceramiden, verzorgende oliën en aminozuren die het haar herstellen en intens hydrateren.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hairfair.nl

Waar is Olaplex 4 goed voor?

Een zeer voedende en herstellende shampoo. N°4 Shampoo herstelt en beschermt het haar tegen dagelijkse stress - inclusief beschadigd haar, gespleten punten - door gebroken bindingen opnieuw te verbinden. Bij elk gebruik wordt het haar beter handelbaar, glanzender en gezonder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op olaplex.nl

Hoe vaak mag je Olaplex 3 gebruiken?

Laat 10 minuten inwerken voor een maximaal effect. Goed uitspoelen, daarna wassen en verzorgen. Gebruik Nº3 Hair Perfector™ eenmaal per week, of tot 3x per week voor zeer beschadigd haar. Voor alle haartypes, maar voornamelijk voor beschadigd haar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op olaplex.nl

Hoe vaak Olaplex 0 en 3 gebruiken?

Gebruik 1x per week. Voor ernstig beschadigd haar kan het 2-3x per week gebruikt worden. Tip: Kam het haar goed door voordat je Olaplex No. 0 op het haar aanbrengt zodat de vloeistof goed geabsorbeerd kan worden.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op johnbeerens.com

Is Olaplex goed voor pluizig haar?

De olie geeft je haar minder pluis, een kortere droogtijd, meer glans, zachtheid en kleurlevendigheid. De olie beschermt zelfs tegen een hitte tot 450°!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op haarpro.nl

Wat doet Olaplex 2?

2 Bond Perfector wordt direct gebruikt na het kleuren, blonderen of permanenten van het haar. De Olaplex No. 2 Bond Perfector zorgt ervoor dat beschadigd haar direct behandeld en hersteld wordt, zonder dat het ten koste gaat van andere behandelingen als het blonderen, verven en permanenten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hairaction.nl

Welke volgorde gebruik je Olaplex?

Daarbij is het wondermiddel geschikt voor vrijwel ieder haartype.
  • Je kunt Olaplex op twee manieren gebruiken:
  • Stap 1. Begin het herstellen. ...
  • Stap 2. Versterk het haar. ...
  • Stap 3. Duurzame bescherming thuis. ...
  • Stap 4. Onderhoudende shampoo. ...
  • Stap 5. Verzorgende conditioner. ...
  • Stap 6. Herstellende olie.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op totallimage.nl

Wat kost een Olaplex behandeling bij de kapper?

Olaplex Treatment “Shine” voor: € 49,90

Deze behandeling bestaat uit een Treatment Basic & het epileren en verven van uw wenkbrauwen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op dehcos.nl

Welke Olaplex bij kapper?

Hoe gebruik je de producten van Olaplex voor kappers? Olaplex Bond Multiplier No 1 meng je met de haarverf, laat het zitten volgens de gebruiksaanwijzing van de haarverf. Nadat je de chemische behandeling hebt gedaan en je haren hebt uitgespoeld, breng je de Olaplex Bond Perfector No 2 aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op olaplexvoorkappers.nl

Is Olaplex zijn geld waard?

Onze conclusie is dan ook dat Olaplex haar beloftes dubbel en dwars nakomt. Je haar gaat bijvoorbeeld aanzienlijk meer glanzen, krijgt meer volume en voelt zachter aan. Ook wanneer je haar zeer beschadigd is door hitte producten zoals een föhn of krultang kan dit goedje erg goed helpen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op top-x.nl

Waar is Olaplex 8 goed voor?

Een multi-benefit, herstellende haarmasker

Verrijkt met gepatenteerde OLAPLEX Bond Building technologie. Dit zeer geconcentreerde herstellende masker voegt glans, gladheid en body toe terwijl het een intense vocht boost geeft om beschadigd haar te behandelen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op olaplex.nl

Hoe werkt Olaplex 3 het beste?

Breng de Olaplex no 3 royaal aan op schoon, handdoek droog haar. Kam je haar vervolgens grondig door en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Hoe langer je het in laat werken, hoe meer resultaat je zult behalen. Heb je zeer beschadigd haar dan kun je het zelfs een hele nacht in laten trekken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op haarvisie.nl

Hoe gebruik je nummer 7 Olaplex?

Over N°7
  1. HOE TE GEBRUIKEN. Kan dagelijks worden gebruikt op nat en droog haar of voor het stylen met warmte.
  2. WANNEER TE GEBRUIKEN. Verdeel slechts een paar druppels in het haar.
  3. VOOR WIE. Geschikt voor alle haartypes, vooral voor degenen die dagelijks een haardroger, stijltang of krultang gebruiken.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op olaplex.nl

Wat doet Olaplex 4 en 5?

4 Shampoo en No. 5 Conditioner werkt synergetisch om beschadigde zwavelbruggen in het haar te herstellen en de interne haarstructuur te versterken. Hierdoor wordt het haar veerkrachtiger, gezonder en glanzender, zelfs bij chemisch behandeld en beschadigd haar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op hairfair.nl

Is Olaplex 3 goed?

Olaplex is het perfecte product om je haar weer in topconditie te brengen! De Olaplex No. 3 Hair Perfector zorgt ervoor dat de zachtheid, glans en structuur van het haar ook tussen de salonbehandelingen door behouden blijft. Het herstelt het haar van binnenuit en voedt en hydrateert het haar voor optimaal resultaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op confidenthaarzorg.nl

Wat doet Olaplex 5?

Een zeer vochtinbrengende, herstellende conditioner voor alle haartypes. Maakt het haar beter handelbaar, glanzender en gezonder bij elk gebruik. Beschermt en herstelt beschadigd haar, gespleten haarpunten en pluizig haar door verbroken verbindingen te herstellen. Het is kleurveilig en maakt je haar sterker dan ooit.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op olaplex.nl