Welke telefoon heeft de langste levensduur?

De telefoon met de beste accuduur is de Motorola Moto G7 Power. Hij gaat zelfs twee keer zo lang mee als een gemiddelde smartphone! Dat hij zo lang mee gaat komt door zijn grote 5000mAh-accu en zuinige, maar weinig krachtige, chip van Qualcomm.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 2x2.nl

Welke telefoon gaat niet snel kapot?

De Doogee S55 is voor de klunzen die hun smartphone vaker laten vallen dan ze lief is. Iedereen met een barst in zijn scherm, effe opletten. Deze mobiel is namelijk niet kapot te krijgen. Zelfs water, ijskou en een shitload aan stof krijgt deze gepantserde smartphone er niet onder.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fhm.nl

Wat is de gemiddelde levensduur van een telefoon?

De Mobiele telefoons gaan gemiddeld vijf jaar mee. Om preciezer te zijn: een Android vier jaar en een iPhone 6 jaar. De fabrikanten hebben een korte periode om de smartphone te produceren. Er zit veel stress achter de productie omdat je zo snel mogelijk met de nieuwste technologieën op de markt moet komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Wat gaat langer mee iPhone of Samsung?

Apple staat bekend om zijn goede batterijduur. Op papier lijkt het dat Samsung telefoons een betere batterijduur hebben, omdat er grotere batterijen in zitten dan iPhones. Maar de processor en batterij optimalisatie van iPhones is zodanig beter dat de batterijduur van een iPhone beter is.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mobiel.nl

Wat is de levensduur van een Samsung?

De gemiddelde levensduur van een smartphone

De Consumentenbond schat de gemiddelde levensduur op 2,5 jaar. Andere bronnen geven aan dat een nieuwe smartphone 15 tot 18 maanden meegaat. De levensduur van je smartphone hangt af van hoe je met je toestel omgaat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Welke Samsung-telefoon moet je kopen in 2023? | Samsung line-up uitgelegd! | Vraag het SmartphoneMan

33 related questions found

Wat is de levensduur van een iPhone?

De levensduur van deze 'elektronische Zwitserse zakmessen' is eerder beperkt. Waar we bij Android over twee tot drie jaar spreken is de duurzaamheid van een iPhone toch ook maar drie tot vier jaar.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Welke Samsung telefoon heeft de beste batterij?

Batterij Samsung Galaxy S23 Ultra

Uw nieuwe smartphone met beste batterij verdient natuurlijk ook het beste abonnement. Het is belangrijk dat u weet hoeveel u belt, internet en sms't per maand. Op basis van deze informatie kunt u een passend én voordelig abonnement kiezen!

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Waarom Samsung beter is dan iPhone?

Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wat is de beste telefoon op dit moment?

Google Pixel 7 Pro

De beste telefoon van Google is wat ons betreft de Google Pixel 7 Pro. De Google Pixel 7 Pro in een notendop: een kraakhelder beeldscherm, een professionele cameraset én een power processor.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wie is rijker Samsung of Apple?

In 2021 genereerde Samsung meer dan $ 244 miljard aan inkomsten vergeleken met Apple's $ 365 miljard. In 2020 genereerde Samsung meer dan 206 miljard dollar aan inkomsten, vergeleken met Apple's meer dan $ 274 miljard.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op fourweekmba.com

Hoe lang gaat een Samsung S9 mee?

Samsung eindigt ondersteuning Galaxy S9 en S9 Plus

Aan deze software-ondersteuning komt na vier indrukwekkende jaren een eind: de Samsung Galaxy S9 krijgt vanaf nu helemaal geen updates meer. Dat betekent dat gebruikers van de toestellen moeten nadenken over de aanschaf van een nieuwe smartphone.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe lang gaat de Samsung S20 mee?

Met 120 Hz ging de Galaxy S20 Ultra 10.18 uur mee in een test. Met 60 Hz hield de smartphone het 12.28 uur vol. Wie mooi is moet pijn lijden. Dit spreekwoord gaat zeker op voor de Samsung Galaxy S20 met zijn fraaie 120 Hz display.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op apparata.nl

Hoelang gaat een Huawei P30 Lite mee?

Huawei P30 lite (4GB, 128GB opslag) Blauw

Hij is gebruiksvriendelijk en biedt leuke functionaliteiten. De foto's zijn mooi en de batterij gaat lang mee (+/- 2,5 dagen) Kortom: een aanrader in zijn prijscategorie (en hoger).

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Welke telefoon kan tegen een stootje?

