Welke telefoons worden niet meer geupdate?

Samsung stopt met het uitbrengen van software-updates voor de Galaxy S10, S10 Plus, S10e en Galaxy A50. De smartphones hebben jarenlang beveiligingspatches en meerdere Android-versies ontvangen, maar nu breit Samsung er een eind aan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe lang krijgt mijn telefoon nog updates?

Hoe lang je na de introductie van het apparaat nog updates ontvangt, verschilt per merk en daar binnen nog per productlijn. Android toestellen bieden minstens 2 jaar updates, Android One toestellen 3 jaar, Samsung smartphones 4 jaar en bij Apple krijg je zelfs 5 jaar updates.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Is mijn telefoon te oud?

Het korte antwoord is: dat hangt van het model af. Bij smartphones draait ouderdom namelijk niet zozeer om de fysieke leeftijd, maar om de software die op het toestel draait. Vooral belangrijk is of je telefoon nog goed beveiligd wordt.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Welke Android versie wordt niet meer ondersteund?

Android 7 wordt sinds november 2019 niet meer ondersteund en krijgt geen updates meer. Je kunt op veel Android-smartphones zien op welke datum de laatste beveiligingsupdate was onder Instellingen | Systeem | Geavanceerd | Systeemupdate.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gratissoftwaresite.nl

Welke telefoon krijgt de meeste updates?

De Samsung Galaxy S21 is één van de Android-smartphones die het langst updates krijgt. Samsung garandeert namelijk drie versie-updates en vier jaar beveiligingsupdates. Omdat de S21 uitkwam met Android 11, kun je rekenen op updates naar versies 12, 13 en 14.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op id.nl

Google Pixel Is No Longer King of Updates!

33 related questions found

Welke Android versie is verouderd?

Open de app Instellingen op je telefoon. Android-versie. Zoek je Android-versie, Android-beveiligingsupdate en buildnummer.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op support.google.com

Welke telefoon kopen 2023?

Beste smartphones 2023: in het kort
  • Samsung Galaxy S23 Ultra.
  • Google Pixel 7 Pro.
  • OnePlus 11.
  • Google Pixel 7.
  • Xiaomi 13.
  • Samsung Galaxy S23.
  • Motorola Edge 40 Pro.
  • Asus Zenfone 9.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wat is de laatste Android versie 2023?

Alle Android versies op een rijtje Geschreven door Jesper 20 april 2023 10.55 Android is het mobiele besturingssysteem van Google en één van de populairste besturingssystemen voor smartphones. Android 12 is uitgebracht in 2021 en is momenteel de nieuwste versie. Android 13 verschijnt in 2022.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op lykkesliv.net

Kan ik een andere Android versie installeren?

Volg de stappen om je Android versie te updaten

Selecteer Systeem updates. Kies Controleren op updates. Download de update als deze beschikbaar is. Installeer na het downloaden de update.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op coolblue.nl

Waarom kan ik Android niet updaten?

De beste manier om een Android-update te forceren, is door naar Instellingen > Software-update > Downloaden en installeren te gaan. U kunt Android-updates ook forceren door het Android-besturingssysteem opnieuw te installeren via een pc of uw Android te rooten voor diepgaandere aanpassingen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op avg.com

Hoe lang doe je gemiddeld met een telefoon?

De Mobiele telefoons gaan gemiddeld vijf jaar mee. Om preciezer te zijn: een Android vier jaar en een iPhone 6 jaar. De fabrikanten hebben een korte periode om de smartphone te produceren. Er zit veel stress achter de productie omdat je zo snel mogelijk met de nieuwste technologieën op de markt moet komen.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op everphone.com

Wat gebeurt er als je je telefoon niet update?

Als je je telefoon niet meer kunt updaten, bijvoorbeeld omdat het toestel te oud is, dan kunnen er problemen ontstaan. Je telefoon kan bijvoorbeeld bepaalde functies missen en er kunnen beveiligingsproblemen optreden. Ook wordt je telefoon hoogstwaarschijnlijk een stuk trager en zal de batterij sneller leeg gaan.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op mobilesupplies.nl

Welk merk telefoon gaat het langst mee?

De telefoon met de beste accuduur is de Motorola Moto G7 Power. Hij gaat zelfs twee keer zo lang mee als een gemiddelde smartphone! Dat hij zo lang mee gaat komt door zijn grote 5000mAh-accu en zuinige, maar weinig krachtige, chip van Qualcomm.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op 2x2.nl

Wat is beter Android 11 of 12?

Draait je telefoon nu op Android 11 en heeft ´ie nog niet veel andere updates gekregen, dan is versie 12 wel een zekerheidje. Bij goedkopere toestellen – en vooral smartphones die al wat jaren meegaan – is het verhaal anders. Deze krijgen minder vaak een updates of moeten veel langer wachten.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Hoe lang krijg je update bij Samsung?

Vroeger kregen Samsungs smartphones drie jaar beveiligingsupdates, al kregen topmodellen in de praktijk een jaar extra ondersteuning. Begin vorig jaar breidde Samsung dit beleid uit; sindsdien krijgen telefoons maximaal vier Android-upgrades en vijf jaar beveiligingsupdates.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op tweakers.net

Hoelang updates Xiaomi?

Xiaomi en Poco blijven vaag

Het garandeert minimaal twee jaar software-ondersteuning vanaf het moment dat een toestel op de markt komt. Het is echter niet altijd duidelijk of een goedkope smartphone als de Xiaomi Redmi Note 11 Pro alleen beveiligingsupdates krijgt of ook nieuwe versies van Android.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Is Android 9 nog goed?

Als je toestel nog op Android 9 zit en je kunt niet upgraden naar Android 10 dan krijg je geen beveiligingsupdates meer. Android 9 is dus end of life (EOL) zoals dat genoemd wordt, drieëneenhalf jaar nadat Googles mobiele besturingssysteem verschenen was in augustus 2018.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op gratissoftwaresite.nl

Wat is de huidige Android versie?

De nieuwste Android versie is Android 11. De eerste Android 11-bèta verscheen in februari, de tweede in maart en de derde in augustus. De definitieve Android 11-update is in september 2020 uitgebracht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op samsung.com

Wie krijgt Android 13?

Android 13 zal uiteindelijk beschikbaar zijn voor de meeste nieuwere Android-telefoons en de nieuwste en aankomende Android-telefoons. De software-update wordt later dit jaar verwacht voor toestellen van andere fabrikanten, waaronder Asus, HMD, Motorola, OnePlus, Oppo, Realme, Sony, Xiaomi en Samsung.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pocket-lint.com

Wat betekent Android 13?

Wat is Android 13? Android 13 is een grote update van het mobiele besturingssysteem - dat nu geleidelijk wordt uitgerold naar een aantal verschillende telefoons van de meeste Android-smartphonefabrikanten. Google toonde voor het eerst een korte blik op de software tijdens zijn openingskeynote op Google I/O 2022 in mei.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op pocket-lint.com

Wat is het verschil tussen Android 9 en 10?

Android 10 is de opvolger van Android 9.0 (Pie) en de allernieuwste versie van Googles mobiele besturingssysteem. De update richt zich voornamelijk op het verbeteren van je privacy, maar introduceert ook andere toffe verbeteringen. De eerste versie werd op 13 maart 2019 uitgebracht.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Welke telefoons zijn Android?

Een goede Android telefoon vindt u bij merken als Samsung, Xiaomi, Huawei, OnePlus en Oppo. U heeft dus keuze uit diverse merken als u op zoek bent naar een goede Android telefoon. Het besturingssysteem Android is handig in gebruik en Android telefoons vindt u in diverse prijsklassen: van budget tot high end.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op unitedconsumers.com

Wat is de beste betaalbare telefoon?

De nummer 1 en tevens het beste toestel in deze top 6 beste smartphones onder 200 euro is de Samsung Galaxy A13. Samsung is niet alleen de aanvoerder van deze lijst, maar staat ook bovenaan de allerbeste Android smartphones van nu koopgids met de Samsung Galaxy S23 Ultra.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op androidplanet.nl

Wat is het meest verkochte telefoon merk?

De iPhone 13 was vorig jaar wereldwijd de best verkochte smartphone, goed voor 28 procent van alle verkochte smartphones in 2022, en goed voor 5 procent van het totale aantal verkochte smartphones.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op rtlnieuws.nl

Welke telefoons ondersteunen Whatsapp niet meer in 2023?

Het gaat onder meer om de iPhone 5 en de Samsung S2. Vanaf zondag zal Whatsapp niet meer werken op alle Android-toestellen die nog werken met een besturingssysteem dat ouder is dan Android 4.1 (Jelly Bean) en alle iPhones waarop iOS 12 nog niet staat.

Verzoek tot verwijderen van bron   |   Bekijk volledig antwoord op telecombinatie.nl