Het waterdichte toestel Motorola Defy 'overleeft' onder andere vallen vanaf 1,80 meter hoogte. De Motorola Defy is ontwikkeld in samenwerking met fabrikant Bullitt. De rugged smartphone moet volgens beide bedrijven "dagelijkse ongelukjes aankunnen". Zo is de telefoon valbestendig tot een hoogte van maximaal 1,80 meter.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Wat maakt een telefoon traag?

Er zijn verschillende redenen waarom een Android-telefoon in de loop van de tijd langzamer wordt: Je hebt misschien geen opslagruimte meer. Je versie van Android kan verouderd zijn. Mogelijk zijn er veel apps geïnstalleerd en zuigen die in de achtergrond het geheugen leeg.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kaspersky.nl

Hoe weet je dat je telefoon gaat ontploffen?

De tekenen die u het meest waarschijnlijk zult zien, zijn onder meer: Een bobbel aan de achterkant van de telefoon. Voordat batterijen ontploffen, beginnen ze vaak op te zwellen. Een sissend geluid uit de buurt van de batterij.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op brandblussershop.nl

Welke telefoon is het beste 2023?

1. Samsung Galaxy S23 Ultra. En dan de beste Android smartphone van 2023: de gloednieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra. Deze high-end smartphone is een geweldige toevoeging aan het vlaggenschip van Samsung.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wat is de veiligste mobiele telefoon?

Google Pixel 3: Dit is één van de veiligste telefoons op de markt. Veel beveiligingsfuncties zitten er standaard op met regelmatige updates. BlackBerry KEY2: Het merk BlackBerry heeft sowieso een goede, veilige reputatie. Met de alle ingebouwde beveiliging van de KEY2 doen ze deze naam nogmaals eer aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op winmagpro.nl

Wat is de duurste telefoon ter wereld?

De nieuwste iPhone Pro Max is momenteel de duurste telefoon die Apple aanbiedt. Voor € 1.259,- loop je er de Apple-store mee uit. De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is echter een compleet ander verhaal en wordt gezien als de duurste smartphone ter wereld. De speciale editie kost namelijk € 43,7 miljoen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pureluxe.nl

Waarom is de iPhone zo duur?

Waarom zijn Apple-producten zo duur geworden? De wereldwijde inflatie van Apple-producten lijkt vooral het gevolg te zijn van de sterke dollar. In de Verenigde Staten bleven de prijzen van verschillende Apple-producten namelijk gelijk – zoals bij de iPhone 14-serie en MacBook Pro.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op iphoned.nl

Wat is veiliger iPhone of Android?

Voor gesloten systemen, zoals iOS, Windows Mobile en het ouderwetse Blackberry, wordt bijna geen malware geschreven. Zelfs als het eenvoudiger zou zijn om in te breken in een iOS-apparaat, bieden Android-apparaten meer kansen voor hackers die persoonlijke informatie willen stelen, omdat deze zo vaak worden gebruikt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op kaspersky.nl

Waarom overstappen van Android naar iPhone?

7 redenen om over te schakelen van Android naar iPhone
  • Informatiebeveiliging. Informatiebeveiligingsbedrijven zijn het er unaniem over eens dat Apple-apparaten veiliger zijn dan Android-apparaten. ...
  • Het Apple-ecosysteem. ...
  • Gebruiksgemak. ...
  • Download als eerste de beste apps. ...
  • Apple Pay. ...
  • Delen met gezin. ...
  • iPhones houden hun waarde.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op swappie.com

Welke batterij is beter Apple of Samsung?

Batterijduur – De batterij van de Samsung is beduidend groter dan die in de iPhone. Dat betekent echter niet dat je de Galaxy langer kunt gebruiken. Door die slimme A15 Bionic chip gebruikt de iPhone minder energie en kan deze met een kleinere batterij dezelfde prestaties leveren als de Samsung.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lykkesliv.net

Welke batterij gaat lang mee?

Alkaline batterijen gaan langer mee. Ze lopen bijna niet leeg, maar zijn wel belastend voor het milieu. Ze zijn op langere termijn duurder. Je gebruikt ze voor apparaten met een laag verbruik; zoals klokjes, rekenmachines, horloges of afstandsbedieningen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op handyman.nl

Hoe houd je je telefoon batterij goed?

Voorkom zoveel mogelijk dat de batterij onder de 20% zakt of zelfs helemaal leeg raakt. Laad de smartphone liever niet verder op dan 80%. Schakel Aangepast opladen (Android), Batterij beschermen (Samsung), of Geoptimaliseerd opladen (iPhone) in. Gebruik een originele of gecertificeerde oplader en kabel.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op consumentenbond.nl